Nohab Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 To už nemá cenu rozebírat. Prostě bych řekl, že závěr je ten, že někomu se to líbí, někomu ne, zcela jistě to má nějaký praktický přínos a zástěrky tak či tak ocení zejména řidiči vozidel jedoucí za předmětným autem, zejména pak motorkáři v dešti (protože každá kapka, zejména špinavé vody, která mi nespadne od předemnou jedoucího auta na plexi helmy, je vítaná a stěrače na helmách jaksi nejsou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 No já musím konstatovat, že jsem na Roomu zástěrky měl. Sundal jsem je při montáži lemů blatníků. Nedávno jsem jel do Prahy po dálnici v dešti, a když jsem se kouknul za sebe, tak jsem teda litoval toho, kdo se mi lepil na prdku. (moc jich nebylo, a když, tak se hned stáhli). Mám na autě Danlop Sport Maxx a musím říct, že vody teda zvedají dost. Tak si říkám, že je to taky způsob, jak donutit ostatní při tomhle počasí dodržovat větší odstupy . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 Hehe...to je mozne, ale nezvysis tym bezpecnost. Len ten odstup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 Jo, ale snaha se cení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 teda neviem , ale ja silne zvazujem zadne zasterky, ked pozeram ako vypada naraznik hned za kolesom , tak tam mozem permanentne odmacat a drhnut nalepene blato ... a ked to takto budem robit dalsi rok tak pridem urcite o farbu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triktrak Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 Ja som mal zasterky (predne + zadne) na FI a mam ich aj teraz na FII. HOWGH! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 Ja ich tiez mam obe...a aj koli ohladuplnosti aj koli spineniu a aj preto ze mne osobne sa auto tak paci viac. Zasterky na zigulaku sa mi nepacili, ale tieto drzia pekne tvar...tieto su cool podla mojho nazoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 jj taky mam oboje. a urcite si nestezuji. Na felde jsem nemel predni a drhnout penetracni postrik ze spodku dveri byl celkem zahul (holt jsem musel parkrat po nem prejet pri ceste k domu). Nicmene trochu reklamy WS Platinum to zvladl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 No já musím konstatovat, že jsem na Roomu zástěrky měl. Sundal jsem je při montáži lemů blatníků. Zástěrky se Ti vejdou i přes lemy-já mám lemy od Milotecu(a Ty asi taky) a zástěrky mám v předu i vzadu-je nutný si s tím pasováním trochu pohrát ale jde to, a i to docela dobře vypadá.Hlavně je to funkční především z hlediska řidičů jedoucích v dešti za mnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Já vím, že jdou nandat, ale mě se to s nima na těch lemech nelíbí. Navíc, skazilo by to i pohled na 17" kentaury. Podle mě by prostě celkovej dojem z auta snížily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaplosak Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Tady mě zaujala ta otázka bezpečnosti:) Mohl bys to prosím nějak rozvést, v čem zástěrky přispívají k bezpečnosti? Mě nic nenapadá, ale třeba mě přesvědčíš no myslím že odlétající kamínky ve vysoké rychlosti nejsou nic příjemného, ani na čelním skle, ale hlavně pro nijak nechráněné motocyklisty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Hej hej...to je v pohode. Uz sme sa tu hadali ci to alebo ono. Kazdy si povieme paci nepaci a hotovo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.snacek Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Tak nevím jestli má do nich jít. Řek bych, že bez zástěrek to vypadá líp (alespoň podle fotek). Ale zase jsou zástěrky účelný- nebude se tak špinit auto. Zvlášť když jsem tam teď dal širší kola.A co na to aerodinamika? Mám kombíka, zástěrky nemám, mě osobně se auto bez zástěrek líbí víc, ale se zástěrkama rozhodně hnusné není. Přední zástěrky dle mého trochu sníží zašpinění boků, hlavně hned za kolem. Zadní zástěrky zabrání bahením nánosům na spodku nárazníku a možná se i bude méně špinit zadní okno. Jsem hlavně zvědavý, jak bude vypadat lak na zadním nárazníku po zimě, když nemám zástěrky. Silničáři totiž sypou dost ostrým štěrkem. Pak se rozhodnu, jestli je pořídit nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djpetr Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Po delších úvahách,zda jít do zástěrek sem došel k závěru,že si je nakonec pořídím a už je mám doma v kumbále,zatím zkusím jen přední a o zadních budu dál uvažovat.Chtěl sem tímto oslovit kolegy s FII aby mi sem,nebo SZ poslali fotky namontované přední zástěrky v pohledu na "šroubky".Jen pro inspiraci.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 djpetr: Lepšie foto v archíve nemám, hádam bude stačiť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djpetr Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.zitka Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 na FII se mi zástěrky moc nelíbí ale funkčně a s ohledem na ostatní to něco do sebe má.Dlouho jsem přemýšlel jestli je pořídím a nakonec jsem se rozhodl,že je na zimu namontuju a při přezouvání na letní alu je zase sundám.(prostě taková zimní výbava ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakaš Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 ja som si dal namontovat aj predne aj zadne a nemožem si to vynachvalit, a teraz ked vydim fabku bez zastierok tak mam stale pocit, že jej niečo chyba, su tam ako uliate, ale pozor ja mam čiernu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Tiež som otcovi skoro hneď po kúpe FII montoval aj zásterky a na tej šedej anthracite to nijako neruší vzhľad a tuším sa aj menej špinia boky od predných kolies... A včera už som ich nahodil aj na moju OII... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.snacek Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Tak jsem je tam namontoval - přední i zadní. U krátké Fabky ty zadní nevypadají nic moc, ale kombíka to vypadá lépe - netrčí tolik do stran. Účinnost zatím nemohu posoudit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 zkoušel je někdo lakovat.Jakej je to plast? Budu je kupovat a nevím,jestli je mám stříknout na corridu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 tak nastříkat to určitě půjde, ale jde o to, jak dlouho to vydrží....odletující kamínky a tak.....možná by to bylo dobrý udělat třeba ve photoshopu..jak to bude v barvě vypadat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 já bych jenom zadek tych zástěrek,ta základka na ten plast je ale drahá a tak se asi na to... Ted po umytí vydrží zadní nárazník čistej 50 metrů.Budu to řešit příští týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 No s lakovaním bude problém, je to taký gumený plast a naň bude farba veľmi ťažko chytať... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 dnes sem je koupil-předek+zadek a stálo to 650kč a ještě najít čas to namontovat, musím to hadicí umyt-ten zadní nárazník je hroznej bez těch zástěrek.Lakovat je nebudu-ten plast je takovej bublinkatej zvenku.Až to bude na autě, tak to vyfotím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.