Igor Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Arts: Mám M100AS, síce podporuje diaľkový štart, ale ja som ho nechcel a teda ani nie je zapojený tak, aby diaľkový štart fungoval. Vraj s tým sú problémy a navyše na to, aby diaľkový štart fungoval, sa dáva nejaký "transponder bypass" na imobilizér, ktorý je tým pádom vlastne obídený a teda aj vyradený z činnosti. Teda ako keby si zlodejovi podal rovno kľúče od auta! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Arts: Mám M100AS, síce podporuje diaľkový štart, ale ja som ho nechcel a teda ani nie je zapojený tak, aby diaľkový štart fungoval. Vraj s tým sú problémy a navyše na to, aby diaľkový štart fungoval, sa dáva nejaký "transponder bypass" na imobilizér, ktorý je tým pádom vlastne obídený a teda aj vyradený z činnosti. Teda ako keby si zlodejovi podal rovno kľúče od auta! no ano su problemy s tym imobilizerom...ako aj s poistovnou keby to zistili tak tak .. transporter bypass .. taka krabicka kde je imobilizer skryty .. vlastne je to na klucik . .ale ten si tam nedam .. len ten imob dam dam .. a prevadza to ten signal ... mal som to vo felicii .. ale este m9000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Máte někdo namontovaný nebo jste si montoval do Roomsteru nebo do Fabie tento Alarm Magicar 8000B (M9300B) ? Jaký je a jaká byla montáž? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Escrito, Magicar 8000 je veľmi podobný M100AS, je tam len drobný rozdiel v zapojení a RJ má inak rozmiestnené vstupy/výstupy a celkovo je menšia. Mal som ho v starej Fabii a bol bezproblémový... Odporúčam ale novší typ M100AS, má určite krajší ovládač a väčší dosah. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 Igor, dik za radu montaznika .. uz to mam v aute som snim velmi spokojny. .sikovny a prijemny clovecik .. inak ako si riesil vnutorne cidla ? lebo ked sklopim clonitka tak sa zakriju .. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herajn1 Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Předně musím říct, že asi nehodlám investovat do nějakého složitého alarmu. Jednak jde o cenu a také mám určité neblahé zkušenosti. Podle toho co jsem studoval co dnes alarmy umí, tak by mě stačilo aby to houkalo při otevření dveří/kapoty a při nakádání na odtahovku. Jelikož parkuju pod okny, mohlo by mě to vzbudit kdyby se to v noci někdo pokoušel odtáhnout či ukrást. Možná by neškodil takový ten příjímač co má člověk doma, stačí mi dosah tak 100m. Jde mi taky o to aby se při instalaci nemusel rozebrat celý interiér a nebylo to zapojeno všude možně. Mám totiž špatné zkušenosti s tímto výrobkem od Jablotronu CA-320 "Akcent" Měl jsem ho v minulém autě. Je to model starý možná skoro 10 let a trochu mě poděsilo, že se stále prodává. Možná alarm fungoval ze začátku dobře, možná za jeho neduhy mohla špatná instalace. Nicméně alarm neustále houkal kdy neměl, především v létě, houkal při otevírání sousedních vozů, atd. Posléze také odebíral nezdravě moc proudu v klidu. Takže co nejjednodušší instalace, žádný imobilizér, pouze houkání při nějakém velkém násilí a odtahu. Jinak auto mám celkem solidně pojištěné, nejvíc by mě mrzela krádež, o vykradení ani tak nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobik_a Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 No tak ti nevim .. ale pokud chces jen aby ti to houkalo pri otevreni dveri tak budes muset tahat kabelaz, tzn.sundavat interier Jedine ze by nekdo delal neco na bazi komunikace po LIN sbernici (pomoci lin sbernice komunikuji dvere)... pokud nic takoveho nesezenes, nevyhnes tomu tahat kabelaz pro cidla, ktery budou snimat otevreni dveri. No pokud se tomu chces vyhnout, kup original I kdyz mas auto do 100m od baraku, mel by sis tam dat i ultrazvuk - kvuli vykradeni auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herajn1 Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 A ten originální alarm co nabízí škoda ten komunikuje přímo takhle nějak? nemusí se tahat spousty čidel? Jak funguje ten LIN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 LIN je len na sťahovanie okien na nič iné a ešte pri natáčacích svetlách. Takže ku BSG sa bude treba dostať koli dverným kontaktom a spínanému plus atď, ale aj tak bude koli komfortu treba dať dole palubku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobik_a Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 LIN je datova sbernice. Mam takovy dojem, ze obstarava komunikaci všech dveřních jednotek (a ne jenom stahovani oken ).. a mas pravdu pomoci teto lin sbernice komunikuje ridici jednotka nataceni svetel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 No a dverna RJ je v pripade FII, FI, Roomsteru len motor na okna tak riadi len okna, nič ine. Ja viem čo je LIN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobik_a Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Co je to LIN nebylo pro tebe Ja mel za to, ze dava i informaci o otevrenych dverich .. nekde sem to cetl, nebo ze by ne? Zkusim to najit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herajn1 Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Tak jsem to trochu studoval a ta zbernice, na ktere jsou pro alarm podstatne veci, hlavne otevreni dveri/kapoty/kufru atd, se nazývá CAN-BUS. Prodávají se buď přímo alarmy připojitelné na tuto sběrnici např tento SPAL-CBA-100 nebo i jakési převodníky, které převádějí digitální signály ze sběrnice na analogové, jestli jsem to dobře pochopil, tak k tomu se potom dle naprogramování dá připojit ledacos . Navolím si, jaké informoce z té sběrnice chci a nemusím složitě instalovat duplicidní a nová čidla. JABLOTRON - CAN BUS MCB 01 SPAL-ICB-1 SPAL-ICB-2 Uvítal bych nějaká doporučení kde konkrétně si nechat namontovat nějaký alarm, v Praze nebo okolí. Co vaše zkušenosti s tímto typem alarmů? Můžete doporučit nějaký konkrétní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri59 Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Hoj,hoj, znáte někdo tohle zařízení? Máte to někdo? http://www.e-conrad.cz/zajisteni-proti-kra...llock+dp106545/ podle popisu to není alarm v pravém slova smyslu, je to podle mého spíše odpojovač elektriky se sirénkou, ale vypadá to docela zajímavě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 ahoj kluci jestli mi to vyjde tak o vikendu budu montovat do me FII magicar M870AS nafotim a reknu, ikdyz bych taky chtel poradit vnecem, budu toto auto rozebirat poprve mam ho kratce:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 nezkoušel někdo dodělání originál škoda alarmu případně co to obnáší u roomstera? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FunNer Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 jo, tiez ma zaujima dorabka origo alarmu + co vsetko na to treba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 Cafte po tom CAN BUSe by ma to viac zaujimalo zda sa mi to jednoduchsie ako Magicar myslim a pocul som ze to neni az taka vyhra pretoze Magicar komunikuje stale s autom tak ze je jednoduchsie nacitat signal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumík Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 (editace) . Editováno: 16. Srpen 2010, autor: Rumík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 10. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 zdravim , je tu někdo kdo by pomohl ? Mam FII facelift s dalkovym centralem a chtel bych dodelat sirenku, vim ,že je potreba pridat sirenku na blinkry a to pred diodu, aby kdyz to blikne tak to houklo( podle poctu bliknuti) zajímá mě kde se tyhle diody nacházejí, jestlis e stim někdo nesetkal :-) dík , klidne i sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.