epo Vloženo 10. Duben 2017 Sdílet Vloženo 10. Duben 2017 (editace) BB-/R1-D1/-Blava-/D2/-Brno-/D1/-Praha Normalní jízda, tempomat na 136, zbytek podle limitů... Editováno: 10. Duben 2017, autor: epo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 tak toto je moje spotřeba. Níž se proste nemuzu dostat [emoji20] cesta Teplice- Detenice 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara-i Vloženo 21. Duben 2017 Sdílet Vloženo 21. Duben 2017 tomas89: Mám to podobný. Na delší trasy - v pohodě jízda po okreskách jsem se dostal i na 4,9l. Když si chci občas užít a přišlápnu to, tak okolo těch 6ti litrů. Dlouhodobě tak těch 5,8-5,9. Zato poskakování po Praze není problém 8 litrů. Naštěstí se centru vyhýbám a nemusím tam pravidelně... Za mně spokojenost! :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 (editace) první jízda s novým autem na výlet ..jak dálnice tak hory žádné honění do 3500ot na dálnici zkouška 160km/h tak zatím zajíždím...ale se starou F2 TSI 63kw bych se stejnou trasou dostal určitě na 5l Editováno: 28. Duben 2017, autor: vasnivykolista 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 A co ty tečky u lístečku? Žádný číslo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 včera sem se díval a bylo tam 67..nevím proč tam jsou tečky třeba sem to nějak nechtěně vynuloval ale po tom výletu tam bylo od načerpání 57 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 29. Duben 2017 Sdílet Vloženo 29. Duben 2017 To máš veľmi biedne skóre.. mne sa minule podarilo dať 83 pri spotrebe 8l/100km.. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 29. Duben 2017 Sdílet Vloženo 29. Duben 2017 Však tam jde jen o to na kolik se přiblížíš tomu co ti radí maxidot kdy přeřadit, kdy podřadit, prostě to má nějakej koeficient podle kterýho se určuje ekonomická jízda v laboratoři 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orionhd Vloženo 29. Duben 2017 Sdílet Vloženo 29. Duben 2017 Zkoušel jste někdo to "nové" palivo od Benziny? Zdá se mi, že s Efectou je tam spotřeba vyšší, ale třeba se mi to jen zdá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 29. Duben 2017 Sdílet Vloženo 29. Duben 2017 V 29. 4. 2017 na 9:46, MilanHos napsal: Však tam jde jen o to na kolik se přiblížíš tomu co ti radí maxidot kdy přeřadit, kdy podřadit, prostě to má nějakej koeficient podle kterýho se určuje ekonomická jízda v laboratoři Rozšířit a to já právě nedělám ..jezdím podle sebe 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 29. Duben 2017 Sdílet Vloženo 29. Duben 2017 Jak se říká, neuč vorla lítat V 29. 4. 2017 na 13:29, orionhd napsal: Zkoušel jste někdo to "nové" palivo od Benziny? Zdá se mi, že s Efectou je tam spotřeba vyšší, ale třeba se mi to jen zdá. Rozšířit Tak to reklamuj třeba ti vrátí peníze 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noaid Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 Na Efectu 95 jsem zatím nejel, ale na Vervu 100 jsem teď projel 3 nádrže. Moje pozorování: - ještě na zimních gumách se mi razantně snížila spotřeba, asi o půl litru. I při vyšší ceně jsem jezdil levněji. - pak jsem přezul na letní (v AS) a s radostí čekal další snížení. Ale naopak. Průměrná spotřeba se zvýšila tak, že byla teď v dubnu o 2 deci vyšší než v zimě při - 10. Při stejných jízdách po městě o 1-2 litry! Auto bylo líné jak lemra. - změřil jsem tlak v pneu a bylo tam 1,9-2.1 . A bylo jasno. V AS se na to vykašlali, jen ta kola po zimě nasadili a ahoj, žádná kontrola. Tak jsem o víkendu dofoukal na 2.7 a auto krásně obživlo. Včera spotřeba 2x75 km jen po dálnici kolem 120 km/h tam 5.5, zpět 5.0 l/100km. Takže v zimě na N95 + zimní průměr 5.8, na jaře Verva + podhuš.pneu 6.1, + po dofoukání 5.2 l. Je ale fakt, že 3 nádrže zas není tolik, aby se ta čísla dala brát jednoznačně. Spíše jen jako vodítko. Dnes právě přemýšlím, jestli vzít Vervu nebo Efectu. Asi ji zkusím. A pro jistotu přikápnu trochu VIFky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 Tankuju bud Erektu nebo normalni 95ku u Tank ONO a jezdi to uplne stejne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFA Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 Po 4000 km zatiaľ priemer 5,8l. Ustalilo sa mi to na 5,6 prednedavnom, ale dal som pred par dnami ZA - BA a spat po dialnici a 130 som teda nesiel... tak mi to trocha stuplo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 Moje dnešní spotřeba na nákupy, 60% obec-město, 40% okresky, normální jízda žádný závodník ani zpomalovač. Dlouhodobá spotřeba 5.6l, takže naprostá spokojenost, motor jede výborně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devilek22 Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 Tak jeste nemam ani 1000km a zatim to pise 5,6l - jen teda pri tankovani do plne jsem si spocital 5,4l - tak uvidim, jestli se to bude porad rozchazet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 Myslím že po delší době se to sejde. Ono když tankuješ tak nikdy to nebude stejné. Jenou víc do cvaknutí někdy míň. Klidně rozdíl v plnění 2-3l. A někdy i mnohem víc. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 7. Květen 2017 Sdílet Vloženo 7. Květen 2017 (editace) V 21. 4. 2017 na 9:11, Jara-i napsal: tomas89: Mám to podobný. Na delší trasy - v pohodě jízda po okreskách jsem se dostal i na 4,9l. Když si chci občas užít a přišlápnu to, tak okolo těch 6ti litrů. Dlouhodobě tak těch 5,8-5,9. Zato poskakování po Praze není problém 8 litrů. Naštěstí se centru vyhýbám a nemusím tam pravidelně... Za mně spokojenost! :-) Rozšířit Tak to já si taky nestěžuji, :-)když bych chtěl se dostat třeba na 5 litrů, to bych musel jet po dálnici 100 :-D a to se mi moc nechce :-D :-D ale jinak naprostá spokojenost. na nádrž jsem najel i přes 700 km. Takže super Editováno: 7. Květen 2017, autor: tomas89 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 7. Květen 2017 Sdílet Vloženo 7. Květen 2017 Taky se mi to dnes povedlo. Z chaty domů pohodová jízda. Ale žádné flákání jenom mě nic nenutilo jet v levým. Budišov - Brno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 Budu muset zacit taky jezdit pohodove :-) Rostock-Pha, vsechno dalnice obcas neomezene, ale drzel jsem se svych "pohodovych" 136 na tempomat. Hnusne celou cestu, vitr a kola za zadkem. Sice nemam vyslednou fotku, ale MaxiDot ukazoval ke konci prumer 7l.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noaid Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 Tak včera Ostrava-Horní Bečva po dálnici (110km/h) přes Ostravici, hory, 500m převýšení, 2x65 km tam a zpátky : tam 4.6 l , zpět 4.0 l. Trasa V sobotu Ova-Příbor a zpět 2x24km 3.9l. Trasa Průměr od načerpání za poslední týden a necelých 300 km vč. denních cest do práce po městě 2x9km - 4.8 l Efecta 95. Dlouhodobý mám silně zkreslený měsíčním ježděním na podhuštené pneu, proto jej neuvádím (5.4), neustále průběžně klesá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 (editace) Obdivujem ľudí, ktorí dokážu ísť po diaľnici 110km/h.. Včera som tiež mal výlet 2x65km po rovinatých cestách I. triedy... cesta tam 5,3l, ale cesta späť 5,5l, keďže už bola "povíkendová" špička a trebalo viac obiehať. Keby na ceste nebol jeden horský priechod Soroška, bolo by to asi o 0,2l menej.... a ak by na zadnom sedadle nesedela mamička, bolo by to možno o 0,2l-0,5l viac.. Šiel som tempom väčšiny, čiže tempomat 100-105km/h. Na starej F1 1.4MPI 50kW som túto istú trasu rovnakým tempom dával za 6,5-7l.. Editováno: 9. Květen 2017, autor: brrrrm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubyk Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 neviem ci to patri sem, ale snazil som sa to aj nejako vyhladavat, no nic som nenasiel.....mate niekto otestovane/odskusane ze kolko km sa da este bezpecne priblizne prejazdit ked svieti dojazd 0km? je mi jasne ze tam je nejaka rezerverva, urcite to nebude tak ze to padne na 0km a zrazu auto zastane. kamos kupoval cca pred 5 rokmi seat ibizu a tam mu predajca povedal ze dojazd na 0km je este cca 30km.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 když jsem před 18 dnama bral Jůlinku tak sem jel k benzince asi 300m od salonu dojezd 0 ručička se ani nepohla...nabral jsem po první cvaknutí pistrole 44,5l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 Zalezi jakou trasu a jakym stylem s tim dojezdem 0 pojedes... Na dalnici jsem s tim dal asi 10km a podle tankovani tam taky jeste tak ten pullitr byl. Tahnul jsem se ale pomalu uz 80kou a pulkama mohl cvakat drat. Lepsi nabrat vcas. Jsou krajiny, kde bys k benzince uz dojet nemusel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.