Březen 5, 201510 r Výhřevy to je kapitola sama. Na krátké trase to na jedničku ani nezačne hřát a na dvojku ihned, až mě z toho pálí prdel a je mi to nepříjemný. Jakoby nemohli udělat regulaci s třemi stupni[emoji20]
Březen 5, 201510 r Ja som mal pri tom pocit akoby som si cvrkol. Ja som si rozkuril pod prdelou na dvojku a potom to vypol.
Březen 5, 201510 r Autor Tak to jsou mamlasové, to si to nemohli otestovat než to pustili do světa... Zítra držím všem lidem na lince palce, ať se jim dílo povede!
Březen 5, 201510 r Výhřevy jsem měl v F1, F2, O1, Yeti, O3 a prostě jediný, který stojí za nic jsou v F2/Roomster. Buďto málo a nebo neprijemně moc.
Březen 10, 201510 r Autor A jde se slavit Prej ho v pátek nestihli vyrobit a dodělávali ho ještě v sobotu. Zpozdil se kvůli němu kamion a tak dorazil k prodejci až dnes. Vyzvedávám v pátek.
Březen 10, 201510 r Autor Ale tak šedá Metal je taky hezká, uvažoval jsem o ní. Ale Miami je naživo prostě dokonalá. Kvůli změně počasí ještě nakrátko nazuju zimáky. Nakonec koupeny tyhle (budou s novým logem). Myslím, že víc než důstojná volba do zimního marastu.
Březen 10, 201510 r Autor Na e-shopu teď měli akci, že litý zimáky byly jen o 500 Kč dražší než plecháče se stejnýma pneu. No nekup to Kdybych ještě na plecháče dokupoval origo kryty, tak jsem v podstatě na stejný částce.
Březen 10, 201510 r Vašku, gratuluju Ti ke krasnemu autku! At si s nim jen spokojeny Krasne zimaky! Ještě, že existuje toto forum, bo maš moc pěknou barvu, málem to bylo horší
Březen 10, 201510 r Autor Máš svatou pravdu, dneska jsem rád, že jste mi ten Pacific rozmluvili. A doma do mě taky hučeli, ať to změním. Akorát už neřekli, jakou barvu vzít místo toho Akorát na tom autě nějak nevidím o ten 1 cm zvýšenej předek, který by měl být v rámci výbavy Ochrana podvozku. Mrknu pak pod motor, jestli tam dali aspoň ten kryt. Jinak jsem byl hned nas*anej, jak jsem otevřel dveře u řidiče, poněvadž výplň dveří byla zaflákaná od bláta, jak z toho někdo vystupoval a kopnul do toho podrážkou :-(
Březen 11, 201510 r neboj v saloonu ti to vypiglujou a nachystají k převzetí. Gratulace k novému a jednoznačně krásnému autu
Březen 11, 201510 r S tou barvou si udělal dobře, tamta mi přijde taková nudná. Mě auto šlape dobře, jen čím dál víc mě rozčiluje, když někoho vzadu vezu a nezandá zpět pás, tak tam mlátí do plastu. Údajně na starším ročníku to bylo nějak podchyceno, ale třeba to jde nějak poladit.
Březen 11, 201510 r Paráda autíčko :-) Ty zimáky mám stejné. Závidím ti to kolečko na volantu, to jsem si nějak při objednávce zapomněl vybrat a pořád jsem si nezvykl, že tam není....
Březen 11, 201510 r Tak velká gratulace, už se taky těším na ten pocit až se poprvé uvidíme:) Jinak ta barva je fakt super, taky jsem jí chtěl ale nechtělo se mi připlácet takže mám tu obyč. pastelku. No hlavně ať slouží.
Březen 11, 201510 r Tak ať slouží bez závad. Ty alu line na zimu mi k tomu sedi lepší než co mas na autě. Jinak pěkna barvička a doporučuji hned dokoupit kryt mezi zavazadlový prostor a sedačky. Hnedle to pak vypadá lépe. Upraveno Březen 11, 201510 r od Peky1
Březen 11, 201510 r S tou barvou si udělal dobře, tamta mi přijde taková nudná. Mě auto šlape dobře, jen čím dál víc mě rozčiluje, když někoho vzadu vezu a nezandá zpět pás, tak tam mlátí do plastu. Údajně na starším ročníku to bylo nějak podchyceno, ale třeba to jde nějak poladit. U staršího ročníku bylo poutko na sedačce. Bohužel se asi pak začlo šetřit. Upraveno Březen 11, 201510 r od Peky1
Březen 11, 201510 r Autor Dneska přišly papíry, zítra se bude Rumík připravovat k provozu. Namontujou tam zástěrky, ochranou fólii na zadní nárazník, aktivujou automatický zamykání za jízdy. Akorát ty zimáky prej budou se starýma logama, ale to snad nějak přežiju.
Březen 11, 201510 r U staršího ročníku bylo poutko na sedačce. Bohužel se asi pak začlo šetřit. chcete říci že už se poutka na krajní sedačky nedávají???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.