Březen 29, 201510 r Bude tento chromovaný konec klíče pasovat i na klíč k FIII? http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-iii/exterierove-doplnky/skoda-octavia-iii-spodni-dil-klice-original-chromovy-id:9963.eshop
Duben 8, 201510 r Autor Chcel by som objednat prahove listy ale vsimol som si ze sa k tomu predava nejake naradie aby som to spravne nalepil. Viete mi poradit?treba to kupit alebo to ide aj bez toho
Duben 9, 201510 r Jsou to plastové šablony na orýsování správné pozice prahových lišt na práh. Pokud jsi schopný tam ty lišty nasucho usadit, naměřit a vyznačit si pozici před lepením, tak šablony nepotřebuješ. Já už mám lišty doma a ty šablony jsem nekupoval.
Duben 9, 201510 r Autor Takze potrebovat ich k tomu nepotrebujem len to bude treba spravit s citom. Ok dakujem za radu
Prosinec 3, 20159 r Hodně jsem uvažoval o prahových lištách, ale zatím váhám. Kolega kdysi lepil originály na octavii II a po 3 letech skoro díry jak se pod tím držela voda a v zimě sůl. Fabka III má dost široké prahy a určitě budou náchylné na poškrábání ... spíše bych přivítal nějakou ochranou fólii než plastové prahy.
Prosinec 5, 20159 r No, ja nevim, pochybuju, ze za to mohly listy. Nicmene treba transparentni folie neni urcite taky spatna volba.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.