epo Vloženo 9. Květen 2019 Sdílet Vloženo 9. Květen 2019 Upinaci system je v pohode. Mam je asi 3 roky a prakticky celou zimu na aute s rakvi. Zadny problem s nima neni. Rakev drzi a packy jsem taky jeste neulomil.. Spis to povolovani je obcas o prsty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1kam Vloženo 22. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2019 (editace) cau lidi, tak nakoniec som kupil MENABO strešný nosič DOZER 1200, maximalna spokojnost :) a nestalo to celu vyplatu :D Editováno: 23. Červenec 2019, autor: lac1kam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 6. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2019 Příčníky v Lidlu jsou nyní za akční cenu 799 kč. Za ty prachy dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 Ahoj, hoši mám dotaz, jelikož nejsem moc v tomto znalý. Pokud koupím origo příčníky na combi s hagusy , mohu k těmto koupit nosič lyží od hakru s t držáky. Nechce se mi dávat za origo držáky takovou raketu. Pokud budu přidělávat nosič lyží s t držáky tak musím gumu co je na příčníkách vyndat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 No mělo by to tak být, jak píšeš v dotazu. Já osobně ty orig. příčníky na svém Fabia combi III nemám, ale prohlížel jsem si to v autosalonu a ta vrchní guma je sundávací a pod ní je drážka na ty T-držáky/šrouby.. A HAKR nosiče lyží s těmi T držáky by měli být kompatibilní s origo Škoda příčníky. Škodovka, ale hlavně HAKR by si na rozdíl od nějakých noname výrobců nedovolili, aby to dohromady nepasovalo. Jen nevím jestli nemusíš dokoupit origo šrouby pro tu T-drážku, ale u HAKRU to asi bude v ceně toho nosiče. Já používal obdobnou kombinaci orig. příčníku a nosiče kol HAKR na své předchozí krátké Fabii II a vše v pohodě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 Jj, vytáhneš gumu a nandáš origo držáky. 250,- není nic hrozného, také to tak mám. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suntour Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 (editace) Investoval jsem do origo příčníků. Mám Thule nosiče kol. Gumu jsem vyndal. A nosiče kol zasunu do T drážek. Investice do origo příčníků nelituji. Rychlost a manipulace při montáži je výtečná. Mám srovníní s Menabo příčníky z Lidlu. Editováno: 4. leden 2020, autor: suntour 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj79m Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 Ahojte, teraz vo štvrtok budú mať v lidli tieto nosiče: https://www.lidl.sk/sk/p/pre-vase-auto/nosice-na-auto-brio/p61905 ,neviete či budú pasovať na moju F3 combi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 Sedi to na F3 Combi dobre, instalace a deinstalace chvilku, jen od 80 km to piska, vozim to spis na VW Caddy, ale hned to sundavam. U me dobry ?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj79m Vloženo 22. Září 2020 Sdílet Vloženo 22. Září 2020 OK tak ich kúpim, to pískanie mi vadit nebude, nasadené ich budem mat len keď ich budem potrebovať, inak budú dole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 22. Září 2020 Sdílet Vloženo 22. Září 2020 před 15 hodinami, Čečulák napsal: Sedi to na F3 Combi dobre, instalace a deinstalace chvilku, jen od 80 km to piska, vozim to spis na VW Caddy, ale hned to sundavam. U me dobry ?. Má to pod tou vrchní gumou i drážku na T- šrouby ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 22. Září 2020 Sdílet Vloženo 22. Září 2020 Ziju v tom, ze nema. Ja ji nepotrebuji, tak jsem to nikdy nezkoumal, i kdyz neco tam je, ale spis to vypada jako protiskluzna zalezitost. Vecer se na to podivam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 22. Září 2020 Sdílet Vloženo 22. Září 2020 Kdyz sundam patky, tak tu gumu lze vysunout, ale zda je to T drazka ci pouze drazka nevim, nepouzivam to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 23. Září 2020 Sdílet Vloženo 23. Září 2020 (editace) Díky za info. Ano je to T-drážka, na tzv. T- šrouby, které jsou potřeba na některé typy nosičů kol apod., i když dimenzace (síla) materiálu by mohla být lepší, ale co už za ty peníze. Nakonec na přepravu třeba OSB desek z OBI apod. ten nosič asi bude stačit. Editováno: 23. Září 2020, autor: DušanV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 23. Září 2020 Sdílet Vloženo 23. Září 2020 Na OSB a 2x 2m preklad stacil obycajny stary Thule co mal skoncit v kosi ? znamy stratil kluc ked dobre pamatam, tam ho odrezal (skratil) a na Audinku uz mu bol uzky. Pouzivame na F2/F3/Room. Sice na F3 je v prednej casti uzky, tak pri jazde davam dole konce. Drzi ale dotiahnuty poriadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 23. Září 2020 Sdílet Vloženo 23. Září 2020 Ano, zatim jsem na Lidlovkach prevezl vse co jsem potreboval a nebylo toho zase tak malo. Za par korun super, jen to piskani mi fakt vadi, takze po odvozu to demontuju hned, ale je to opravdu zalezitost tri minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suntour Vloženo 24. Září 2020 Sdílet Vloženo 24. Září 2020 V 22. 9. 2020 na 8:44, DušanV napsal: Má to pod tou vrchní gumou i drážku na T- šrouby ? myslim ze T šrouby Thule do toho nejdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 24. Září 2020 Sdílet Vloženo 24. Září 2020 Ono těch T- šroubů má více výrobců a jsou i různé délky a šířky patek těch šroubů, takže problém si vybrat by asi nebyl. Jinak to pískání větru při jízdě s nosičem jsem zažil u své dřívější Fabie II i s originálním nosičem Škoda, takže si člověk moc v tomto směru asi nevybere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 24. Září 2020 Sdílet Vloženo 24. Září 2020 (editace) Hmm, ten piskot ma prekvapuje... na F3 používam prastaré originály Škoda by Thule určené ešte pre F1 - nepodliehajú žiadnym módnym ani aerodynamickým vplyvom, ale nepočuť ich ani pri 140ke. Samozrejme na T drážky môžem zabudnúť, ale zatiaľ mi to nechýba. Jednu zimu som používal aj Hakr kupované pre i30, ale tie tyčky už sú na môj vkus bárs dlhé. Samozrejme ani pri nich žiadny aerodynamický hluk. Spoiler Editováno: 24. Září 2020, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 24. Září 2020 Sdílet Vloženo 24. Září 2020 S tim piskanim, mam firemni VW Caddy jezdici gratis, takze nemam duvod neco tahat na domaci F3, ale predpokladam, ze to bude hvizdat i na Fabii, ze zakopany pes bude v konstrukci toho hagusu. Zkousel jsem i zaplnit malou diru v uchyceni a nemelo to vliv, pomaha pouze radio. Na odvoz neceho ok, na dovolenou bych s tim nejel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj79m Vloženo 26. Září 2020 Sdílet Vloženo 26. Září 2020 (editace) Tak som kúpil Menabo Brio 1200 z Lidlu za 34,90€ montáž naozaj jednoduchá... Editováno: 26. Září 2020, autor: juraj79m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laddis Vloženo 29. Září 2020 Sdílet Vloženo 29. Září 2020 Pro moje občasné použití mám taky příčníku z Lidlu a za ty peníze spokojenost. Jak už bylo psáno výše, je třeba počítat s tím, že nejsou kompatibilní s T šrouby Thule a hučí. To bylo stejné i s originálními příčníky co jsem měl na předchozí Octavii I. Zlepší se to, pokud je na nich namontovaný nosič na kolo. Kvůli parkování na sídlišti ho bohužel musím hned sundavat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 14. Červen 2021 Sdílet Vloženo 14. Červen 2021 Dnes jsem namontoval originální HAKR na Fabii 3 je stejný jako O3. Černý příčníky aero cena 2750. Jak to vidíte s umístěním rakve? Na Fabii 1 HTP jsem s ní jezdil Chorvatsko za 5,7! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 18. Červen 2021 Sdílet Vloženo 18. Červen 2021 S rakvi mivam spotrebu o litr vic jak obvykle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 18. Červen 2021 Sdílet Vloženo 18. Červen 2021 Tohle je asi kouzelná rakev. Syn s ní na O3 jel do Rumunska a taky povídal že spotřeba klesla! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.