milanxx Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi288 Vloženo 12. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 Zdravim, mam nieco k boleru :-( ako sa teraz ochladilo tak vsimam ze ked je rano auto studene/vychladene cez noc radio vobec nereaguje na dotyk ziadne tlacitka mi nejdu dokonca ani na multifunkcnom volante to nereaguje jedine co ide je ovladanie hlasitosti stretol sa stym niekto uz ?? Ale ako nahle sa auto troska otepli tak pomaly zacnu fungovat tlacitka a chvilku nato aj dotykova obrazovka Co stym ako to vyriesit nechcem vediet co to bude robit ked bude vonku -5 ci -15 stupnov chodim autom do roboty 7km takze sa moc neohreje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 Reklamace tady nic nevyřešíš. Jen doporučuji natočit video jak se to chová... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi288 Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 Mam aj video len nestihol som natocit ze nefunguju aj tlacitka a multifunkcny volant snad sa to dnes podari ak to nebude fungovat... Trocha ma to sere no uvidime co stym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrasek Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 Zdar chlapi, mám prosbu. Nesetkali jste se s problémem, že přestalo fungovat hlasové ovládání. Mám Bolero, tlačítko s ksichtíkem na volantu. Dříve se stačilo dotknout a hlasové ovládání fungovalo.Dnes po dotyku tlačítek se vypne zvuk. Byl jsem ve dvou servisech - autorizovaných a nikdo neví. Mohl jsem tuto funkcionalitu nějak deaktivovat? Díky za vaše názory a zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrozikCZ Vloženo 15. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2016 Tak dneska -3C a Bolero prestalo fungovat uplne... Polozky se jen "spousteji" a kdyz zaradim zpatecku, tak jen pipa a nic nezobrazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 15. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2016 RIP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 17. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2016 Bolero je Bolero. Ze začátku jsem se se škodovkou dohadoval a nakonec došlo k tomu, že mě odškodnili za nefunkčnost Bolera. Řešilo se to docela dlouho. Došlo k výměně několika jednotek a byl přehrán soft.. Měl jsem pár měsíců klid ale v létě to opět začalo blbnout. Bolero sice hrálo ale nic nešlo ovládat. Stejně jako na začátku. Takže opět jsem to nahrál a poslal do servisu ať si to ve škodovce vyřeší. Ani jsem si nenechal sepsat žádnou reklamaci. Technik je slušný chlap tak mu věřím. V době kdy mi to blblo, chtěli mé auto do škodovky kde to chtěli zřejmě testovat. Před týdnem jsem mu volal a řekl mi at ještě chvíli vydržím , že řeší stejný problém u jiného auta a to odváží do škodovky. Dle jeho názoru by mi měli měnit panel, ale čeká se na to, až se druhá strana vyjádří a potvrdí závadu.Pokud ano, půjdu hned na řadu na výměnu, takže se jen modlím, aby to tak bylo a byl konečně klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 18. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 Dnes jsem byl v servisu kde si stahovali Software z mého auta. Prý je strašně moc reklamací na funkčnost Bolera. Jediné co jsem se dozvěděl, že škoda zbytečně a draze měnila panely, jelikož se přišlo na to že problém je pouze software. Takže od té doby co mi to přehráli je již vydaná asi šestá verze a přes to to prý neustále blbne. Prý ale teď dostali od škody možnost přehrávat každé zvlášť , to jsem nepochopil a tak si mám ještě počkat. No poznám co bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi288 Vloženo 19. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2016 Takze idealne je sa ist nato opytat do skodovky a nech mi preharaju soft... No skusit to mozem veru a snad sa to zlepsi... a teraz mi zacalo robit take ze sa samo od seba prepne radio stanica na displeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 5. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2016 Dnes mi volali ze servisu, že mám zítra přijet. Bude to tak na hodinku a půl. Budou přehrávat soft do panelu i řídící jednotky. Tak jsem zvědavý. Minule mi to zamrzlo tak, že nic na Boleru nešlo ani když jsem vypnul motor a znovu nastartoval. Už se to táhne dlouho a docela to štve. Tak zítra poznám. I když nevím !!! Po přehrání, co mi to poprvé dělali to bylo cca 5 měsíců v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 5. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2016 No já když to před pár měsíci reklamoval tak mi taky řekli, že je to software a že musím tak 2 týdny počkat než bude nový soft k dispozici. Taky mi říkali, že se do té doby ty displeje měnili zbytečné. Za pár dní mi volali, že mám přijet a že mi vymění celý displej. Tak nevím. A od té doby to normálně funguje. Jinak když se Bolero sekne tak se dá "natvrdo" restartovat. Stačí podržet na min. 10 sekund vypínací tlačítko. Nikde v návodu jsem to nenašel, ale když se mi to taky sekalo tak jsem na to přišel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 (editace) Tak, jsem se vrátil ze servisu. Výsledek takový, že se jim to opět nepodařilo přehrát. Takže psali ihned do škodovky a bude se čekat co a jak. Buď vymění panel a nebo? Kdo ví. Ale už je to unavující zlobí to od začátku. Chvíli byl klid, co vyměnili řídící jednotky k Boleru a pak to začalo na novo. Jinak k tomu co psal kolega výše. Restart na tvrdo nešel, jelikož mi Bolero zamrzlo celé. Po vypnutí motoru .a opětovném zapnutí mi ihned naběhlo Bolero a opět nic nešlo, zkoušeno 5x. Takže ten den jsem neměl šanci. Druhý den když jsem nastartoval vše opět funkční. Vše natočeno a pro škodovku doloženo. Ale jak mi řekl technik nejsem sám .Reklamací na Bolero a nejen na to je dost. Přeji všem pevné nervy- Editováno: 6. Prosinec 2016, autor: Hkubes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 Začínám se smát. Volali ze servisu s tím že video bylo odesláno a následně se škodovka vyjádřila v tom smyslu, že bych měl vůz přistavit do servisu a oni přijedou, ale musím jim garantovat že se ta závada projeví. Což bohužel u tohoto problému nejde. Pokud to někdo zná jednou to blbne a jednou ne. Takže jsem zavolal přímo do škodovky a zítra to ještě doplním a poznám co bude dít. Zatím řekli, že pravdu mám já ale je tu i ta možnost že si auto odvezou a tam ho budou řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 Asi bych už považadoval nějakou kompenzaci, palivo, čas ... Trochu OT ale zajímalo by mě jestli někdo dotáhl do konce výměnu auto, nebo dobropis. I auto je jen výrobek a vztahuje se na něj občanský zákoník, pokud není na firmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 Takže takhle to asi ŠKODA řeší. Vážený pane děkujeme Vám za Váš telefonát. Je nám líto, že máte se svým vozem ŠKODA Fabia Combi, 2015, TMBXXXXXXXXXX, uváděné potíže s navigačním systémem Bolero. Váš podnět jsme prověřili ve spolupráci s naším technickým oddělením a servisním partnerem ŠKODA Autocentrum XXXXX. Vzhledem k tomu, že se Vámi reklamovaný jev výpadku navigačního systému při telefonování či použití rádia objevuje jen sporadicky a nebylo možné jej u našeho výše uvedeného servisního partnera na místě vyvolat, nemůžeme bohužel tento jev jako závadu potvrdit a řešit ji z titulu záruky na náš výrobek. Velmi si vážíme Vaší trpělivosti při řešení Vaší reklamace a pro Vaši spokojenost si Vám dovolujeme nabídnout vstřícné řešení této záležitosti formou poukázky v hodnotě 10.000 Kč bez DPH na servisní prohlídku Vašeho vozidla u servisního partnera ŠKODA či na nákup originálního příslušenství ŠKODA pro Vaše vozidlo. Děkujeme Vám za pochopení a doufáme, že naší značce zachováte i nadále Vaši přízeň. S pozdravem XXXXX Péče o zákazníka Jak jednoduše se zbavit odpovědnosti. Takže jsem tam opět volal aa !!!! Nevím k čemu se jim pak posílají nahrávky kde to je vše slyšet a vidět Navíc ten problém existuje i u jiných aut a oni na to kašlou. Nedokázala mi ani vysvětlit, proč servis nedokáže přehrát soft. A proč už jich vydala 9 a stejně to blbne . Takže ještě čekám do zítřka až se ozve servis. Pak nevím nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 Bolero ať to ukončím. Dnes telefonát, příští týden do servisu, bude se vše měnit. Tak snad už bude po 21 měsících pokoj a bude to funkční . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 Asi to tu čítali Takže ještě čekám do zítřka až se ozve servis. Pak nevím nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 Zdravím,tak to je teda "pěkne" s tim Bolerem.Tolik problému.Známy chce objednávat fabii v Lednu a chtěl Bolero,ale asi mu doporučim at tam nechá Swing s BT.Protože tolik problému za to asi nestoji.Nebo už je to nějak vyřešene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 Otázka je, kolik těch problémových kusů je. Já bolero mám a némám jedinný problém... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 Taky nemám problém. Bolero za to určitě stojí! Kapacitní displej Dvoutuner Možnost mít k BT připojeny dva telefony naráz Přehrávání FLAC Nemá problém s NTFS file systémem A navíc lépe v autě vypadá. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 Súhlas, Bolero je super mám ho aj z rodiny a žiadny problém Bez Bolera by som to nechcel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 Ja by som tiež Fabiu bez Bolera už nechcel, auto s ním vyzerá o triedu vyššie a aj samotná grafika vyzerá ma väčšom displeji lepšie. Za seba max. spokojnosť.. ak nie je problém s financiami, určite odporúčam vziať Bolero. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 Moc děkuji chlapi za názory.On ten finančni rozdil je minimalni.A je fakt že to Bolero vypada líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 14. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2016 Vem znameho do autosalonu a podivej/osahej si Bolero a Swing a bude rozhodnuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.