Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

není žádnej rozdíl.....

není žádnej rozdíl.....

ale v ojednacich cislech je rozdil..na konci jeden myslim L a ten druhy AA

Mam RS naraznik do MR05 na Fabii MR06 a s montazi nebyl zadny problem, vse krasne pasovalo. Vubec bych se tim nezabyval, pasovat budou jak pred, tak po.

• 4 týdny později...

Nárazníky jsou úplně stejné a jdou zaměnit.

ale v ojednacich cislech je rozdil..na konci jeden myslim L a ten druhy AA

Mám pocit, že mezi L a AA je rozdíl pouze v tom že jeden z nich nemá vyřezané díry pro ostřikovače (úchyty ostřikovačů ale má), já mám bez děr, které bylo nutno vyříznout, ale už ti neřeknu jakou měl koncovku toho čísla

taky bych řekl, že jsou stejný..

jestli chceš nárazník se vším všudy napiš mě SZ..Míra

S konečným pismenem L je bez ostřikovaču světel a s konečným písmenem M je pro ostřikovače světlometu. Narazníky jsou jinak naprosto stejne :)

• 2 týdny později...

jsem asi jedinej , ale viděl jsem už i FRS nárazník co neměl ty úplně spodní průduchy průchozí (viz foto) tak jestli není rozdíl v tom .

post-10531-1206746759_thumb.jpg

nechápu v čem jiný?

on to nemyslel že henten na fotke ale že videl taký kde tá časť bola zablendovaná

nechápu v čem jiný?

jediné co jsem na rychlo našel na netu , někde mám lepší foto ale nemůžu to teď najít . Ta spodní šterbina , co je nejblíže k zemi , tak já jí mám průchozí , ale už jsem potkal i FRS které to neměli průchozí .

post-10531-1206797945_thumb.jpg

tak to plný jsem ještě nikdy nikde neviděl. :kuk:

Ani ja, rozhodne to neni origo.

i to boční žebro je nějaký zvláštní

Kindlik: můžeš dát k dispozici celé foto a popřípadě zdroj, kde jsi ho našel. Děkuji

já nejsem ještě doma , ale tohle jsou fotky z netu , je to jedno a to samé auto , pouze jinak focené , mám doma ještě jednu takovou ale černou FRS a ta to má taky plné . Já se nehádám , jen sem dávám můj postřeh

nikdo se nehádá -_-

jen by mě zajímalo, kde jsi tu (ty) fotky našel :palec2:

tady je ta černá , jinak jsem to našel nkdyž jsem hledal pozadí na PC , tak na nějakejch stránkách . Na to koukněte a uvidíte :palec2:

post-10531-1206904397_thumb.jpg

Rozdíl, je v těch průduších pod mlhovkama facelifty maj ty průduchy průchozí a asi o 2cm kratší...

• 1 měsíc později...

Mám problém. Mám fabiu RV 2000 a nasadil jsem na ni pření nárazník RS a nelícuje mi s blatníky, je trošku odchlípnutej a nejde zaklapnout. Nemá s tím někdo nějaké zkušenosti?? Je to trošku vidět na fotce.

post-11716-1210267682_thumb.jpg

Mám problém. Mám fabiu RV 2000 a nasadil jsem na ni pření nárazník RS a nelícuje mi s blatníky, je trošku odchlípnutej a nejde zaklapnout. Nemá s tím někdo nějaké zkušenosti?? Je to trošku vidět na fotce.

a vyměnil jsi ty boční vodící lišty na blatníkách?

a heleme se, nárazník je už u třetího majitele :D

Edit: tak ne, ale je velice podobnej tomu, co měl mobb77 a pak bajdik

No jo, nevymněnil, ony jsou tam vlastně jiné díry, že? Tenhle nárazník mě vyšel dohromady na 8000 a ještě nemám ani mlhovky, chtěl sem ho trošku zahladit tak doufám že se mi to trošku povedlo.

Do těch bočních lišt stačí vyříznout díry, ne? Nebo to chce origo nový??

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.