Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Pro ty, co se neumí rozjíždět [emoji2]

Primárně ano ale kolikrát je to fajn i pro mě :) 

• Autor

Losky83: Tak třeba v mojí minulý Octě nebylo možný se bez použití ručky rozjet bez couvnutí. Tam totiž když jsi maličko pustil spojku bez přidání plynu (aby auto necouvlo), tak motor zhasnul. A dělalo to tak už od novoty.

Nevím, já jsem nikdy neměl problém se rozjet ať s ručkou tak bez ní, že jsem si to chvilku držel přes spojku. Tenhle asistent mám v O3 a i v Yetim, ale téměř jsem to nikdy nepoužil. Na druhou stranu je to ale dobrá věc a lepší než fičuroviny v podobě nějakých držáků fotek atd

Jo tak některé asistenty jsou fajn jiné zase opruz. Každopádně nej je podle mě noční vidění - to je fakt bomba! :)

Viděl jsem to v nějakém pořadu a to vypadalo zajímavě. Osobně jako asistenta bych uvítal kdyby do nové F3 dali jeden motor a to 1.4 Tsi 110kw. Takový asistent se hodí k předjíždění [emoji2]

Jo tak některé asistenty jsou fajn jiné zase opruz. Každopádně nej je podle mě noční vidění - to je fakt bomba! :)

Je to dobrá vychytávka, využívám ji

To je právě super a navíc jak upozorňuje na postavy které ještě ani není vidět fakt neskutečné. Hlavně když je někde akce a plno ožralců...

jj, a zvěř u cesty, taky gut že víš že tam něco je

jj, a zvěř u cesty, taky gut že víš že tam něco je

To jezdíš Mercedesem nebo nějakým Volvem? Tam jsem to viděl a myslím, že MB to měl jako první. Údajně vlajkové lodi od MB prý určují, co se za x let bude dávat standardně do vozů. Jeden blázen z práce má Priuse a tvrdil nám, že tam taky má nějaké upozornění na pohyb v krajnici, ale už je to auto asi z roku 2007

Losky zapomněl si na Audi ;)

Nikdy jsem po téhle technologii nepátral a Audi mě nenapadlo [emoji2]

jj, v Audině

• Autor

Takže dnes 8 týdnů od zaplacení zálohy, čili nejpozději dnes jsem měl obdržet Rumíka. Skutečnost je taková, že budu čekat dalších 5 týdnů :(

Dneska mi dorazil tenhle malej balíček určenej pro Rumíka. Kdo uhádne, co v tom je? :)

Nápověda: je to malé, hmotnost 0,5 kg a dřív se to na některý modely Škoda běžně dávalo, avšak nyní už se to kvůli úsporám nedává.

post-4297-0-97319100-1423226516_thumb.jp

Pojistné šrouby.

• Autor

Bingo :-)

Mimochodem krytky na šrouby se ještě dávají nebo stopli i je?

post-4297-0-44660800-1423231357_thumb.jp

Upraveno od Václav Š.

To ale není origo škoda díl, nebo ano ? A na fotce vypadají, že jsou nějaký krátký :-)

to sú originálky , tie CFA071004 sa už nedajú dávno objednať, aj keď boli oproti týmto podľa mna lepšie 

Já objednal omylem tyto: http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-fabia-ii-facelift/disky-poklice-lapace/srouby-krytky-cepicky/krytka-pro-bezpecnostni-srouby-skoda-original-tmava-id:8300.eshop

nenapadlo mě, že je více druhů a hlavně nerozumím tomu, proč tedy nedělaj i v této barvě větší průměr, když ty šrouby jsou stejně originál, jako ty krytky. Nebudu mít přece 4 krytky tmavý (je to nějaký odstín šedohnědý odstín) a 1 černou nebo strříbrnou. :kol-32:

• Autor

Peky1: Ono je vícero druhů krytek na bezpečnostní šrouby? Já myslel, že průměr je u všech stejnej a liší se jen barvou. Já je stejně pro sichr koupím v autorizáku. A na ty obyčejný šrouby jsi měl u Rooma krytky z výroby nebo je už standardně nedávají?

Já tedy v roce 2010, u jednoho z posledních předface kusu, měl v kufru pytlík s těma tmavšíma krytkama, jen jsem si v autorizáku dokoupil nové čtyři krytky na bezpečáky.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.