vacek Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 Čau.Mám problém s motorem, už jsem vyměnil snad všechno,ale při akceleraci vozidla motor začne škubat a už nevim co s tim.Při startu a klidné jízdě je jinak vše v pohodě.Nesetkal jste se s tím někdo?Je to r. v. 1999.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Driver Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 (editace) a co to je za motor atd. atd.???????? už mě to se.. ty nekompletní dotazy........ Editováno: 9. Září 2006, autor: The Driver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 Dyt je tam 1,8T MR99, to celkem staci, tem co budou vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Driver Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 Dyt je tam 1,8T MR99, to celkem staci, tem co budou vedet ááá sorry - já sem zapomněl na nadpis...omluvuju se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Driver Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 Dyt je tam 1,8T MR99, to celkem staci, tem co budou vedet ááá sorry - já sem zapomněl na nadpis...omluvuju se! Já to řikam pořád že s těma 1.8T sou jen samý problémy - škubání, za vlhka nejede, ani nekouří , závad tdi tu moc nevídam - to sem rád.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 The Driver:uplne se tu valim smichy pane vtipalku u tohoto motoru jsme meli prasklou hadicku od turba a auti poposkakovalo jako koza na lede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DieS Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 s tim turbem to musi žrát i trávu u cesty ne ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 i zviratka z lesa me by zajimalo, za kolik jezdis ty, ty kloboucniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 i zviratka z lesame by zajimalo, za kolik jezdis ty, ty kloboucniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DieS Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 (editace) i zviratka z lesame by zajimalo, za kolik jezdis ty, ty kloboucniku sry za toho kloboucníka ))joke Jezdim ve městě za 11 litru , mimo město 6-8 L . Samozřejmě záleži hodně zda jedu do kopce nebo z kopce .... Ve měste je to furt semafor nebo cokoliv a spotřebu mam velkou P: Editováno: 11. Září 2006, autor: DieS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 verim, ze s tim turbem pujde jezdit za uplne stejnou spotrebu, jako mas ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 (editace) Tak ze auto poskakovalo to uz sem zazil taky parkrat, prvni problem ze auto cukalo skytalo a pri pridani plynu skubalo byl v skritici klapce byla zasvinena - pak to neudrzelo volnobeh a padalo to. Druhy problem se mi stal ze mi vypadla hadice od turba jedna, nasadilo se a vse ok. A po treti jak auto cukalo tak byla na vine zapalovaci civka na jednom valci. Editováno: 11. Září 2006, autor: Hoblik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 s tim turbem to musi žrát i trávu u cesty ne ?? no presne tohle se rika o 1,8 bez turba.muzu porovnat prvni octa 1,8 bez a moje druha 1,8 s T a o dost velky rozdil ve spotrebe. tu prvni jsem prave skrze spotrebu prodal bratrovi on je spokojenej ale pri mem stylu jazdy mi s Tckem zere urcite menej dlouhodoba 8,2 u te prvni jsem pod 9 nesel ani nahodou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Čau.Mám problém s motorem, už jsem vyměnil snad všechno,ale při akceleraci vozidla motor začne škubat a už nevim co s tim.Při startu a klidné jízdě je jinak vše v pohodě.Nesetkal jste se s tím někdo?Je to r. v. 1999.Díky nejevi se ti to spise jako tarokovani ze to citis i ve volantu.jako by slapalo na 3 hrnce . to uz jsem resil dvakrat s Vasem po prvni se to prohrablo vagem no a ono to po ceste s prostejova prestalo a zacalo to delat az po pul roce ted tak pred 3 mes.zjistilo se ze se jeden hrnec flaka a jede to jen na 3 . tak dana nova civka a nic dana nova svicka a nic jebalo se do vstriku a nic. pak Vasa opet vagem trochu zkoumal no a ono to proste zase prestalo uplne se to ztratilo jeste parkrat to slo na 3 hrnce ale jen kratce az to zacalo slapat a jde zatim porad. hold i auta maji SVE DNY a musim rict ze nekdy je to horsi nez kdyz to ma zenska.podle meho to asi stacilo hodit do zaklad. nastav. jinak si to nedokazu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 s tim turbem to musi žrát i trávu u cesty ne ?? no presne tohle se rika o 1,8 bez turba.muzu porovnat prvni octa 1,8 bez a moje druha 1,8 s T a o dost velky rozdil ve spotrebe. tu prvni jsem prave skrze spotrebu prodal bratrovi on je spokojenej ale pri mem stylu jazdy mi s Tckem zere urcite menej dlouhodoba 8,2 u te prvni jsem pod 9 nesel ani nahodou. No ale hlavne kdyz to turbo sepne tak to je jine povozeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 s tim turbem to musi žrát i trávu u cesty ne ?? no presne tohle se rika o 1,8 bez turba.muzu porovnat prvni octa 1,8 bez a moje druha 1,8 s T a o dost velky rozdil ve spotrebe. tu prvni jsem prave skrze spotrebu prodal bratrovi on je spokojenej ale pri mem stylu jazdy mi s Tckem zere urcite menej dlouhodoba 8,2 u te prvni jsem pod 9 nesel ani nahodou. No ale hlavne kdyz to turbo sepne tak to je jine povozeni OT: pri kolika otackach vubec sepina turbo u 1,8 20VT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 s tim turbem to musi žrát i trávu u cesty ne ?? no presne tohle se rika o 1,8 bez turba.muzu porovnat prvni octa 1,8 bez a moje druha 1,8 s T a o dost velky rozdil ve spotrebe. tu prvni jsem prave skrze spotrebu prodal bratrovi on je spokojenej ale pri mem stylu jazdy mi s Tckem zere urcite menej dlouhodoba 8,2 u te prvni jsem pod 9 nesel ani nahodou. No ale hlavne kdyz to turbo sepne tak to je jine povozeni no prave i kdyz by mi to zralo vice jako ta bez T coz teda zatim nezer tak je to uplne nekde jinde.a ten sepot to ta prvni bez T byla kurva nejaka hlucna hlavne nad 3000 ot. nedam na T dopustit krome toho cukani zadny problem mam za sebou 38000 km behem roku a 3 mesicu a pohoda jsem spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 s tim turbem to musi žrát i trávu u cesty ne ?? no presne tohle se rika o 1,8 bez turba.muzu porovnat prvni octa 1,8 bez a moje druha 1,8 s T a o dost velky rozdil ve spotrebe. tu prvni jsem prave skrze spotrebu prodal bratrovi on je spokojenej ale pri mem stylu jazdy mi s Tckem zere urcite menej dlouhodoba 8,2 u te prvni jsem pod 9 nesel ani nahodou. No ale hlavne kdyz to turbo sepne tak to je jine povozeni OT: pri kolika otackach vubec sepina turbo u 1,8 20VT? 1750 ot za min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vacek Vloženo 11. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Díky za rady,škrtící klapku jsme vypucovali hned jako první,hadice jsme přešli a nikde nic,cívky jsme měnili všechny i ze svíčkami a škubalo to pořád,zapomněl jsem dodat,že na vagu je to bez chyby a značkový servis si s tím neví rady,jako obvykle,když je třeba zapojit taky mozek a nejen měnit žárovky.Tak kdyby jste ještě něco věděli,jsem za každou radu vděčný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Díky za rady,škrtící klapku jsme vypucovali hned jako první,hadice jsme přešli a nikde nic,cívky jsme měnili všechny i ze svíčkami a škubalo to pořád,zapomněl jsem dodat,že na vagu je to bez chyby a značkový servis si s tím neví rady,jako obvykle,když je třeba zapojit taky mozek a nejen měnit žárovky.Tak kdyby jste ještě něco věděli,jsem za každou radu vděčný. my jsme hadice taky prosli a bylo to primo na hrane spony, tak jsme si toho nejdriv nevsimli, vicemene jsme to objevili nahodou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 1750 ot za min dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Díky za rady,škrtící klapku jsme vypucovali hned jako první,hadice jsme přešli a nikde nic,cívky jsme měnili všechny i ze svíčkami a škubalo to pořád,zapomněl jsem dodat,že na vagu je to bez chyby a značkový servis si s tím neví rady,jako obvykle,když je třeba zapojit taky mozek a nejen měnit žárovky.Tak kdyby jste ještě něco věděli,jsem za každou radu vděčný. co to tak skusit hodit do toho zakladniho nastaveni nebo prehrat ten soft teda pokud to jde. u me se na to nedoslo ale jak se to vsechno hodilo do zkladu na vagu tak to proste prestalo. sel slabe cerny dym jedna svicka uplne cerna na druhym valci jinak vsechny O.k. vsechno kolem toho valce se menilo i kabelaz k civce se kontrolovala a nic svicka nedavala jiskru vypadalo ze vubec nejde do civky impuls s RJ . jak jsem psal pak se to trochu vetralo vagem co presne Vasa delal tak to ti nereknu ale proste to prestalo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Díky za rady,škrtící klapku jsme vypucovali hned jako první,hadice jsme přešli a nikde nic,cívky jsme měnili všechny i ze svíčkami a škubalo to pořád,zapomněl jsem dodat,že na vagu je to bez chyby a značkový servis si s tím neví rady,jako obvykle,když je třeba zapojit taky mozek a nejen měnit žárovky.Tak kdyby jste ještě něco věděli,jsem za každou radu vděčný. my jsme hadice taky prosli a bylo to primo na hrane spony, tak jsme si toho nejdriv nevsimli, vicemene jsme to objevili nahodou jo Bobik to bylo u 1,8T tveho otce nebo si to pletu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 jj presne tak, debatili jsme o tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 jj presne tak, debatili jsme o tom si pamatuji to byla ta hadice nekde kolem turba takovej ten pavouk jde jich tam vice do sebe.no na nekterych tech sponach maji moc ostre hrany to je kamen urazu a jeste kdyz je to stahnuty tak to proste prorizne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.