Combi2002 Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Ahoj, taky vás štve umístění 12V zásuvky vedle ruční brzdy? Když připojíte navigaci plete se vám tam kabel okolo páky řazení? Když jsem dodělával nějaké věci do auta tak jsem to vyřešil takhle. Dodělal jsem si dole pod palubkou novou zásuvku. Ideální místo, alespoň pro mne. Zapojeno na neobsazenou pozici v pojistkovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Super,to by som potreboval aj ja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 12. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Nic jednoduššího než se do toho pustit není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Ja som to napchal do schránky pred spolujazdcom a v pohode. Ak nabíjam mobil, zavriem a nie je na očiach aj keď si odskočím z auta. Kabel na navi ťahám popri pravom A stĺpiku a popod okno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Už je tam mám nějakej párek. Jak vlevo tak vpravo http://forum.skodahome.cz/topic/38113-hrášek/?p=1152110 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
centris610 Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Byl by někdo na Pardubicku, kdo by mně ji tam taky takhle pěkně umístil? v el. se nevyznám a nemíním se do toho pouštět .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 A čo ak sa to zapojí ako paralelka s tou pôvodnou vedľa ručky,s tým že tá vedľa ručky sa nebude používať takmer vôbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 V pohodě nic se neděje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.