cagy Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Nemáte někdo tip na střešní nosič? Upevnění je (myslím) stejné jako u FII, tedy do rámu dveří. Na internetu jsem nic nenašel a tak jsem psal do HAKR Brno. Prý už to oměřovali a nosiče budou do 14 dnů hotové. Jenže já jedu po Vánocích na hory... Mám doma aero tyče od Thule 860 a tak bych si mohl vystačit dokoupením patek Thule Rapid System 754 s vhodným kitem, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cagy Vloženo 17. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 Střešní nosič pro FIII je už možno objednat v autosalonech. Dnes si ho jdu vyzvednout (spolu s autem ). Hodím sem pak nějaký foto/info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cagy Vloženo 22. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2014 Nosič mám, zatím leží v garáži. Po Vánocích nasadím a poreferuju zážitky z užívání. Cena v Š-A salonu 3800 CZK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulinak Vloženo 8. Březen 2016 Sdílet Vloženo 8. Březen 2016 zdarec, blbej dotaz, existuji overene tyto pricniky i na verzi combi bez hagusu? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 8. Březen 2016 Sdílet Vloženo 8. Březen 2016 Na combi bez hagusů nejde dát příčníky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 8. Březen 2016 Sdílet Vloženo 8. Březen 2016 Ale jde, třeba Thule: http://cdn1.static-tgdp.com/assetloader.axd?pimid=141794&id=503386&brand=Thule&market=CZ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulinak Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 supr diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaboukeb Vloženo 19. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2020 zdravím, chtěl bych se zeptat na originál příčný střešní nosič na Fabii III hatchback. Jak je to usazeno ve dveřích, nevadí tomu těsnění? Díky moc za postřehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 19. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2020 V karosérii jsou otvory a na nosiči čepy a to jde do sebe. Při krátkodobém nasazení se to na těsnění neprojeví, by tam museli být dlouhodobě. Detaily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaboukeb Vloženo 19. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2020 Tím pádem asi není vhodné mít tam nosič celoročně bez sundávání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 19. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2020 Ne, to je pro combi. Ono nad 80 už to začíná dost hučet i ty originální. Nasazení otázka 5 min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domingoPT Vloženo 26. Červen 2022 Sdílet Vloženo 26. Červen 2022 Ahoj škodováci, chci se Vás optat na střešní nosič. Vrátí se zpět gumové těsnění ve dveřích do původního tvaru, po sundání nosníku? Po cca měsíci vození na autě? :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 26. Červen 2022 Sdílet Vloženo 26. Červen 2022 + - vrátí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Fila Vloženo 5. Červen 2023 Sdílet Vloženo 5. Červen 2023 Zdravím Vás, měl bych dotaz ohledně těsnění dveří při použití originálního střešního nosiče. Tři strany jsou v pohodě. U řidiče je problém viz foto (ohýbá to těsnění dveří). Co s tím, nebo to mám tak nechat? Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.