Jan R. Vloženo 21. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 Pevné mám jako další bezpečnostní prvek při parkování v Praze páč když vidím ta hovada jak při parkování otloukají vše kolem sebe ..., žádné dotažení není třeba kontrolovat a bajonet se může taky opotřebovat a jeho zámky zlobí. Stojím v Praze u baráku v řadě, ale na jaře pořídím, ty ostatní jsou fakt h... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 21. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 V tom pripade by to jeste chtelo ram z Pajera na predek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 Spíš začnu shánět garáž nebo aspoň par. místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 Tak dnes namontováno pevné od SVC náchod, se vším i s adaptérem za 8000kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 30. leden 2016 Sdílet Vloženo 30. leden 2016 Ty woe, to mi neprijde jako moc dobry, kdyz original odnimatelny (vcetne dalsich uprav) mas z vyroby za 9 tKc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bflame Vloženo 30. leden 2016 Sdílet Vloženo 30. leden 2016 Kokta to sa ti asi fakt neoplatilo lebo k originalu mas aj silnejsi alternator silnejsiu baterku ine zadne struny alebo tlmiče to uz si mepametam elektro robene origo ziadne bastlenie atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jookyn Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Zeptám se možná blbě. Ale ta díra od originál tažného je docela masakr. Je k němu krytka která se sundá pouze pokud je potřeba nasadit tažné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 (editace) No jistě. Je tam plastový "dekl", který se vyndá, jen když máš nasazenou kouli. Jinak ani není poznat, že tam nějaká díra je... EDIT: pár fotek pro představu... kouli se mi tam nasazovat nechtělo. Jinak, jak jsem to po delší době otevřel, tak jsem zevnitř vysypal celkem slušnou štěrkovnu Editováno: 3. Únor 2016, autor: epo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda0007 Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 existuje nějaké tažné zařízení, kde by se nemusela dělat díra do nárazníku, při dodělání.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 Ano existuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 http://www.skodahome.cz/montaz-tazneho-zarizeni-z-svc/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda0007 Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 jo super, já se právě děsil, když čtu výše uvedené vlákno, že mi někde budou bastlit nárazník a mordovat tam závěs, při objednání vozidla jsem si neuvědomil potřebnost a ted už ho nemůžu doobjednat, tak děkuji a Náchod pro mě není tak daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda0007 Vloženo 6. Březen 2016 Sdílet Vloženo 6. Březen 2016 včera jsem psal do firmy do Náchoda a pán mi odpověděl... Bohužel u Fabky se výřezu nárazníku nevyhnete, je to dané konstrukcí od výrobce vozu. Náš výřez je upraven tak aby nebyl normálně vidět, tedy je ve vodorovné ploše nárazníku. Pokud požadujete max. konfort doporučujeme vertikální bajonet kde není TZ po demontáži kulového čepu vidět. Pokud sjedete na kartě dolů je tam fotogalerie Odkaz.: Šrouby : http://www.svcnachod.cz/tazne_zarizeni/skoda/fabia/2744 Bajonet : http://www.svcnachod.cz/tazne_zarizeni/skoda/fabia/2745/ Vertikální bajonet: http://www.svcnachod.cz/tazne_zarizeni/skoda/fabia/2746/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 (editace) U variant s bajonetem je problém s jeho nasazením při nepatrném znečištění otvoru. U tažného zařízení dodávaného z výroby, je TZ částečně ukryté pod nárazníkem a samotný otvor uzavřen těsnou krytkou. Nevím jak jsou otvory pro bajonet chráněny proti znečištění u typů vyráběných SVC. Editováno: 9. Březen 2016, autor: dodge Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Ty woe, to mi nepijde jako moc dobry, kdyz original odnimatelny (vcetne dalsich uprav) mas z vyroby za 9 tKc. byla to skladovka, tak to nemělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda0007 Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Tak jsem si dohodnul montáž neodnímatelného tažného zařízení v HK v AS a vyjde na 10 tisíc, tak jsem z toho celkem zděšen a to je bez všech dalších úprav ( alternátor atd.) Jsem z toho dost přepadlej, když z výroby by stálo skoro stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LubošC Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 (editace) Já mám z výroby odnimatelný za 5990 Kč.. Oprava, kecám, za 8990 Kč. Editováno: 2. Srpen 2016, autor: LubošC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas427 Vloženo 4. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 Chtěl bych se zeptat těch co mají také z výroby odnimatelný tažné jestli se jim také občas stává že jim po sundání z auta nejde zacvaknout zpět a vyndat klíč. Někdy to jde hned na poprvé a jindy s tím zápasím třeba dva dny co ho vozím v kufru. Ve Škodovce mi řekli že se to občas stává že je to normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 5. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2016 Ten klic ma po sundani jit vyndat? Myslel jsem, ze jde dat ven, jen kdyz je tazne nasazene a zamcene. Ja vzdy tu hlavici uklizim do kufru i s klicem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 5. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2016 (editace) Klíč se po odejmutí nevyndává, ale odjistit to před nasazením je obvykle porod, to sklopné u Superba III je paráda. Editováno: 5. Srpen 2016, autor: dodge Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas427 Vloženo 5. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2016 Aha díky za odpověď. Já myslel že se má vždy zaaretovat a vyndat klič. Je zajímavé že mě na to neupozornili ani ve Škodovce a už asi dvakrát mi pomohli tažné zaaretovat aby šel klíč ven. Asi by to zjistili až bych to chtěl reklamovat :-D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda0007 Vloženo 14. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2016 Tak jsem si nechal provést montáž tažného zařízení - neodnímatelného, kdy mi bylo namontováno od firmy SVC Náchod a s prací a redukci na 13 pin za cenu 10060 Kč. Uff pěkná prda, ale co dělat, když je potřeba a hned jsem ho využil na držák na kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marius Vloženo 7. Září 2016 Sdílet Vloženo 7. Září 2016 Chlapi, jak dlouho vydrží ten dekl v nárazníku. Nehrozí, že se opotřebují ty zoubky a bude pak vypadávat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 7. Září 2016 Sdílet Vloženo 7. Září 2016 dražší než originál a to máš jen tažné, z výroby jdou další věci k tomu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas427 Vloženo 8. Září 2016 Sdílet Vloženo 8. Září 2016 Ta krytka v nárazníku vypadá docela bytelně a těch zoubků je tam víc. Já dávám tažné tak 2x - 3x do měsíce a po roce drží jako nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.