Polda1 Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 jak někdo ze Škoda- Auto říkal, že do roku 2020 chce mít celou flotilu vozidel s alternativním pohonem, tak se ptám, bude FABIA III s pohonem na CNG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 neuvažuje se o tom.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polda1 Vloženo 11. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 to je velká škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmartjan Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Já doufám, že bude. Byl by to logický krok udělat nějaké auto mezi Citigo a Oktávkou... Mám teď jedničkovou fabii na cng a kdyby udělali III na CNG, asi bych se neudržel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 je tu test motoru 1.4. 63kW predelaneho na CNG a nemyslim si, ze by to byla nejaka vyhra.. mozna ze je fabricka zastavba CNG do Tsi motoru lepsi, ale pokud chces jezdit levneji, kup si 1.0 HTP 55kW a predelej ji na LPG, v sekci rapid ji ma jeden uzivatel zdejsiho fora a to v motoru HTP 51kW a je velmi spokojen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 v nejbližsí dvou letech se o tom vůbec neuvažuje. Bylo mě řečeno, že zadná část vozu na to není ani připravena, tak asi vůbec to řešit nebudou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 Což je docela škoda. Citigo je pro mě třeba malý, Octavia do města smysl nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
happymaster23 Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 Sice nejsem insider, ale docela bych si troufl odhadnout proč FIII nebude v CNG verzi. Za prvé, Fabia není postavená čistě na MQB a CNG komponenty jsou (tipuji) součástí MQB, což by si vyžádalo další náklady je napasovat na platformu Fabie. A za druhé, pokud se nepletu, tak v rámci koncernu jsou dostupné CNG verze pouze u motorů 1.0 MPI a 1.4 TSI a ani jeden z nich není pro Fabii vhodný. 1.4 TSI se do Fabie nedává (a asi by byla moc drahá) a 1.0 MPI je zase nevhodný z důvodu svého nízkého výkonu (ten kdo chce CNG typicky hodně najede, typicky na dlouhé cesty a na to chce výkonější motor). Osobně jsem spíš zvědavý na to co přijde po roce 2020... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 s motorem CNG do Fabie problém není, motor existuje 1.0MPI 50kW. Problém je to, že nejdou nikam dát nádrže na CNG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
happymaster23 Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 Habi001: Však jsem to psal že existuje 1.0 MPI, ale není vhodný svým výkonem, protože ten kdo chce CNG hodně najede a tím pádem chce výkonější motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Habi001: Však jsem to psal že existuje 1.0 MPI, ale není vhodný svým výkonem, protože ten kdo chce CNG hodně najede a tím pádem chce výkonější motor Toto vôbec nemusí byť pravda. Ten niekto môže jazdiť veľa v meste a tam 1.0 MPI stačí. Hlavne ak to má byť služobné auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.