11lazo22 Vloženo 11. Listopad 2014 Vloženo 11. Listopad 2014 Prosim vas pomozte mi zrazu sa mi neda v menu nastavit cestina mam tam len nemcinu. Neviem co sa stalo ale zrazu columbus je po nemecky. Citovat
mike_k Vloženo 11. Listopad 2014 Vloženo 11. Listopad 2014 (editace) On se u Columba nastavuje jazyk primo na Columbovi? Myslel jsem ze se to u vsech radii meni v Maxidotu spolu s jazykem pro cele auto. Editováno: 11. Listopad 2014, autor: mike_k Citovat
11lazo22 Vloženo 11. Listopad 2014 Autor Vloženo 11. Listopad 2014 No da sa aj v maxi v hlavnom menu ale da sa aj v columbe ale nejde to nastavit ani v systeme napise mi cestina nelze nacist a hodi to nemcinu Citovat
karel21 Vloženo 2. Prosinec 2014 Vloženo 2. Prosinec 2014 (editace) Stalo se mi úplně to samé. Ráno jsem dojel do práce, všechno v pohodě, auto jsem zamknul, druhý den ráno jsem normálně nastartoval, ale na displayi proběhla nějaká hláška (malý písmena, takže jsem to nepřečetl) a už jde jen němčina. Jinak naviguje, mapy OK, nejde zvuk (mám v autě ale SS), nehraje z CD ani SD, ale vidí je. Zřejmě se nějakým, mě neznámým, způsobem resetovala do výchozího nastavení :-( Editováno: 2. Prosinec 2014, autor: karel21 Citovat
karel21 Vloženo 9. Prosinec 2014 Vloženo 9. Prosinec 2014 Nakonec nutno přeflešovat a už to zase maká. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.