Duben 5, 20169 r Já poptával u několika prodejců. Nabídnuto bylo v rozmezí 3-5%. Nakonec jsem dostal 5,5... 11% se mi už zdá u Fabie dost nestandardní.
Duben 6, 20169 r Tak tomu nevěřím, maximálně na předváděcí nebo nějaký ZTP či tak.. Na ZTP dává MB u Fabie III momentálně 11% a další až 3% může dát dealer (záleží ale jen na něm kolik z těch jeho 3% poskytne).
Duben 6, 20169 r Vím kolik se dává a jaký jsou marže cílový skupiny, proto píšu, že na klasiku bez cílový skupiny je 11 kravina.
Duben 6, 20169 r A proc ma ZTP narok na slevu (nebo je to az?) a bezny obcan ne? Musi si ji vyhadat. Bordel v tomhle state.
Duben 6, 20169 r Plna cena Fabia 1,0mpi acti+ a par priplatkov 9562 eur,po zlave zamestnanec MVSR a autosalonovy bonus 8879 eur,takze nejakych 7% ak dobre ratam
Duben 6, 20169 r Trautenberk: Presne tak, dat zlavu 11% bezne je hlupost.Dostat zlavu 6,4% je uz dost dobra zlava, to je uz trochu po znamosti. 2-3% vie dat dealer, ty co potrebuju predat vedia ist az k 5%......................
Duben 6, 20169 r A proc ma ZTP narok na slevu (nebo je to az?) a bezny obcan ne? Musi si ji vyhadat. Bordel v tomhle state. Je snad svatym pravem nabidnout slevu tomu, komu chci prodat. Skoda z nejakeho duvodu vidi prilezitost udelat ZTP zvyhodnenou nabidku. Je tak tezke jim to nezavidet? A nebo uz zase chceme vsichni stejne vyplaty, stejne obleceni a aby nekdo nemel neco jinak, tak pro jistotu stejne hovno?
Duben 7, 20169 r ZTP je 6% ZTP/P je 11%Kde se da sehnat prukaz ZTP/P?Ta sleva je pouze na Fabii, nebo treba i na Yeti? Upraveno Duben 7, 20169 r od Zdeneek
Duben 7, 20169 r Průkaz ZTP/P přiděluje stát asi, netuším neřeším takové věci, jen ověřujeme jeho platnost a to, že je originální.Tyto slevy jsou známé, jen myslím že na vůz Citigo je to méně.
Duben 7, 20169 r ZTP ti vydají na okresní správě sociálního zabezpečení. Vztahuje se na slevy všech modelů Škoda.
Duben 7, 20169 r Je potřeba, aby byla osoba ZTP kupujícím resp. majitelem vozidla nebo to může být např. na jednoho z prarodičů, který občas vozím po doktorech? Sám ZTP fakt nemám, ale tohle by stálo za uvážení... :-)
Duben 7, 20169 r Tak to je dobre. Ale predpokladam, za par dnu po koupi to muze osoba s ZTP/P treba darovaci smlouvou prevest na nekoho jineho ne? Upraveno Duben 7, 20169 r od Zdeneek
Duben 7, 20169 r To může, ale záleží či uplatní pouze slevu u prodejce, nebo dostává třeba sto litrů dotaci od státu a odečtění dph. Tam to nelze hned po koupi převést, tam je nějaká doba.(mám dojem že 5let)
Duben 7, 20169 r Pokud dostane slevu od prodejce, je to cílová skupina, a škoda auto může sama vyžádat třeba po roce kopii TP s tím, na koho je to aktuálně přepsáno. Má to být uvedeno i v kupní smlouvě
Duben 7, 20169 r To může, ale záleží či uplatní pouze slevu u prodejce, nebo dostává třeba sto litrů dotaci od státu a odečtění dph. Tam to nelze hned po koupi převést, tam je nějaká doba.(mám dojem že 5let) Bylo 6let a zvýšili to na 10let. Ano, DPH zpětně vrátí + 100 od státu, sleva prodejce a Fabii má člověk za 100tis. Teta to tak má.
Duben 7, 20169 r V Škode na Slovensku môže byť majiteľom auta aj priamy príbuzný, napr. syn. Nemusí byť na zmluve osoba ŤZP, stačí dokladovať príbuzenský vzťah a preukaz ŤZP. Pri príspevku od štátu to však už neplatí.
Duben 7, 20169 r Plete dvě různý věci, příspěvek od státu a sleva od dealera (SA) není to samé. Odesláno z mého SM-A500FU pomocí Tapatalk
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.