ben06 Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 jak řešit? Zasr*ní je přímo úměrné znečištění vozovky, rychlosti a délce jízdy, druhu pneumatik a intervalu mytí vozu. Zástěrky jev pouze omezují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noholam Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 Když dávate zastěrky tak koukněte ve předu za podbehy na miste zasterek když ho odklonite tak je za nim tak kybl blata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 Kdyby jen kybl , ja na to malem potreboval kolecko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 bordel je tam s i bez zástěrek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noholam Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Jo jo i bez zasterek jak jsou tam podbehy tak se tam drži humus. chce to jednou za cas vyčistit ja to mam vycistil a vystrikal voskem jinak to tam za par let bude reznout a dokonce i korodovat:-))))))) ale zas se tam muzou zasadit brambory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 zástěrky jsou na nic,Fábie je tak divně tvarovaná,že nic nepomůže,když jsem dával na zadek,doufal jsem ve zlepšení,ale přijde mi že snad páté dveře a sklo je ještě spinavější..jinak mě dost štve ta drážka mezi spodnčástí zadního skla kufru..je tam pěknej bordel..to nemůžou vymyslet líp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 A myslíte, že když bych si vyrobil ještě na ty originál zástěrky z pryže takový prodloužený lízátka až tak 3 cm nad vozovku? 5ekli bi mi něco policajti a nebo na technickej? To že bych byl za exota je mi jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Takhle sem to pořešil u svojeho. Origo zástěrky. Pak zkrácený, vyvrtaný díry a gumový lízátka přidělaný elektrikářskýma páskama. Nejdřív sem tu gumu zkoušel přidělat šroubama, ale to bylo nehezký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Sem ty pidipacičky co se zaseknou za plech blatníku ze vsteku uřezal. A myslim, že tam neschází. Alespoň zas na druhou stranu neodtlačujou plast podběhu od plechu a nedělaj skulinku pro vnikání bordelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Dneska sem si koupil i zadní original zástěrky dozadu na F2 combi. Ale maj takovej jinej tvar oproti zástěrkám na krátkou F2 který maj trochu větší a delší tu zachytávači část.. Ale spíš mi jde o to jestli maj stejnej tvar a umístění děr v místě kde sou v nárazníku uchycený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinkkk Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Taky by mne zajímalo jestli větší zadní zástěrky na krátkou fabii pasují na kombíka. Jsou trochu jinak tvarované. Zkoušel to někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 (editace) Jo jo. Už to vidim. Ta tvoje fotka mi poradila. Ale zejtra ještě udělám v práci na parkovišti zkoušku jestli mi ty moje combíkový pudou nasadit na nějakou krátkou. Ale asi nepudou. Editováno: 3. Březen 2014, autor: Mr.Pavka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 (editace) Tak to nejde. Dát zástěrky z krátký na combajna a naopak. Doma jdu řádit s pilkou-krátit ty origo a pak řezat z gumy plácačky který budou šahat až tak 2 cm k vozovce. A takhle bych to udělal povině v zákoně-zástěrky na zadní poslední nápravě až skoro na zem. Jenomže to by nesměl bejt lobing pojištoven, který nám nabízí pojištění čelního skal. Editováno: 4. Březen 2014, autor: Mr.Pavka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 Tak zadní už mam taky. Než sem se ale dokopal je vyfotit. Až na zem sem je nemoch udělat, protože by pak při couvání mohly zadní kola přimáčknout ty gumový plácačky senřít a celou zástěrku strhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 Nic proti tobe ale to je strasne !!! To by neslo udelat z jednoho kusu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 Netaháš je náhodou po zemi, když si naložený? Přijdou mi hoodně nízko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 Galvi: Zadní sou nějakejch 10cm nad zemí. Přední 3cm nad zemí. Přední se po naložení mojema 100 kilama přiblíží o 1cm k zemi. spodek mam ted krásně čistej. Aspire: Chtěl sem to udělat z jednoho kusu gumy, ale ten podběh je natolik členitej a plnej ohybů a výčnělků, že sem usoudil jako nejschůdnější variantu navázat na originální škodovácký zástěrky který sednou do podběhu jako prdel na hrnec. V myčce sem byl už 2x a nic to s nima neudělalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 28. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2014 V pondělí jdu pro přední a zadní zástěrky, snad ke stříbrné karoserii to nebude vypadat blbě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 28. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2014 ..si kup stribrnej spray a strikni je nastribrno.. tuniiiiiing... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 28. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2014 Aby se mu to neloupalo. A ještě ke kritikům mojech upravenejch zástěrek. Mě je jedno co si ostatní myslí, důležetý je, že to má hlavně vepředu mnohem větší účinnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 28. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2014 a tak ono se to asi loupat bude, ale pokud to poradne odmasti a nastrika tak uvidi, neni problem to striknout kazdej mesic-dva, dle potreby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 28. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2014 (editace) ..si kup stribrnej spray a strikni je nastribrno.. tuniiiiiing... Tak to je hóódně inteligentní příspěvek... To Pandora - nic si z toho nedělej...dle mého je použití zástěrek čistě o IQ daného majitele auta... a ať si to přebere každý sám... Mám je taky...oboje...takže dle mínění většiny tady jsem magor...což si nemyslím... A to zas tady bude oheň... Editováno: 28. Listopad 2014, autor: martt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 28. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2014 Od zasterek cekam, ze se nebude tak intenzivne spinit zadni okno a ochranu proti odletujicimu sterku na podvozek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 28. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2014 (editace) z předníma zástěrkama jsu spokojenej...ale zadní se mě zdajou krátké a tím pádem mám zastříkaný konec nárazníku..a že bych pozoroval menší zasírání skla tož to už vůbec...ale zástěrky dávám... bez nich je auto nějak neúplné Editováno: 28. Listopad 2014, autor: vasnivykolista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 29. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2014 Pandora,kupuju je taky-jak přední,tak zadní.Mám to jednodušší,páč k černým kolům půjdou černý zástěrky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.