kokta7 Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 @camron udělej rozvody.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 No asi me to taky ceka s tema rozvodama, nedavno jsem po ranu nastartoval studeny motor a celkem to v nem zarachtalo az jsem se lekl, potom co se vse prohralo a zase zchladlo uz se to neopakuje. Zadny jiny projev zatim nebyl a zadne zmeny ve spotrebe ci projevu motoru nepocituji. Nicmene jsem kontaktoval skodovku a domluvili jsme se ze pri pristi servisce cca za 14 dnu se na to mrknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tampere Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Ty, ale tam Škodovky, jak se dívám, nedělají? Topcentrumcar maji dvě pobočky.Kyjov (AUDI,HYUNDAI) Hodonin (Skoda,VW) mě dělali rozvody + dvouhmota v Hodoníně na záruku.Dvouhmota tuším 15tis bez DPH.Koplet rozvod + nastavovače atd cca 80tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 (editace) Zeptám se a tohle je normalní ? Rozvody před 40 tis km tohle nam dela u naseho supa . Najeto 205 tis ... Jinak je tam někde netěsnost na vejfuku tak si toho nevšímejte . Jinak auto normálně spotřeba 1,2 l/h občas 1,4 při couračkách městem v kolonách . Spotřeba dlouhodobá 10,2 l / 100 km . Tento zvuk to dela pouze nekdy ne porad ... Takze obcas nastartujete studenej motor a krasne ticho a obcas to dela toto . A ted babo rad .. dekuju za kazdou radu at vim co mam rict v rodine co stim delat Editováno: 23. Březen 2015, autor: Drizzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 (editace) drizzy a kolik tě stáli rozvody? já bych se podíval na vstřiky...mají nepravidelný chod. Editováno: 23. Březen 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Bylo to prej delano ve Skodovce to auto je táty , ale poptám se jinak vstriky zjistim jak Vag ? nebo musí ven ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Drizzy naprosto stejny zvuk to melo po tom zarachtani u me. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 (editace) Hoblik : Tak po debate doma sme vypozorovali ze to dela hlavne kdyz je motor studenej a neni to pravidelny . Kolik ma najeto tvuj sup ? Editováno: 23. Březen 2015, autor: Drizzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 23. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 A jejej.....zdá se, že jsem odstartoval hromadnou schízu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 hoblíkuj sup má 500 000km, je na odpis už Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Ani nejde o schizu jako o to ze nam pred 3 rokama odesel motor 1,8 TSI najeto 29 tis jen kvuli podobne picovine tak se radsi ptam ... Protoze tehdy to slo na zaruku u tohodle by to slo akorat tak do pi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 23. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Motory 1.8TSI odchazely kvuli napinaku jako na bezicim pase. Ja si koupil 3.6, protoze to mel byt udajne bezporuchovy motor. No nic, asi se od zn.Skoda zase odklonim, ptz.to, co tam davaji za skvosty, to nema obdoby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 No známej rikal ze si mysli ze pomuze vymenit Rozvodovy retez a napinak ze to je zaklad ze to mohly posrat tak nevim zase se nam nechce menit pokus omyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Mam 80 tis najeto, auto ma 2,5 roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tampere Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Zeptám se a tohle je normalní ? Rozvody před 40 tis km tohle nam dela u naseho supa . Najeto 205 tis ... Jinak je tam někde netěsnost na vejfuku tak si toho nevšímejte . Jinak auto normálně spotřeba 1,2 l/h občas 1,4 při couračkách městem v kolonách . Spotřeba dlouhodobá 10,2 l / 100 km . Tento zvuk to dela pouze nekdy ne porad ... Takze obcas nastartujete studenej motor a krasne ticho a obcas to dela toto . A ted babo rad .. dekuju za kazdou radu at vim co mam rict v rodine co stim delat rozvod to je jasný.....byl jsem na tom stejně..zasrany long life 30tis km...to určitě..ja měnim co max 10tis 5w40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Myslíš si ze je to rozvodakem ? Olej se tam leje normálně podle servisky 5w 30 od shellu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tampere Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Myslíš si ze je to rozvodakem ? Olej se tam leje normálně podle servisky 5w 30 od shellu Jj rozvod...ale maš je vyměněné ne?takže to zkus reklamovat a olej 5w40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 (editace) to je fuk jakej tam leješ olej k tomutu problému, ovšem lepší měnit do 15000km atd, ale to je jiná věc ted.... Editováno: 24. Březen 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 A co si myslíte ze je lepší 5w30 nebo ta 40 v servisce je 30 tak se ptám v čem by to mohlo mít výhody ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_TDI Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 (editace) Já mám všechny filtry čerstvé (nejsem dobytek a tyhle věci měním třeba 2x do roka) a svíčky byly dělané při prohlídce v předepsaných 90tkm - nyní máme 108tkm. Měl bych tedy ještě 2 dotazy: 1/ při akceleraci z toho motoru něco píská - to je též normál? Přijde mi to jako ze strany od řidiče. 2/ DSG - u studeného auta dojde skoro pokaždé k zacukání na 2.st. Občas i na 3st. Nejedná se o jev, který by vzniknul při přeřazení z 2 na 3.st., ale je to skutečně jen v rámci jednoho rychlostního stupně - alespoň dle ukazatele na palubním počítači. U zahřátého motoru se to již neprojevuje. Při samovolném rozjezdu (bez plynu) se to neděje. Dnes jsem se ještě zkoušel rozjet u studeného auta více pod plynem a to zacukání se neprojevilo. Mám ještě jedno vozidlo s DSG (Š. Octavia 2.0 TDI 2007) a u něj se nic takového neděje (a to má najeto přes 225.000 km). Právě proto si myslím, že s tou převodovkou u Superba není něco v pořádku. ....... Editováno: 9. Duben 2015, autor: Pawouk EDITACE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 TDI snad budeš řešit v příslušné sekci/tématu. Tady rozhodně ne! Příspěvky jsem smazal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 22. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Tak rozvody vymenene, vcetne nastavovacu. Uvidime, co se bude dit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Na kolik te ta sranda vysla ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 29. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 motor išel von? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.