Publikováno Říjen 28, 201410 r Čauko Superbáci dneska se koná sraz v Praze na střeše obchodního centra Šestka . OD : 17:00 KDE : Fajtlova 1090/1, 161 00 Praha 6 Takže kdo můžete stavte se )
Říjen 30, 201410 r Tak kolik se Vás sešlo? Myslím,že jsi to sem hodil moc pozdě, dé facto v den svolání - škoda, rád bych dorazil. Myslím,že malý referát by byl na místě - díky
Říjen 30, 201410 r Autor Lanny příště hodím dříve i sem na Forum . Dalo se to na FB PAGE ale pak mi došlo že ne všichni ho mají ) Příště automaticky dávám i sem ) foto dodám za mmnt .
Říjen 30, 201410 r Bylo nás pět.A ještě jsem jel pro Radka(Cuzika) byl s kamionem v Praze a skládal az druhy den,takže byl na pokecu taky,takže pět kar a 6 supaku.
Říjen 31, 201410 r Předně díky za pěkné fotky a jen lituji, že jsem o Vašem setkání nevěděl. Díky a mějte se všichni moc fajn
Říjen 31, 201410 r Příště na tebe budu myslet,pražskejm a stredoceskejm jsem psal SMS,teda těm na koho mám, aby se to doslechlo co nejvice lidi,tak mi posli tel do SZ at te priste nevynecham.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.