Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Losky83: Tak třeba v mojí minulý Octě nebylo možný se bez použití ručky rozjet bez couvnutí. Tam totiž když jsi maličko pustil spojku bez přidání plynu (aby auto necouvlo), tak motor zhasnul. A dělalo to tak už od novoty.

Vloženo

Nevím, já jsem nikdy neměl problém se rozjet ať s ručkou tak bez ní, že jsem si to chvilku držel přes spojku. Tenhle asistent mám v O3 a i v Yetim, ale téměř jsem to nikdy nepoužil. Na druhou stranu je to ale dobrá věc a lepší než fičuroviny v podobě nějakých držáků fotek atd

Vloženo

Viděl jsem to v nějakém pořadu a to vypadalo zajímavě. Osobně jako asistenta bych uvítal kdyby do nové F3 dali jeden motor a to 1.4 Tsi 110kw. Takový asistent se hodí k předjíždění [emoji2]

Vloženo

Jo tak některé asistenty jsou fajn jiné zase opruz. Každopádně nej je podle mě noční vidění - to je fakt bomba! :)

Je to dobrá vychytávka, využívám ji

Vloženo

jj, a zvěř u cesty, taky gut že víš že tam něco je

To jezdíš Mercedesem nebo nějakým Volvem? Tam jsem to viděl a myslím, že MB to měl jako první. Údajně vlajkové lodi od MB prý určují, co se za x let bude dávat standardně do vozů. Jeden blázen z práce má Priuse a tvrdil nám, že tam taky má nějaké upozornění na pohyb v krajnici, ale už je to auto asi z roku 2007
Vloženo

Takže dnes 8 týdnů od zaplacení zálohy, čili nejpozději dnes jsem měl obdržet Rumíka. Skutečnost je taková, že budu čekat dalších 5 týdnů :(

Dneska mi dorazil tenhle malej balíček určenej pro Rumíka. Kdo uhádne, co v tom je? :)

Nápověda: je to malé, hmotnost 0,5 kg a dřív se to na některý modely Škoda běžně dávalo, avšak nyní už se to kvůli úsporám nedává.

post-4297-0-97319100-1423226516_thumb.jp

Vloženo

Já objednal omylem tyto: http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-fabia-ii-facelift/disky-poklice-lapace/srouby-krytky-cepicky/krytka-pro-bezpecnostni-srouby-skoda-original-tmava-id:8300.eshop

nenapadlo mě, že je více druhů a hlavně nerozumím tomu, proč tedy nedělaj i v této barvě větší průměr, když ty šrouby jsou stejně originál, jako ty krytky. Nebudu mít přece 4 krytky tmavý (je to nějaký odstín šedohnědý odstín) a 1 černou nebo strříbrnou. :kol-32:

Vloženo

Peky1: Ono je vícero druhů krytek na bezpečnostní šrouby? Já myslel, že průměr je u všech stejnej a liší se jen barvou. Já je stejně pro sichr koupím v autorizáku. A na ty obyčejný šrouby jsi měl u Rooma krytky z výroby nebo je už standardně nedávají?

Vloženo

Já tedy v roce 2010, u jednoho z posledních předface kusu, měl v kufru pytlík s těma tmavšíma krytkama, jen jsem si v autorizáku dokoupil nové čtyři krytky na bezpečáky.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...