Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zlatej můj airbagový kroužek [emoji2] Dvě věci u těch skleněných střech nechápu. Proč nemůžou dát el.roletku a druhá je smysl té střechy. Na autě to vypadá dobře, ale radši bych uvítal střechu PAD co je na O3, že je to větší střešní okno, které se dá odklápět.

El. roletka i možnost otevírání by navyšovaly cenu. Už takhle je to drahej špás za skoro 17 tisíc. Kdyby to mělo mít stejný vlastnosti jako panorama u Yetiho, tak to bude stát 30 tisíc a to už bych si to i já rozmyslel. Takhle za těch 17 je to ještě zkousnutelný. Je rozdíl dát 30 tisíc za střechu u Yetiho s cenou 500-600 tisíc a dát stejnou částku u Rooma za 300 tisíc. Pak by střecha tvořila desetinu ceny auta.

A smysl skleněné střechy? Parádní pocity posádky  :kol-31: 

Vloženo (editace)

Pokud by se to dalo oteviratt, tak bych za to ty peníze třeba dal. Když si vezmu, že originál parkováky stojí jen zadní 9t, tak to takový masakr není. Jako efekt pěknej, ale ta roleta je podle mě trapná. Dobře, dají pohon a třeba zdraží o 3t, ale efekt by to umocnilo. Neber to jako narážku na tvé auto, tak to vůbec nemyslím. Tohle je třeba i u Spacebacka a osobně mi chybí varianta v konfiguratoru s el.pohonem[emoji6] Nevím jak je to v létě, ale tam asi člověk dost často roletu využije.

Editováno: , autor: Losky83
Vloženo

Jako řidič nemá problém zatáhnout si tu přední část roletky za jízdy. Na tu zadní část sice nemá šanci dosáhnout, ale to už myslím ničemu nevadí, tam už na něj to sluníčko nedosvítí.

Vloženo

Tak jsem byl dnes v autorizáku a ptal se na ty krytky bezpečáků. Takže ty co tam jsou dle Losky83 tmavě šedá barva nejsou na nové original šrouby v nabídce. Jsou pouze na starý typ s tisícihranem. Mají jen nějaké světlejší šedé a navíc jsou ještě z jiného materiálu, takže na ně kašlu.

Navazuju na téma krytek bezpečnostních šroubů. Sehnat se dají, ale jsou trochu jiné, než ty, které se dávají na standardní šrouby. Schválně jsem to vyfotil a rozdíl to není nijak dramatický. Normální krytky jsou lesklý a asi maličko tmavší, ale toho si člověk všimne, až když to detailně zkoumá. Jinak si troufnu tvrdit, že to z běžného pohledu poznat není. Akorát se hrozně blbě nasazujou a trnu hrůzou, jak půjdou sundat :D

post-4297-0-00559000-1427043652_thumb.jp

post-4297-0-14010300-1427043659_thumb.jp

• o 4 týdny později...
Vloženo

> Václav Š. #335

Než jsem tam nasadil krytky na bezpečnostní šrouby, tak jsem je všechny vyzkoušel a všechny trochu zevnitř projel jemným smirkrem, stříknul VDčkem. Se sundáním žádný problém.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Ale byla ve mně malá dušička, protože jsem nevěřil, že to tam všechno narvu. Noční stolek jsem musel vrazit do prostoru pro nohy spolujezdce.

No jo, ale když člověk musí, tak musí. Nakonec se vešlo všechno.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Neuměl by prosím někdo zjistit číslo dílu (a případně cenu) pro odrazové sklíčko levého zpětného zrcátka, které je ve vnější části více vypouklé (oddělené tou přerušovanou čárou). Přemýšlím, že si jej nechám vyměnit, protože v tom obyčejném je hodně velký mrtvý úhel a už mě přestává bavit otáčet se celej, když ve městě přejíždím do jinýho pruhu. Díky moc.

Jinak za pět měsíců vlastnictví Roomstera máme najeto již 15 000 km.

Vloženo

Jestli se nepletu, tak to nepůlené, které tam mám teď, je to sférické. (?)

Takže potřebuji asférické-širokoúhlé:

vlevo: 5J0 857 521 M

a případně ještě vpravo: 5J0 857 522 N

Děkuji :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...