Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

marně hledám a nemůžu zjistit, zda se v originále dělala nějaká varianta u RS, kde by byly mlhovky i denní svícení zároveň dole v nárazníku. Protože chci koupit komplet nastrojený RS nárazník a prodejce tvrdí, že je to RS nárazník, ale já si myslím, že se to dělalo pouze s jedním nebo druhým, ne s obojím jako u obyč verze. Proto se mi to nezdá, ale je možnost vrácení, takže když pošle obyčejný nárazník tak to pošlu zpět, jen starosti navíc.

Oboji nejde a nikdy neslo :)

• Autor

Díky za ujištění, já si to myslel :) ale pak nechápu proč to dotyčný prodává jako RS nárazník, když je to nejspíš obyč, asi i důvod proč neměl fotky..

Tím pádem mi nastává trochu problém co je lepší zvolit, mlhovky nebo diodové denní svícení?

Upraveno od Sicco

Tak mlhovky vyuzijes malokdy , teda pokud clovek neni svina za volantem , ja denni pouzivam skoro denne :)

Tak tak.. Sicco, kolikrát si měl zapnuté přední mlhovky? Já tak maximálně párkrát do roka.. Denní je důležitější si myslím.

Navíc účinek a užitná hodnota mlhovek v mlze je dle mého názoru diskutabilní. 

• Autor

Zatím ani jednou, neboť mi po 3 dnech zbořila auto srna :kol-26: ale jelikož je to 1.6 na LPG a to se po FL už nedělalo, tak to chci předělat na FL s RS nárazníkem, který sháním a právě mi to prodejce tvrdil.

A co takhle před Face s RS nárazníkem, kluci tady na fóru si ho nechávali dělat a tuším, že ještě nedávno nebyly všechny prodané  ;)

Tady to řešili.

• Autor

Koukal jsem na to už a ne, to se mi nelíbí, jeden kus je na prodej na Bazoši.. ty linky kolem světel co jdou k SPZ a nejsou zahlazené mi tam nepasují, kolem světel to moc nelícuje a plocha kolem masky taky ne :/

• 2 týdny později...

Sicco: jsou k sehnání kulatemlhovky v kombinaci s leddenim osvícením. Ma je kamarad

Dušane vyfot to , bo to budou jedine celosvětově a na to jsem zvědavy ;)

Chlape , tak tomu už řikam pokrok , konečně něco co by se mohlo libit mlhovkařum :D a alespon by to neoslňovalo 

• Autor

Tak nárazník už přišel, opravdu to byl komplet RS s maskou a znakem a kupodivu pouze s denním svícením, takže žádné mlhovky :) jen jsem docela zmatený ze zapojení, protože jsem se tu dočetl na foru, že RS nemá zapojené parkovačky a žárovky tam vubec nejsou a že to denní svícení svítí bez potkávacích na 100% a s potkávacíma se ztlumí na 50%. jak je to tedy když zapnu na ovladači světel pouze parkovačky (které tam vlastně nejsou)? bude svítit jen denní na těch 50%?

A jak je to ve stručnosti se zapojením? 1 pin na 12V klíče do ovladače, 2 pin na 12V parkovaček a 3 pin zem? Díky

Tys to napsal tak že nevim co s čim :D

hele nemusi Ti sviti jako parkovačky , nikdo Tě k tomu nenuti 

1pin je 100%

2pin je 30%   NE 50% !!!

3pin zem čti -

po otočeni kličku sviti 100%

po otočeni spinače do polohy 1 shasnou a sviti parkovačky ve svetlech

po otočeni spinače do polohy 2 sviti parkovačky s potkavačkama

anebo 

po otočeni spinače do polohy 1 sviti parkovačky ve svetlech plus denni na 30%

anebo 

po otočeni spinače do polohy 1 sviti denni na 30% bez parkovacek ve svetlech

• Autor

Jo těch variant je plno, ale jak je to zapojeno originálně právě? to je to co nemůžu nikde najít :D jinak mi přijde nejlepší asi poslední třetí varianta

Originalne RSko ma tu posledni timpadem parkovacky ve svetleh nejsou a denni sviti na 30%

• Autor

Ok, takže to denní už nesvítí na těch 30% s potkávacíma, tam už je zhasnuté, já právě myslel, že to svítí jako poziční pak při jízdě, ale nikde jsem nenašel video za tmy, každý točí recenzi za světla jen s denním že :D

• 8 let později...

Zdravíčko, vyřešil jste to zapojení? 

Mám klasiku poFace a teď jsem si koupil RS nárazník a chci tam dávat to denní svícení. Tak řeším, zdali by mi někdo poradil se zapojením.

Upraveno od Roman Behro
Omlouvám se za citaci

@Roman Behro příspěvek přímo nad sebou se necituje, viz pravidla fóra!

@Roman Behro měl jsi dřiv  denní svíceni s mlhovkama ?

Musiš podivat na elektrické zapojení (schema) . Tam všechno. Schemu najdeš na foru.

Upraveno od TOMUS

• 2 týdny později...

@TOMUS - mám teď aktuální denní s mlhovkami no ☺️

Jen bych to rád měl správně, že při 

- vypínač na nule - 100% svítivost denního

- zapnuté světla - 30% svítivost denního

Jen mám strach aby to takhle fungovalo, když nemám AUTOmatické svícení ..

Tak mě právě zajímalo, jestli to někdo nedělal a nevyřešil to tak, jak to má bejt 😁

@Roman Behro bohužel to na fabie nejde. Musel bych podivat k diagnostiky a kodovani. Může i to být v adaptacich. Z moi zkušenosti takové funkce nikde neni. Mohu se mylit 🙂

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.