Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, co rikate na tuhle Octavii?

http://www.trotina.cz/skoda-octavia-1-8t-+-lpg-dd00016608.html

Zda se mi, ze byla bourana na levou predni stranu + blatnik. Mezera mezi l. svetlem a kapotou je dost velka.

Jinak se mi zda zachovala.

Vycte nekdo, co do ni dali Polaci za system LPG?

dik

podle přepínače a papírů sekvenční vstřikování BRC.

auto jezdilo na long life olej, nevim kdo tam při 205t km namontuje LPg a pak auto prodava.. byl bych opatrny na stav motoru a nechal bych premerit tlaky na valcich a urcite nechal zkontrolovat v servisu motor a cele auto.. vypada to tže byla jebla na levou předni stranu, je tam nove svetlo, bvlatnik, naraznik... no uvidis... už jen to že jezdil na longlife a najezd přes 200t km ve mně budi neduveru... ale to je muj pocit...

Upraveno od JirkaBrno

jednak tam byl podle papírů namontovaný plyn při 173 tisících, to, že to jezdilo na long life to vůbec nevadí, ba naopak, jezdil jsem na něj u své první octy a najela bez problémů 450 tisíc km...na autě si myslím, že je měněné akorát levé přední světlo, nárazník je původní, je lehce promáčknutý jen u toho světla, nárazník taky vypadá původní,mezera mezi blatníkem a dveřmi není nijak posunutá...takže spíš jen "klepnutá", což takových i horších jezdí na našich silnicích podstatně víc, nejlépe zkusit,jak startuje za studena, pokud nezakouří tak bych v ní neviděl problém, za tu cenu super, dala by se tím pádem uhádat i za míň....

Upraveno od karel.lpg

• Autor

Kdysi jsem u bazaru Trotina kupoval auto a byl jsem nadmiru spokojeny. Kupoval jsem ho s vedomim, ze bylo bourane na LP blatnik. Ale byl videt jen vykitovany lem, jinak nic. Auto bylo za cenu o 15 000 levnejsi, nezli "nebourane" kusy.

Auto jezdi dodnes a mam ho jako zalozni. Takze k bazaru duveru mam.

Jde o to, jak moc byla tuknuta. Trochu mi prijde divny, ze je to auto z Nemecka, lpg nechal montoval Polak a auto se prodava v CR :-)

Ale jinak vypada velice zachovale. Myslim,ze na ten rok je 220 000km uveritelny udaj.

Rad bych , aby mi to auto jeste par let vydrzelo a nezacalo se kazit...

Uvidim, mozna se na ni zajedu podivat. Mam to trochu z neruky.

Kazdopadne diky za nazory.

Upraveno od novak

Mi to píše jak otevřu inzerát,že auto je prodáno.

• Autor

Mas pravdu, jeste vcera to tam nebylo. ;-)

Já to tam viděl už včera

To je jasný...když chceš kupovat auto, nejlépe když máš v kapse peníze a hledáš....jakmile se něco takového naskytne, musíš se sbalit a vyrazit, když den dva otálíš tak je to pryč...tady je známka toho, že auto bylo dobré, hned je pryč...

..karle, to, ze bylo auto hned pryc neznamena, ze bylo dobre...pokud tam prisel nekdo, komu prodejce nakukal, ze to ,,jezdi na plyn takze za par supu, ma to servisku no cobyste jeste chteli,, tak to je jina vec... o tom, ze serviska muze byt falesna, auto ma najeto 400t km , bylo po havarce na predek a motor je zraly na GO ti prodejce nerekne... kamos ma autoservis a autobazar, presne vim, jak to chodi... kdyz jsem prodaval feldu, ktera mela najeto 260t km tak chlapik prisel a rika-neni to dost? Rikam pane, kolik Vam tam mam natocit, 160t km uz bude tak akorat?

Upraveno od JirkaBrno

Ty máš teda pěkný kamarády :-D

• 2 týdny později...

nastavit na tachometru pozadovane cislo na tehlech starejch ojetinach umi kde kdo, kabel za 500kc.... navic si to trh zada, proto je vetsina tehle aut stocenejch jednou, dvakrat nebo i trikrat.

Ze trinact let stare auto ktere ma najeto pres 200 000km bylo karosarsky opravovane je taky velmi pravdepodobne. Kdyz to neslo do nosniku tak to z meho pohledu nevadi.

Long life 0W-30 je pro tenhle motor naproste zverstvo!!! ja bych se na to auto ani nejel kouknout

Upraveno od silarm

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.