Galvi Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Mr.Pavka, určitě to prosím nahoď, minimálně mě by to zajímalo také Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lkn Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Neni kam spechat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 (editace) Foceno mobilem Editováno: 25. Prosinec 2014, autor: Mr.Pavka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 S tou stránkou kde je napsáno jak se sundá kryt řadící páky sem to trochu nedomyslel. Že sem to taky nevyfotil. Ale průměrně technicky zdatnej člověk by na to měl přijít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 Zdravím všechny, mám dotaz: pořídil jsem zánovního Roomstera s rádiem Swing, který disponuje pod ruční brzdou přípojkou AUX IN, ale tato po připojení mob. telefonu (který jinde obdobným způsobem hraje) kabelem jack - jack nepřenáší zvuk. V nastavení rádia samozřejmě volím tlačítko MEDIA, po čemž se ale na displeji rádia tlačítko AUX neobjeví (toto je popsáno v návodu rádia). Napadá někoho, čím by to mohlo být? Za odpovědi předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 Sa mi zdá, že sa dá AUX vypnúť v rádiu skús pozrieť v nastaveniach či neni vypnutý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 Taky myslim, pripdne muze byt odkodovany ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 Díky oběma. Zítra se stavím u prodejce - snad bude vědět víc. I ve výpisu výbavy je AUX-In k dispozici...Ještě mě napadlo, zda při mnou objednaném dodatečném připojování zadních repro něco chlapcům v servise nevypadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 Je to klasicky mensi konektor, je mozne ze to panove zapomneli ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 Tak nezapomněli . Nedalo mi to a hned po ránu jsem vyrazil do garáže. V nastavení bylo AUX-IN vypnuté, takže už funguje. Moc vám děkuji za pomoc a ochotu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luciaš Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 Zdravím nám rádio BLUES a vstup na AUS IN mám, ale přesto nehraje v rádiu se dostanu do menu, ale jak (čím) změnit to velké OFF na ON? Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 Mně na Swingu fungovalo otočení pravého otočného tlačítka.... ale v návodu (https://ws.skoda-auto.com/OwnersManualService/Data/cz/Rapid_NH/08-2013/Radio/Blues/A05_Rapid_Blues_CarRadio.pdf) vidím, že by měly fungovat šipky vlevo a vpravo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luciaš Vloženo 13. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2016 Zkoušel jsem snad vše ani šipky nefungují. OFF stále odolává , tak asi jenom servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 15. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2016 musia to byť šipky. aspoň podľa návodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Routh Vloženo 11. leden 2021 Sdílet Vloženo 11. leden 2021 (editace) Ahoj, mám zajímavý problém. Mám F2 2008 s Dance. Předchozí majitel byl bohužel tuner. Zezadu v rádiu na prasáka zaizolované cinch L/R konektory do mega dlouhého AUX kabelu s klasika jackem. Ten a ani ten zabudovaný na středové konzoli nefungoval. Tak jsem to z tama vytrhal a koupil si origo kabel co sem zapojil na ten myslím 10ti pin konektor. AUX je zaplé a at ho přepnu na 1,2 nebo 3 tak prostě nehraje. Nevíte někdo co s tím? V diagnostice jsme nenašli žádné související problémy, ač pochybuji že by tam něco bylo. Může být čistě tato funkce fyzicky poškozena v rádiu? Přijde mi to divné. Nedá se rádio nějak přehrát? Rád bych si občas něco pustil z mobilu at už přímo kabelem nebo BT receiverem. Předem díky za tipy. Editováno: 11. leden 2021, autor: Routh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 12. leden 2021 Sdílet Vloženo 12. leden 2021 Ahoj. Je mozne ze vstup aux in je zhoreli. Kdyz aux- in je zhoreli tak radio k vymeny nebo nepouzivat tohoto vstupu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Routh Vloženo 15. leden 2021 Sdílet Vloženo 15. leden 2021 Nevím jak často může u rádia shořet pouze a jenom AUX vstup. Na jiných audio zařízeních sem to v životě neviděl aby to odešlo. To už spíš celé, tranzistory na zesilovači začnou propouštět nebo se odpálí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emppu Vloženo 4. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2023 Ahoj, Pro oživení přidávám možné řešení AUX vstupu u "čínského" autorádia, kde zpravidla není napinovaný původní AUX ve FAKRA svorkovnici. Sice rádio má vlastní LTE internet a Bluetooth, ale spolujezdkyně stále občas ráda postaru hraje ze svého mobilu přes kabel 😁 (zvuk je navíc výrazně kvalitnější než přes BT). Tahle vychytávka se dá koupit na Ali, a včetně USB portů se na opačném konci zapojí přímo do svorkovnice na rádiu, většina současných čínských rádií má vzadu konektory stejné. Dají se koupit i varianty s AUX kabelem nebo bez konektorů. Přišlo mi, že záslepka napravo od climatronicu je vhodné místo, kam ji umístit, jak pro nabíjení mobilů tak pro AUX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.