Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ja používam na f1 combi tie z lidlu. Su v pohode. Pocut su ale nijako vyrazne. Ako bars jake druhe. Inak je robi ich Menabo nejaky Taliani. Myslym ze robia aj nosice na gulu na kola. Za 30 e su super

Vloženo (editace)

tak kup, thule, stejně si pro ně rozhodnutý od začátku, já mám příčníky od obou výrobců a tak můžu porovnávat. Držáky na kola mám třeba thule., na lyže hakr

Editováno: , autor: Voice
Vloženo

Použivat je intezivněji, šel bych do THULE, ale na pár použití v roce mi službu uděalí i tyto. Jinak buh ví jak to měl na střeše rozložené držák vs. příčníky, vznikla páka a ohnulo se to.

Vloženo

Iba k tej heureke. Vsetci co kritizovali ani jeden nie je overeny zakaznik. Cize priecniky menabo nikdy nekupoval cez internet. Ten priecnik je dostatocne pevny. Ja s nim problem nemam a uz sa toho navozil.

Vloženo

naprosto klíčový nedostatek Thule je rozšíření této značky v kombinaci s velmi omezeným počtem kombinací zámkových vložek (navíc viditelně očíslovaných) - a je úplně jedno jestli je to střešní box nebo nosič kola - všechno se to dá otevřít stejným typem klíče. Jasně, že ty zámky jsou jen pro okrasu, pokud je ale zloděj musí vylomit, tak už je to hodně špatně prodejné.

• o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo (editace)

Používáte někdo na FIII Combi s podelníky střešní nosič Thule 757 + tyče Wingbar? Chtěl bych se zeptat jak sednou na FIII hagusy, jaké rozměry má drážka a jaké jsou s nimi celkové zkušenosti - vyplatí se do nich zainvestovat? Podle Thule konfigurátoru se pro FIII Combi s podélníky sice doporučují patky TH775, já bych radši upřednostnil TH757.

Editováno: , autor: VMA
Vloženo (editace)

Tak jsem se od jednoho Thule prodejce dozvěděl, že při zatížení příčníků mohou patky TH757 dosednout až na střechu. Máte s tímto někdo nějaké zkušenosti. Sám toto nemůžu posoudit, protože na FIII Combi zatím čekám. Že by měla tak nízké hagusy?

Vloženo (editace)

Díky za info. Orig. Škoda jsem ale na jejich e-shopu zatím neviděl. Když jsem se na něj ptal, řekli mi, že FIII s hagusy musí mít nosič 6V9 071 151 a odkázali mě na smluvní partnery. Přitom v zahraničních Škoda-brožurách už tento nosič je i nafocený (http://www.skoda-auto.de/SiteCollectionDocuments/PDF%20Prospekte/Fabia_ZK_2015_01.pdf). V české brožuře je uveden pouze nosič pro FIII hatchback. 9 měsíců od zahájeni výroby FIII Combi je podle mě dost dlouhá doba na to, aby bylo k dispozici základní přepravní příslušenství. Aneb domácí zákazník je až na 2. koleji ...

Vloženo

Je v českém tištěneném vydání příslušenství. Stažený ze škody v pdf ty stránky nemá. Ale příčník jde u prodejce objednat. Jà měl štěstí o dovolené ho měli skladem

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...