Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Nerad bych byl ukamenován, ale stejně mi to nedá se zeptat, jakou barvu má ten plast zakrývající kolejnice? :kol-32:

no osobně jsem ho neviděl, ale tipnul bych si, uplně tu samou jaká je na tom originál plastu  u páčky na sklápění sedadla ...

Pro auta s výškovým nastavením sedadel:

5JA 881 317 A 9B9

5JA 881 318 A 9B9

Podle Etky kód 9B9 černá satén. Více neposloužím

ano je to cerna saten. ja to fotil mobilem tak to asi neni moc videt. je to stejna barva jak ten kratkej original.

Upraveno od milstas

Díky za info, právě že na těch fotkách to vypadalo hodně do šeda a i když je někde uvedená barva, tak ze zkušenosti tomu moc nevěřím.

neni zac.

Chalani, na klasicke sedacky bude to pasovat, ci len na sportove? Diky

podivej se na prvni stranu na prispevek od ferda25 a miklisek.

Vypadá to s těmi plasty líp.Půjdu do toho,jsem na to zvyklý z FI. Ještě dotaz pánové,kde to objenávate,v autosalónu?

ja to objednal v autosalon Klokocka. tam sem i auto kupoval. melo by to jit objednat v kazde skodovce.

Upraveno od milstas

Zkoušel jsem oslovit "Auto Jarov". Za materiál chtějí 950,-Kč a za montáž 600,-Kč. Dle ceníku Etky a milstase cena potřebného materiálu 784,- Kč. I kdyby to bylo bez DPH tak to nějak nehraje. Jaké máte poznatky o cenotvorbě ND odjinud? Nějak si s náma hoši v autorizácích hrají. Nejde mi ani tak o cenu jejich práce ale vlastní cenotvorbu ND.

No jo, Jarov je velkej a v Praze, tak si asi přihazujou, protože pražáci to snesou. V mém malém servisu vždy cena přesně dle ETKY. Jinak doporučuju obrátit se na cc-autodily, seženou originál díl vždy s nějakou slevou a ještě ti dají slevu cca 10% za účast na tomto fóru. Akorát člověk tratí trochu na poštovným, ale to není určitě tak velký jako marže Auto Jarov.....

chlapi jaky mi dali ceny z pocitace takovy je sem davam. no holt to sou raubiri. davaj si ceny jaky chtej. vypada to levny dily = draha prace.

vyndání sedačky mě od toho zrazuje... :(

Ceny za kus:

Držáky:
5JA 881 559 A - 1,45€
5JA 881 560 A - 1,45€

Šrouby a nýty:
N 907 371 07 - 0,38€ (4x)
N 907 038 02 - 0,19€ (4x)

Pro auta bez výškového nastavování:
5JA 881 318 9B9 - 10,97€ P

Pro auta s výškovým nastavením sedadel:

5JA 881 317 A 9B9 - 10,97€ Ľ

Ak som to dobre zrátal tak mi to vyšlo na 27,12€ čo nie je zlá cena, ale robota s tým bude riadna.

Ešte otázočku, keď nemám spolujazdca výškovo nastaviteľného tak jedno musí byť s 5JA 881 317 A 9B9 (vodič) a druhé 5JA 881 318 9B9 (spolujazdec)?

Takto to tedy bude vypadat v MR 2016?

jojo musis mit jednu takovou a bruhou jinou

vyndání sedačky mě od toho zrazuje... :(

neboj se toho nic to neni.

Vie niekto supnut foto jak to vypada na klasickych sedadlach?

uplne stejne jako na zvedacich.

Myslel som na klasickych zvedacich a nie na sportovych ako dakde to tu bolo na videu.

ja dal sportovni a uplne stejne to vypada na klasickych

Ja by som chcel inspiraciu, mne nestaci ze to stejne az kym to neuvidim na foto alebo na zivo a na zaklade toho rozhodnem ci to chcem...

tak si to predstav na tech nojich fotkach a mas to. protoze ta strana toho sedaku je prakticky stejna.

:) prostě to potřebuje vidět, i já ( kdybych měl obyč, ale mám sportovní ), tak bych také chtěl vidět foto s obyč sedačkama...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.