Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

niekedy zalezi pravdepodobne i na kvalite hudobneho suboru. zatial som ale nikdy nemal problem na ziadnom aute. mozno som len dostatocne hluchy :D

Pustam to z Apple Music . Doteraz nic take nerobile zacalo to az teraz pośledni dobu . Na druhom aute som to zatial nespozoroval . 

dnes som zistil ze ked vypnem v menu radia virtual subwoofer tak to nerobi a hra normalne . a ked zapnem virtual subwoofer tak je tam chrapcanie 

A je to ve všech repro?

ozyva sa to vo vsetkych 

• 1 rok později...

Zdravím,

navazuji na poslední příspěvek před cca dvěma roky. Rozhodl jsem se nainstalovat panel s auxem.

Vše jsem zapojil dle návodu ze sady, s tím že usb funguje, aux nejspíše ne.

V návodu se dále píše, že se má podržet tlačítko Setup a následně by se mělo dokonfigurovat.

Bohužel to se mi nepodařilo. 

Chápu to spravně, že je třeba jej dokódovat? Nelze nějak dohrát?

Děkuji.

Upraveno od Skoda_

@Skoda_Jaký panel s auxem? Ten je u swingu vždy přece.

@milanxx Mám facelift fabii, r.v. 2021. Bohužel rádio je swing bez BT. (6V0 035 867 K) Do faceliftu se aux už nedával..
DSCN3447-1600x1200-product_popup.JPG211006-DSC_0092-1200.jpg?vid=1&tid=29&r=B

Aha. Ok. Takže kablik z auxu do konektoru a musí se dokodovat. 

Schéma by mělo byt tady v sekci manualy

A koukám že to má dab.

• 1 měsíc později...
V 9. 8. 2020 na 11:15, Tragedie_v_JZD napsal:

Zdravím,

Ve fabii máme 6V0 035 871H , ale bez smartlinku (pri pokusu o spusteni smartlinku to odkazuje na prodejce).

Chtel bych tam pritelkyni nacpat car play - je mozne u tohoto swingu v servisu aktivovat smarlink s carplay (za prislusny obulus... vim to to u nekterych aut a radii slo .. ale nevim, jestli v tom to pripade).

Diky

Zdravím, 

Je to v podstatě přesně 4 roky, co jsem drahý polovičce do auta koupil tuhle legraci. 4 roky to fungovalo perfektně (bylo to koupené a aktivované normálně přes škodovku v servisu). Ale teď to přestalo zrazu fungovat, auto se tváří jako že carplay vůbec nemá.

Ty 4 roky nemusí (ale můžou) bejt náhoda - když se to aktivovalo, není (nebylo) tam omezení na 4 roky? Jakože kvůli licenci apod? 

Díky

Ahoj. Vlez do nastavení najdi tovární nastavení a naroluj na smartlink a dej reset.

Ahojte.Nakolko som sa stal novym majitelom Skoda Fabia 3 FL tak riesim jednu vec a to ako spojazdnit apple carplay , radio mam Swing plus ale ponuka mi to len android auto a Miror link ale apple carplay nie co sa s tym da robit?

PS: chcel som skusit zresetovat smartlink ale neponuka mi to v nastaveni.

Měl by pomoci restart jak psal @milanxx několik příspěvku výše. Popřípadě nahraj fotky, možná jsi jen ve “špatném nastavení”.

Ok pojdem skusit restart a ked nepomoze ta popripade pofotim .

update: tak ze skusil som ho restartovat a bez zmeny stale to ponuka len tie 2 moznosti android auto a mirror link.

Upraveno od Topic2

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.