rowz Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 Zdravím pánové. Na Škoda eshopu mají teď v akci tohle. Mám Fabii III combi se střešníma nosičema, budou pasovat tyto příčníky? Díky http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/homepage-10515--11/pricny-stresni-nosic-pro-vozy-fabia/0/1/24/43/1001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 Na předchozí stránce máš napsané že NE. FII má jiné rozteče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rowz Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 V Lídlu příští týden budou tyhle nosiče, budou pasovat? Díky http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?action=showDetail&id=76044 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara-i Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 Upřímně... já tohle moc nechápu! Pokud bych už chtěl něco na střeše vézt (v mém případě kolo popř. rakev), tak na "nosič" z Lidlu v akci za 999 Kč bych to opravdu nepřidělal, i kdyby to nebyla cena za sadu, ale jen za 1ks. Ne jen z důvodu, že bych o to kolo nechtěl přijít, ale že když by mi to někde ulítlo ze střechy, tak můžu někoho klidně i zabít... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 No vidíš, ty né, já jo. Mám za podobný peníz z Autokelly a nemám snima vůbec žádný problém. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 před 2 hodinami, Jara-i napsal: Upřímně... já tohle moc nechápu! Pokud bych už chtěl něco na střeše vézt (v mém případě kolo popř. rakev), tak na "nosič" z Lidlu v akci za 999 Kč bych to opravdu nepřidělal, i kdyby to nebyla cena za sadu, ale jen za 1ks. Ne jen z důvodu, že bych o to kolo nechtěl přijít, ale že když by mi to někde ulítlo ze střechy, tak můžu někoho klidně i zabít... z čeho usuzuješ, že můžou upadnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 Jara-i tak to si úplne mimo, Lidl robí celkom slušné veci aj náradie, a preberali sme to na inom fore a naozaj je to kvalita za málo prachov. Ešte jedna vec tebe to nikto nenúka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 Sice mu to nikto nenuka, ale muze mu to od nekoho priletet na auto aniz by o to stal... to ale nakonec muze i Thule, kdyz ho nekdo blbe pridela nebo pouzije takovy, co pasuje na trochu jine auto Co se tyce Lidlu, tezko rict. Veci na kolo funguji za ty prachy dobre... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 Dost dlouho se zde nic nedeje, tak se optam na zminovane pricniky z Lidlu... ...mate dalsi zkusenosti prosim ? Fakt to staci na obcasne pouziti okolo baraku ? Jezdit s tim dovolene po dalnicich, tak o tom ani nepremyslim, ale toto neni muj pripad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Zeptám se jinak: Proč by to nemělo stačit? A proč by se s tím nemělo dát jezdit každý týden 1000 km po dálnici? Jediné, co se za ta léta změnilo u Lidl příčníků je bohužel cena - už nestojej 790 Kč - za ty prachy to byla zcela bezkonkurenční nabídka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Kdyz se ptas, tak odpovim...na dalnici jede clovek vyssi rychlosti a s velikosti nakladu logicky stoupa zatizeni z duvodu odporu vzduchu, proto bych si v toto pripade pro klid duse priplatil, ale na balik palubek u komina mi to staci. Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 ale jen pro klid duše.... Levné příčníky unesou stejně jako značkové, resp. unesou několikanásobně víc než je přípustné zatížení střechy. V tomhle parametru rozdíl mezi značka/neznačka nehledej. Pokud je nezapomeneš utáhnout, tak není šance, aby upladly - jakékoliv. Liší se maximálně standností obsluhy (minimálně), designem a samozřejmě cenou. Na nasezení těch lidlovských potřebuješ dlouhý inbus, některé příčníky je možné ovládat bez nástroje. Lidl nemá T drážku. To jsou dva podstatné rozdíly oproti několikanásobně dražším modelům. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 30. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 Nyní běží akce v Lidlu za 799 kč. Untitled.bmp 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 30. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 Ma/mal uz niekto box od tych talianov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubyk Vloženo 7. Únor 2019 Sdílet Vloženo 7. Únor 2019 (editace) Ahojte, dnes idem na lyzovacku (prvy krat s fabiou) a po vcerajsom baleni, resp. zufalom skladani veci a hlavne lyzi do kufra (mam combi), som vymenoval snad vsetky nadavky na svete a som sa rozhodol, ze si musim kupit stresny nosic, zatial aspon na tie lyze, neskor aj na bicykle. Chcel by som aj truhlu, ale tu nemam kde v bytovke dat. Stresny nosic budem vyuzivat max 2-3x do roka, preto nepotrebujem nic prehnane drahe, ale zase chcem aby to aj nejako vyzeralo. Mam strieborne hagusy, preto zhanam nieco strieborne. Este nikdy som nemal ziadny nosic, preto si chcem nechat poradit od vas, kto je uz v tom zbehnuty :) Nemate niekto skusenosti so znackou AGURI?, konkretne s tymito priecnikmi: https://www.aguri.sk/index.php/nosice/prestige-p2-nosic-skoda-fabia-2014.html alebo https://www.aguri.sk/index.php/nosice/runner-r1a-nosic-skoda-fabia-2014.html ten prestige p2 sa mi paci viac, ze je nizsie a asi to bude aj take aerodynamickejsie, len som si nie celkom isty tym sposobom upinania, este som take nikde nevidel, vzdy co som pozeral , tak bolo take klasicke ako ma ten runner r1 Editováno: 7. Únor 2019, autor: hubyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suntour Vloženo 27. Březen 2019 Sdílet Vloženo 27. Březen 2019 https://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/preprava/pricny-stresni-nosic-6v9071151x/0/1/24/43/1001 originál pricniky na FIII combi. možná do nich pujdu. Nemají moc vysoky profil ? Hlucnost ? Zkusenosti ? dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 27. Březen 2019 Sdílet Vloženo 27. Březen 2019 Snadná a jednoduchá montáž, hlučnost stejná jak dřív škoda thule na F1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suntour Vloženo 28. Březen 2019 Sdílet Vloženo 28. Březen 2019 Teď mám z Lidlu Manebo a po 10tiletech plast už je zdegradovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 28. Březen 2019 Sdílet Vloženo 28. Březen 2019 Co bys za tech par stovek chtel... Cena výkon super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 28. Březen 2019 Sdílet Vloženo 28. Březen 2019 Ma niekto aj box od nich? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suntour Vloženo 2. Duben 2019 Sdílet Vloženo 2. Duben 2019 V 28. 3. 2019 na 17:44, Čečulák napsal: Co bys za tech par stovek chtel... Cena výkon super. Manebo udělaly super službu o tom žádná. Měl jsem je na FI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 2. Duben 2019 Sdílet Vloženo 2. Duben 2019 V 28. 3. 2019 na 17:57, sk0d@ napsal: Ma niekto aj box od nich? Myslis z Lidlu nebo od Skody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 2. Duben 2019 Sdílet Vloženo 2. Duben 2019 Menabo. Taliani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suntour Vloženo 22. Duben 2019 Sdílet Vloženo 22. Duben 2019 Jeste dotaz k pricnikum https://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/jarni-akcni-prislusenstvi/pricny-stresni-nosic-6v9071151x/0/1/24/43/1001 koukal jsem na ně v saloonu. Rychloupínací systém na mě nepůsobí bytelně. Chci vozit minimálně dvě kola na střeše. Prodejce mě také upozornil na červenou povolovací páčku, s kterou se musí jemně, jelikož se láme. Má někdo realnou zkušenost s nimi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suntour Vloženo 1. Květen 2019 Sdílet Vloženo 1. Květen 2019 Zakoupil jsem teda orginál příčníky. Rozdíl Menabo Brio X originální škoda? Velké plus pro škodu je manipulace a padnou jak prdel na hrnec. Dobře utracené peníze. Brio je levný univerzál který mi sloužil velmi dobře na starým autě a místo svoje má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.