Armyk Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Prečo rád? Určite bude v kombinácii aj s inou farbou, napr. šedou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Yeti MC, Citigo MC a Rapid MC taky nemají jinou kombinaci, ne? Takže o více variantách u FIII celkem pochybuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Aha, ok ...tak u nás bolo na výber, či chcem červenú alebo šedú kombináciua , ak si dobre pamätám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 To bylo ale jen u Dynamic paketu u OIII, Yeti, Rapid a FII MC.. nové MC mají všechny jen jednu možnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Hmm, na me je tam ty cerveny taky nejak moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
týráček Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Mě by to asi nevadilo, na to bych si zvyknul, bylo by to tošku veselejší :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otwald Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Se svýma 196 cm mi sedačky naprosto vyhovujou. Jen to auto bych potřeboval trochu přifouknout abych tam nelezl jako za kulomet. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 22. Červen 2016 Sdílet Vloženo 22. Červen 2016 Dnes sem zjistil po roce a ctvrt ze na sedackach ve vybave Style uz se mi rozparala nit na sedaku, to teda dlouho nevydrzela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 27. Červen 2016 Sdílet Vloženo 27. Červen 2016 myslite ze se na to vztahuje zaruka, nebo je to bezne opotrebeni veci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hruzič Vloženo 27. Červen 2016 Sdílet Vloženo 27. Červen 2016 Asi na tebe můžou zkusit, že doba životnosti některých dílů je kratší, než záruční lhůta, ale já bych na tvém místě šel do reklamace. Asi záleží i na nájezdu. Pokud si za rok a čtvrt dal 150 tisíc km, mohli by to trochu měnit situaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 27. Červen 2016 Sdílet Vloženo 27. Červen 2016 Já si včera všiml, že přední hrana sedáku se začíná lehce prošoupávat. Jako po roce a 22tis. mi to přijde docela brzo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 27. Červen 2016 Sdílet Vloženo 27. Červen 2016 Najeto cca 13500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otwald Vloženo 30. Červen 2016 Sdílet Vloženo 30. Červen 2016 Teď jsem si chtěl pobrečet že po 10 tis. mam nehezky ošoupanou hranu sedadla... koukám že nejsem jedinej. Jsem hodně rozezlen. Každopádně v tom jezdím v obleku a hlavn při své výšce se té hrany ani nedotýkám takže uvažuju o reklamaci... ale nevím jak to chodí. Nemusím do autosalonu kde jsem to kupoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 30. Červen 2016 Sdílet Vloženo 30. Červen 2016 (editace) Reklamovat můžeš kdekoliv, každopádně ideálně tam, kde máš nějakou referenci. Je to hodně o lidech. Jinak připojuji foto jak to vypadá u mne. Řidičova: Spolujezdec: Možná panikařím, ale po tak krátké době mi to nepřijde normální. Navíc to jsou "příplatkové sedačky". Navíc v 80% jezdím taky v obleku. Editováno: 30. Červen 2016, autor: Reeshanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 30. Červen 2016 Sdílet Vloženo 30. Červen 2016 tak ja uz dnes dostal odpovedi, vcera si to nafotil a mel mi dat vedet, dnes volal ze to posilal vyrobci sedadel a ze se jedna o mechanicke zatrzeni, tudiz na to se zaruka nevztahuje, s necim podobnym sem pocital bohuzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 30. Červen 2016 Sdílet Vloženo 30. Červen 2016 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otwald Vloženo 1. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2016 Tu nit bych jim snad i odpustil... ale jakmile se prodře potah tak je to v háji... to se prostě u auta s nájezdem 10-22 tis stát nesmí dle mého... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 1. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2016 To neni jen ta jedna, uz dalsi zacinaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otwald Vloženo 3. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2016 No tak to mám pocit, že tu výrobu někdo solidně odfláknul a naúčtovali si peníze za příplatkové sedačky s veselým úsměvem jak to pěkně vymyslel. :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 Dá se na ty sportovní sedačky zezadu přidělat držák na tablet pro cestujíci vzadu (pro dítě )? Předpokládám, že díky té konstrukci asi ne, ale za zeptání nic nedám;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 Bohužel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 Bohužel... Škoda...Sent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo75 Vloženo 1. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2016 Dá, mám ho na obyčejných sedačkách. Je od fy. Vivanco. Dělají na 7/8" a 10" tablety. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 1. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2016 [emoji106] dík za tip, to nevypadá špatněSent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 Tak tohle nikdy. Ze je to nevzhledny bych i prekousl, ale ze je to v pripade nehody nebezpecny, to uz ne. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.