Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Teď jsem se to také dočetl.

Za rok to moc neopotřebím. Máte odkaz na to téma?

Dík moc[emoji6]

Já to našel jinde,bohužel mi z tabletu nejdou vkládat odkazy.

Ono tam toho bude více, já tohle našel v sekci Octavia 2. Já to měl taky na autě, pružiny jsem si vyndal a dám je i do nového.

Koukám, že se jmenujeme skoro stejně :) Já mám teda jiné jméno a navíc písmeno E:)))

Svět je malý, mě také všude s E píší, mě se to s tím nelíbí. Skoro stejné jméno a skoro stejné auto, to můžeme třeba v únoru dát sraz v MB u muzea :D

Svět je malý, mě také všude s E píší, mě se to s tím nelíbí. Skoro stejné jméno a skoro stejné auto, to můžeme třeba v únoru dát sraz v MB u muzea :D

U nás se půlka rodiny píše bez E a pak jedna osoba na úřadě udělala chybu a už jsme s E:)) Jedině po 12.2, to už F3 bude doma:)

Ok, pardon:)

Já mám dodání také únor 2016, ale čekám, že těch litrů se objednává 1%, tak by mě tam mohli někam strčit dříve :)

no, těžko říct. Možná ano, možná ne:)

Myslím, že to bylo od firmy Penta

Jako že ty pružiny jsou od Penty?

Se podívám na net myslím, že ano, v garáži mám snad i balíček od toho, ale je to 5let už, měli více druhů tuhosti podle barev, šli i na Octu LB, na Roomstera by mohli jít také.

Ok, přesunu se tam[emoji6]

Peřesouvat se nemusíš,zkoušel jsem to a u F III to ohýbá držáky pístnic na karoserii.

Jenze kdo to ma pak dohledavat, kdyz je to roztahany po x vlaknech? Navic jste tu rozjeli neco, k cemu uz existovala debata jinde, stacilo navazat...  Sorry za OT  :kol-32:

Tak to kdyžtak někdo presuňte. Díky

• 4 týdny později...

Škoda funstar

post-94598-0-87594500-1445794494_thumb.j

Nechápu, koho tohle dokáže oslovit[emoji20]

Mě se ten fun stár líbil. Viděl jsem ho při dni otevřených dveří ve škodovce a byl pěkný. Jako své první auto jsem chtěl pick up .. dodnes se mě líbí Hilux :) ale F 2 combi je taky takový dětský stěhováček :D a psa bych v něm vozit nemohl :(

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.