lumpdanny Vloženo 28. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2014 (editace) Ahoj, kamarádovi se válí na dílně všechno potřebné na předělání obtoku na turbo s VNT. Koupil kompletní motor za pár korun a použije z něj jen blok. Asi to od něj vezmu, ale chci si ještě ověřit pár věcí.______________________________________________________________________Moje auto je 06/1999 - motor AGR, obtokové turbo, modelový rok 2000, 80 pin jednotka 038 906 018 GM.Dárcovský auto bylo 2004ka, 121 pin jednotka 038 906 012 HC.______________________________________________________________________Po študování jsem udělal seznam věcí, který budu (asi) k přestavbě potřebovat: - Turbodmychadlo z 81 kW - Mám - Mazací hadička k turbodmychadlu + přepadová hadička - Mám- Vstřiky z 81 kW - Mám- Kompletní systém podtlaků, včetně zásobníku podtlaku, se všemi ventily - Mám- Tlakovou hadici sání z turba do intercooleru - Mám- Hadici z airboxu do turba - Mám - První díl výfuku, můj by nepasoval - sežene se- Řídící jednotka 038 906 012 HC - Mám- Elektrický svazek motoru, který se zapojuje do toho menšího konektoru na ECU - Mám Zapoměl jsem na něco?Čeho se nejvíc bojím, tak je elektrika... chtěl bych osvětlit pár dotazů, prosím. Nevím kterou cestou se vydat.- Jsou nějaké rozdíly v elektrice u obtoku a lopatek? Nebo maj obě N75čky stejný konektor a jednotka do nich posílá signál podle toho, jakou mapu v sobě má? Jestli je to stejné, nebo se to líší jen v pár drátech, tak by bylo asi nejjednoduší sehnat 80pinovou 81kw jednotku, nebo přeflashovat mojí na 81kw+VNT.- Když seženu i druhý svazek do nové 121pin ŘJ motoru a a elektriku předělám, tak budou s touto jednotkou moje budíky komunikovat? Půjde immobilizér? Mělo by to výhodu, že bych nemusel nic dalšího shánět + by ta jednotka byla flashovatelná, to ta moje stará není...Jestli mi ještě něco uniklo, tak sem s tím, prosím prosím prosím Editováno: 29. Listopad 2014, autor: lumpdanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.