camron Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 Ahoj, zaregistroval jsem, že nám 3.6ka kolem 1000 ot. poměrně výrazně zavibruje a to jak při stoupání, tak i klesání otáček. Je to cítit i v interiéru. Všiml jsem si toho při stání na místě, při zařazeném "P". Co to hrome může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 je to tak souhlasim taky mam tuto zkusenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadaT Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Naprosto stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tampere Vloženo 18. leden 2015 Sdílet Vloženo 18. leden 2015 Ano někdy se to jakoby otřepe že?to nic Motor není tak vyváženy jako klasická V6.Není to žádná vada tak v klidu hoši :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. leden 2015 Sdílet Vloženo 18. leden 2015 (editace) Naprosto stejný Ale dělá to jenom když to turujete Na volnobeh Jde to nějak vyturovat do max otáček? Protože víc jak 4k otáček nejde Editováno: 18. leden 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 19. leden 2015 Sdílet Vloženo 19. leden 2015 (editace) Vypni ASR/ESP a pak muzes turovat az do cervenyho a klidne za roh Editováno: 19. leden 2015, autor: Bladik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. leden 2015 Sdílet Vloženo 19. leden 2015 nejde, má to automat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 19. leden 2015 Sdílet Vloženo 19. leden 2015 Musis stat na brzde a dat kickdown...i kdyz ted si nejsem jisty jestli nahodou od nejakeho MR uz nebyla tato funkce zakazana/deaktivovana...to by mozna rekl nekdo zkusenejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 19. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2015 No, já jsem z toho motoru jakýsi přešlý. Do kultivovanosti to má opravdu daleko. Teď se ještě zeptám- někdy se ten motor zvukově projevuje pomalu jako TéDéÍ (opravdu vydává takový podobný zvuk) a někdy je tichoučký a jen tak si cvaká (jako šicí stroj) - obojí na volnoběh. To je též normální? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. leden 2015 Sdílet Vloženo 19. leden 2015 (editace) Me teda přijde dost kultivovany a tichý. S TDI to nemá nic společného. To slysis vstřikování (šicí stroj), tak to je slyšet jenom z venku. Editováno: 19. leden 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 20. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Vydává mi to takové zvuky - viz. video. Přijde mi to horší, než TDi. Máte někdo tip, co je špatně? http://youtu.be/UV3X23kaVtg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Horší než TDi to fakt není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 21. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Hele, tak jinak - prijde Vam ten zvuk, co jsem vcera postnul, jako normalni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadaT Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Máš to naprosto stejně jak já a podle servisu to normální je podle mě nikoli. Ale všechny 3.6 co znám to mají stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 (editace) no dyt to je vstřikování... už sem to tady psal.. Editováno: 21. leden 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadaT Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Ale jaktože je takhle hlučný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadaT Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Třeba cayenne kde je ten samej motor tak takovej zvuk nemá a to už má za sebou přes 150tkm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 21. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2015 (editace) Jako vstřikování bych chápal to cvakání, ale ne vedlejší projev typu kadle-kadle (možná by se to dalo přirovnat ke chrochtání):-( Editováno: 21. leden 2015, autor: camron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 (editace) normálně to je hlučný, máš odendanou kapotu, v interieru je slyšet jenom brumlání. taky máš nahouby mikrofon čím si to nahrával, horší nahrávku sem dlouho neslyšel. Editováno: 21. leden 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 21. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Promiň, příště s tím zajedu do nahrávacího studia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 22. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Chlapi, je tu někdo s 3.6 v okolí Brna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadaT Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 normálně to je hlučný, máš odendanou kapotu, v interieru je slyšet jenom brumlání. taky máš nahouby mikrofon čím si to nahrával, horší nahrávku sem dlouho neslyšel. Tady máš nahrávku jak ze studia http://m.youtube.com/watch?v=UnZesMSLiXI A hele koukni do komentářu tam lidi píšou že to je u toho motoru normální sice to je jak kdB měl zachvilí udělat papa ale je to prý normální. Jediný co tam ještě je napsaný tak přejít na 0w40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 (editace) No normální zvuk a to cvrlikani SOU vstriky. Editováno: 22. leden 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadaT Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 (editace) Počkej Tobě to fakt příjde normální zvuk? Teď jako nez ohledu na to co říka ŠA nebo VW. Jako je fakt že všechny auta co znám mají takovejhle zvuk krom toho cayenna ale ten do toho zase leje 5w50 takže to bude možná tím Asi fakt musím na ušní :/ Editováno: 22. leden 2015, autor: LadaT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 a co by to bylo? prostě tam máš VR6 atmošku, tak to má takovejhle krásnej zvuk. no nic, o víkendu vezmu kameru a natočím vám to taky když jinak nedáte, můžou se přidat i další přesně takhle tam sou nejvíce slyšet vstřiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.