Pawouk Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 A ložiska jsi na 100% vyloučil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 zadné ložisko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 (editace) Auto na zvedak a zkus zatocit kolama. Huceni bys urcite poznal. U zadnich kol 100% (pokud nemas 4x4). Editováno: 3. Únor 2015, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
renek Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 4x4 nemám.Mám podezření na převodovku. V servisu mi řekli, že by to mohl být setrvačník,ale nechci do toho rýpat,protože spojka ještě neklouže ani se neozývá setrvačník těmi kovovýmí zvuky i když má najeto 200000 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Setrvacnik vyloucis lehce. Kdyz to bude hucet zarad neutral (mimochodem, huci to i na neutral?) a zdechni motor (pocitej s tim, ze ti prestane fungovat posilovac rizeni a zhasnou svetla). Pokud huceni neprestane, setrvacnik to neni... No kazdopadne bych zacal tema loziskama kol... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klon Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Ahoj mám stejný problém... Cítím takový a lehce i slyším sekundární klepání. Cítím to v podlaze a v pedálu když udržuji konstatní rychlost... Nepřidávám ani nebrzdím motorem. Pří přidání plynu přestane. Na volnoběh bez rychlosti se mi zdá že to nědělá. Dříve mi něco hodně podobného dělali ložiska. Ložiska jsou rok nová a komplet spojka je dělaná na 185000km a nyní mám 197000km... Má te nápad co by to mohlo být??? Myslíte že třeba znovu ložiska??? Předtím jsem vyměnil jen předek... jinak na 185000 jsem dělal komplet spojku,komplet tlumiče i s pružiny,přední ložiska, a kynetické klouby na přední nápravě.. Děkuji za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pistik2112 Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 mam podobny problem zacalo mi riadne suchat na pravej strane mechanik vymenil lozisko kupil som FAQ bol som pri vymene teraz trocha sucha ako keby kotuc a sucha v lavotocivej zakrute a aj pri vypnutom motore dufam ze to bude iba nieco z brzdami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraoctavia Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Zdravím, mám problém na autě (Octavia II TDI 77kw), když jedu do pravé zatáčky, tak něco hučí od levého kola. Dělá to spíš jen při zátahu a do pravé zatáčky trochu i při zátahu a rovné jízdě. Závada se stala nejspíš při najíždění či sjezdu při frézování silnice... Dříve jsem žádný zvuk nezaznamenal. Prosím o radu co by to mohlo být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 100% ložisko leveho kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraoctavia Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 No ale bez zátahu to v podstatě není slyšet, když jedu do pravé zatáčky... Ložisko by mělo hučet i bez zátahu a na neutral ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 (editace) Když jedeš do prava, tak se váha přenese na levé kolo a více se zatíží. Pokud s tim budeš jezdit, bude to čím dál horší a začne to hučet i při jizdě rovno. Editováno: 15. Duben 2015, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Když jedeš do prava, tak se váha přenese na levé kolo a více se zatíží. tohoto "pravidla" sa netreba držať ...najlepšie je to overiť na zdviháku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Ptal se proč to dělá je při zatáčení doprava. A ložisko je to na 99.9%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraoctavia Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Díky za odpovědi. Výměnu doporučujete řešit novým dílem, či bude stačit nějaký mírně použitý? A máte nějaký typ na servis v České Lípě, nebo v Liberci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Ložisko z vrakárny, to je slušná výzva :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Díky za odpovědi. Výměnu doporučujete řešit novým dílem, či bude stačit nějaký mírně použitý? A máte nějaký typ na servis v České Lípě, nebo v Liberci ? Jak poznáš dobré ložisko z vrakoviště? Určitě nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drincek Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 co tak znicena guma stej cesty vymen lavu za pravu a neposkodila sa geometria? na tom kolese Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraoctavia Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Proč tedy hučí ložisko jen při zátahu a né stále do té pravé zatáčky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 V zatacce se odlehcuje a zatezuje, na zacatku tedy huci jen v zatackach, potom uz huci i na rovine, Uz to psal woody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraoctavia Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 V zatacce se odlehcuje a zatezuje, na zacatku tedy huci jen v zatackach, potom uz huci i na rovine, Uz to psal woody. Ano to chápu jen mi není jasné proč, když vyřadím a jedu z kopce do pravé zatáčky tak nic nehučí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 Ložisko na 99%, může to být jak levé tak pravé, na zvedáku se to zjistí, mě odešlo levé a po pár tisících i pravé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Razy1993 Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Mám taky nějak podobný problém, když jedu tak těch 140 km/h tak mi najednou začne hučet pravé zadní kolo. Nevím jestli je to ložisko nebo něco jiného, levé bylo měněné tak tam snad by problém neměl být ale kdo ví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Razy1993 Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Ahoj mám tentýž problém, když tak to trochu hučí ale když uberu plyn a vyřadím tak to začne hučet ale nevím? Ložiska jsou dobré ale nenapadá mě co by to mohlo být? Mám OII facelift 2.0 tdi 103kW 2010 a má to najeto 45000km. Tak sám nevím co to je a čím by to mohlo být? Zkus te poradit děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 (editace) Resilo se tady lozisko kola, tak se zeptam tady, at nezakladam nove tema kvuli takove blbosti. Muze mi nekdo rict, jaky orech potrebuju na ten centralni sroub predniho naboje? Ten co na miste drzi poloosu. Delalo se vic typu. Zajima me ten se sestihrannou hlavou. EDIT: Vim ze muzu sundat kolo a zmerit si to, ale kdyby to nekdo vedel, bylo by to jednodussi. Editováno: 18. Duben 2016, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 19. Duben 2016 Sdílet Vloženo 19. Duben 2016 Na nejakem zahranicnim foru se mi podarilo najit, ze by to melo byt 30 mm. Mohl by to nekdo potvrdit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.