Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 roky později...
Vloženo

Jo jo i bez zasterek jak jsou tam podbehy tak se tam drži humus. chce to jednou za cas vyčistit ja to mam vycistil a vystrikal voskem jinak to tam za par let bude reznout a dokonce i korodovat:-))))))) ale zas se tam muzou zasadit brambory.

• o 3 měsíce později...
Vloženo

zástěrky jsou na nic,Fábie je tak divně tvarovaná,že nic nepomůže,když jsem dával na zadek,doufal jsem ve zlepšení,ale přijde mi že snad páté dveře a sklo je ještě spinavější..jinak mě dost štve ta drážka mezi spodnčástí zadního skla kufru..je tam pěknej bordel..to nemůžou vymyslet líp?

• o 5 měsíců později...
Vloženo

A myslíte, že když bych si vyrobil ještě na ty originál zástěrky z pryže takový prodloužený lízátka až tak 3 cm nad vozovku? 5ekli bi mi něco policajti a nebo na technickej? To že bych byl za exota je mi jedno.

Vloženo

Takhle sem to pořešil u svojeho. Origo zástěrky. Pak zkrácený, vyvrtaný díry a gumový lízátka přidělaný elektrikářskýma páskama.

Nejdřív sem tu gumu zkoušel přidělat šroubama, ale to bylo nehezký.

post-85140-0-14472700-1391767315_thumb.j

post-85140-0-27100600-1391767328_thumb.j

post-85140-0-89615700-1391767338_thumb.j

post-85140-0-71645000-1391767353_thumb.j

Vloženo

Sem ty pidipacičky co se zaseknou za plech blatníku ze vsteku uřezal. A myslim, že tam neschází. Alespoň zas na druhou stranu neodtlačujou plast podběhu od plechu a nedělaj skulinku pro vnikání bordelu.

• o 4 týdny později...
Vloženo

Dneska sem si koupil i zadní original zástěrky dozadu na F2 combi. Ale maj takovej jinej tvar oproti zástěrkám na krátkou F2 který maj trochu větší a delší tu zachytávači část.. Ale spíš mi jde o to jestli maj stejnej tvar a umístění děr v místě kde sou v nárazníku uchycený.

Vloženo (editace)

Jo jo. Už to vidim.

Ta tvoje fotka mi poradila. Ale zejtra ještě udělám v práci na parkovišti zkoušku jestli mi ty moje combíkový pudou nasadit na nějakou krátkou. 

Ale asi nepudou.

post-85140-0-24884300-1393867885_thumb.j

post-85140-0-65627000-1393867895_thumb.j

Editováno: , autor: Mr.Pavka
Vloženo (editace)

Tak to nejde. Dát zástěrky z krátký na combajna a naopak.

Doma jdu řádit s pilkou-krátit ty origo a pak řezat z gumy plácačky který budou šahat až tak 2 cm k vozovce.

A takhle bych to udělal povině v zákoně-zástěrky na zadní poslední nápravě až skoro na zem.

Jenomže to by nesměl bejt lobing pojištoven, který nám nabízí pojištění čelního skal.

Editováno: , autor: Mr.Pavka
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Tak zadní už mam taky. Než sem se ale dokopal je vyfotit. Až na zem sem je nemoch udělat, protože by pak při couvání mohly zadní kola přimáčknout ty gumový plácačky senřít a celou zástěrku strhnout.

post-85140-0-72228200-1397189895_thumb.j

post-85140-0-85457800-1397189911_thumb.j

Vloženo

Galvi: Zadní sou nějakejch 10cm nad zemí. Přední 3cm nad zemí. Přední se po naložení mojema 100 kilama přiblíží o 1cm k zemi. spodek mam ted krásně čistej. :)

Aspire: Chtěl sem to udělat z jednoho kusu gumy, ale ten podběh je natolik členitej a plnej ohybů a výčnělků, že sem usoudil jako nejschůdnější variantu navázat na originální škodovácký zástěrky který sednou do podběhu jako prdel na hrnec.

V myčce sem byl už 2x a nic to s nima neudělalo.

• o 7 měsíců později...
Vloženo (editace)

..si kup stribrnej spray a strikni je nastribrno.. tuniiiiiing... :kol-59:

Tak to je hóódně inteligentní příspěvek... :kol-44:

To Pandora - nic si z toho nedělej...dle mého je použití zástěrek čistě o IQ daného majitele auta... :kol-47: a ať si to přebere každý sám... :kol-31:

Mám je taky...oboje...takže dle mínění většiny tady jsem magor...což si nemyslím... :kol-28:

A to zas tady bude oheň... :kol-46:

Editováno: , autor: martt
Vloženo (editace)

z předníma zástěrkama jsu spokojenej...ale zadní se mě zdajou krátké a tím pádem mám zastříkaný konec nárazníku..a že bych pozoroval menší zasírání skla tož to už vůbec...ale zástěrky dávám... bez nich je auto nějak neúplné :kol-28:

Editováno: , autor: vasnivykolista

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...