Přejít na obsah

luckyluck001

Uživatel
  • Počet příspěvků

    39
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení luckyluck001

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

4

Popularita

  1. Hoj, mě to dělalo také po výměně žárovek a musel jsem vycvaknout ten plast vedle a zobáček na mlhovce pořádně zacvaknout… Luk.
  2. No tomu teda říkám vyčerpávající a užitečná odpověď. Díky 15degren za vysvětlení.
  3. Studeňák opraven. Slepit světlo zpět jsem musel tavnou pistolí, bohužel lepidlo tuhlo rychleji než jsem ho napatlal kolem celého světla, takže po přiložení obou částí světla jsem musel vše rozehřít fénem a po dostatečném prohřátí lepidla stáhnul k sobě :-) A mám celoplošně slepeno, vodotěšnost vyzkoušena v umyvadle.
  4. Tak jsem to světlo nakonec rozlousknul... a takhle kvalitně slepené/svařené bych fakt nečekal... lehce jsem to dodrbal, ale ani jedna část mi nepraskla. Nejprve jsem nožem proškrabával drážku, ve které jsou ty dva plasty svařený a když už mě bolely prsty, tak jsem tam zapíchnul tenký nůž a pak jsem páčil proti ostří (myšleno ostří nože zevnitř světla ven v místě spoje. A mám na obou kontaktech konektoru studeňák...
  5. Čendo, jak jsi to nedestruktivně rozebral? Já na to čučím 2 dny a jsou to dva plasty za tepla svařený k sobě a dost mi praskaj... mikrobrusku nemám... díky Luk.
  6. zaplněnost 43% myslíš "Oil Ash Residue"? Několikrát jsem dojel do práce a měl jsem 100% (ne "Oil Ash", ale normální ukazatel) a než se mi pak filtr ohřál, tak jsem měl i 100%+2% ?
  7. Spouštění regenerace při 89% je zvláštní, konec při 20% normální (u mě konec při 23%, najeto 197tis. km). Mě se regenerace spouští při 100% a pokud neproběhne celá, ale třeba jen do 70%, tak při další jízdě opětovně regeneruje.
  8. she4lock: je to ukládání logu někam do složky s aplikací (Vag_DPF_log.txt), mám to zapnuté, ale ještě jsem do logu nekoukal
  9. páčky měnit nemusím? Nemám na páčce ovládání PP.
  10. Hoj hoj všem, hledám tu už několik měsíců a nenašel rozumnou odpověď, takže za případně duplikované téma se omlouvám. Mám OII FL (rv 11/10) bez PP (bez výbavy, jen přední okna v elektrice, klima, vyhřívaná zrcátka). Palubka je s "polodotem" - prostě ukazuje jen kilometry a vnější teplotu. Jde zprovoznit PP na tento displej? Předpokládám, že je nutná výměna páčky a překódovat. A co dál je nutné k "aktivaci" PP? Příp. kdo by toto dokázal někde v okolí Prahy (do cca. 100 km) - přijedu, pomůžu, zaplatím, poděkuji :-) Díky Lukáš.
  11. Koupili jsme F1 combi a roletka byla totálně rozpadnutá na 3 kusy. Jen jsem rozšrouboval všechny šrouby, opatrně nasadil, zpět našrouboval a funguje. Bohužel jsem v tom žádnou vědu neviděl, nebo jsem měl fakt kliku.
  12. Nejde, F2 má roletu stahovací v "kolejnicích" a odjišťuje se (odklápí) přitlačením konce směrem dolů. Tuším, že i úpravou příp. výměnou plastů na bocích kufru to nejde... Do F2 je lehce širší.
  13. před 14 měsícema jsme koupili a najeli 12tis km, teď má 90tis...
×
×
  • Vytvořit nový...