bicista Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 Ty z lidlu mame doma, naprosto v pohode, mam je na O3 a za ty prachy nema cenu dlouho premyslet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 Huci, nebo piskaji Ti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom2217 Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 Ja používam na f1 combi tie z lidlu. Su v pohode. Pocut su ale nijako vyrazne. Ako bars jake druhe. Inak je robi ich Menabo nejaky Taliani. Myslym ze robia aj nosice na gulu na kola. Za 30 e su super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 Ty Thulácké taky pískají? Je to otravný zvuk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 Pár fotek přícníků z LIDLu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 (editace) No, když si tak pročítám recenze...nevím... http://pricniky-podelne-stresni-nosice.heureka.cz/pricniky-menabo-brio-1200-mm/recenze/#section Editováno: 9. Květen 2015, autor: agent007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 vozím je už 3 roky, naprosto bezproblémové příčníky. Doporučuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom2217 Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 Nepovedal by som ze hucia ale tak cca okolo 60 trochu piskaju ale nie je to nic strasne. Inak ich vobec nevnimam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 No, když si tak pročítám recenze...nevím... http://pricniky-podelne-stresni-nosice.heureka.cz/pricniky-menabo-brio-1200-mm/recenze/#section Přesně, když to tak čtu, tak je fakt lepší si připlatit za libovolné Thule... http://pricniky-podelne-stresni-nosice.heureka.cz/pricniky-thule-757-plus-961/recenze/#section Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 (editace) na střeše nerozeznáš od thule, jak funkcí tak aero. hlukem Editováno: 9. Květen 2015, autor: Voice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 O to mi nejde, ale aby se prohnuly s koly při brzdění, to tedy ne. To raději dám ty peníze navíc za pořádně macaté aerotyče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 nikdy se mi kola nehnuly, cosi si přečteš na heuréce a si z toho paf. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 To není o heurece. Prostě měli takovou zkušenost, tak ji napsali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 (editace) tak kup, thule, stejně si pro ně rozhodnutý od začátku, já mám příčníky od obou výrobců a tak můžu porovnávat. Držáky na kola mám třeba thule., na lyže hakr Editováno: 9. Květen 2015, autor: Voice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 Použivat je intezivněji, šel bych do THULE, ale na pár použití v roce mi službu uděalí i tyto. Jinak buh ví jak to měl na střeše rozložené držák vs. příčníky, vznikla páka a ohnulo se to. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom2217 Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 Iba k tej heureke. Vsetci co kritizovali ani jeden nie je overeny zakaznik. Cize priecniky menabo nikdy nekupoval cez internet. Ten priecnik je dostatocne pevny. Ja s nim problem nemam a uz sa toho navozil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 naprosto klíčový nedostatek Thule je rozšíření této značky v kombinaci s velmi omezeným počtem kombinací zámkových vložek (navíc viditelně očíslovaných) - a je úplně jedno jestli je to střešní box nebo nosič kola - všechno se to dá otevřít stejným typem klíče. Jasně, že ty zámky jsou jen pro okrasu, pokud je ale zloděj musí vylomit, tak už je to hodně špatně prodejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 osobne si myslim, ze ty pricniky z lidlu budou stacit. Je fakt, ze kdybych to mel pouzivat nekolirkat do mesice, tak asi jdu do znacky, ale na pouziti jednou za rok... to mi ty za 900,- staci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buldog77 Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Dej pak vědět. Já už asi mám favorita: http://www.nosice-expert.cz/th4903-76x-1577-nosic-thule-757-wingbar Už jsi pořídil ty nosiče? Taky o nich nakonec uvažuju. Měli by pasovat bez problémů, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Ještě ne, kvůli stěhování mám teď jiné trochu jiné starosti. Ale rozhodně jsou pořád jediný kandidát. Pasovat by měly bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VMA Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 (editace) Používáte někdo na FIII Combi s podelníky střešní nosič Thule 757 + tyče Wingbar? Chtěl bych se zeptat jak sednou na FIII hagusy, jaké rozměry má drážka a jaké jsou s nimi celkové zkušenosti - vyplatí se do nich zainvestovat? Podle Thule konfigurátoru se pro FIII Combi s podélníky sice doporučují patky TH775, já bych radši upřednostnil TH757. Editováno: 7. Září 2015, autor: VMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VMA Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 (editace) Tak jsem se od jednoho Thule prodejce dozvěděl, že při zatížení příčníků mohou patky TH757 dosednout až na střechu. Máte s tímto někdo nějaké zkušenosti. Sám toto nemůžu posoudit, protože na FIII Combi zatím čekám. Že by měla tak nízké hagusy? Editováno: 9. Září 2015, autor: VMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 Ano jsou nizko. Cca max 2cm od strechy. Uz tam nejdou skoda by thule z feldy. Koupil jsem origo skoda a vyreseno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VMA Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 (editace) Díky za info. Orig. Škoda jsem ale na jejich e-shopu zatím neviděl. Když jsem se na něj ptal, řekli mi, že FIII s hagusy musí mít nosič 6V9 071 151 a odkázali mě na smluvní partnery. Přitom v zahraničních Škoda-brožurách už tento nosič je i nafocený (http://www.skoda-auto.de/SiteCollectionDocuments/PDF%20Prospekte/Fabia_ZK_2015_01.pdf). V české brožuře je uveden pouze nosič pro FIII hatchback. 9 měsíců od zahájeni výroby FIII Combi je podle mě dost dlouhá doba na to, aby bylo k dispozici základní přepravní příslušenství. Aneb domácí zákazník je až na 2. koleji ... Editováno: 9. Září 2015, autor: VMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Je v českém tištěneném vydání příslušenství. Stažený ze škody v pdf ty stránky nemá. Ale příčník jde u prodejce objednat. Jà měl štěstí o dovolené ho měli skladem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.