luckyluck001 Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Včera jsem byl s fáboškou rv. 01 na technický a odjížděl jsem mile překvapen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 pekny, ALE-velky vliv na to ma to jak jsi s autem jezdil, pokud jak muj deda 1500km za rok, auto v zime nejete, vecne v garazi, tak se pak nediv, ze prochazi s 20 let starym autem tak ,,bez zavad,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 to je dobrý - kontrolu sbíhavosti na STK jsem dposud nezažil, zato se mi nikdy nepodařilo se vyhnout závadě "skříň karoserie (budky řidiče) koroze" - to tam maj snad předtištěný. Předesílám, že jsem tam vždy byl s relativně zánovním vozem bez jediné rezavé ďubky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck001 Vloženo 7. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2015 před 14 měsícema jsme koupili a najeli 12tis km, teď má 90tis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvo Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Ja som bol nedavno na STK+EK z mojou Fabiou 1.4 /2002 najazdene 199000 km ,EK hodnoty na dolnej hranici ,STK -nastavenie str. svetiel,hmlovka jedna nesvietila a napisal netesnost prevodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 takže nula bodov ....či poriešil si to namieste? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvo Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 V 7. 1. 2015 na 21:50, libero napsal: takže nula bodov ....či poriešil si to namieste? v pohode lahke zavady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 zle nastavené svetlá sú A-čkové závady? ...bol som v tom,že minimálne B-čková Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Tak třeba nefunkční startér je taky jenom závada A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 myslím, že tyto závady mají nějaké nuance - jako třeba koroze, může být A až C. Také jsem měl jednou světla za A, ale byla to jen nějaká švidrající mlhovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 on píše,ale nastavenie stret.svetiel... V 7. 1. 2015 na 20:22, kluvo napsal: STK -nastavenie str. svetiel ...tak preto ma to zaujalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.