tom2217 Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Dobry den Chcem poprosit ak viete co obsahuje tento paket pri fabii combi 3 a ci to ma zmysel. A este sa chcem opytat ako to máte s cakanim na nove auto? Ja som ojednaval 3 feb. A do vyroby je naplanovane na 19 tyzdem co su 3 mes. My dojde dost dlha doba. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 (editace) Paket by mal byt kryt motora zospodu a pri O je to aj mierne zvyšený podvozok teda aspon co písu tu na fore a všetci tu cakaju cca 2 a pol mesiaca a viac na combi. Ale mne to napr skratili najprv to malo byt koncom marca teraz to vyzera na zaciatok marca Editováno: 16. Únor 2015, autor: Jakub3211 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom2217 Vloženo 16. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 a kedy si objednával ? Mas tam aj ten paket na zle cesty ci nie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 tom2217: Chlape, koukal jsi třeba do konfigurátoru? Paket pro špatné cesty je soubor opatření, jehož úkolem je ochránit spodní části vozu před mechanickýmpoškozením a vnikem nečistot. Zahrnuje spodní kryt motoru a převodovky, vyšší světlou výšku a ochranuvedení brzdové kapaliny a lanovodů ruční brzdy. Paket pro špatné cesty zahrnuje: - Spodní kryt motoru a převodovky z plastické hmoty- Zvýšení světlé výšky o 8 mm (celkové zvýšení výšky vozu o 15 mm díky specifickým pružinám, tlumiče standardní)- Ochranu vedení brzdové kapaliny a lanovodů- Ochrana - kryty misek pružin na zadní nápravě 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom2217 Vloženo 16. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 pozeral ale len do sk konfiguratora a tam to nie je ale dik za info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Pak se omlouvám:) A není zač.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Ma pravdu ani ja som to nevidel predtym len som cital v inej teme a normalne ma to sere že som to nevidel predtym lebo by som si to dal keby viem ze je to zdvihnute i ked len o 1.5 ale staci aj to. Tie kryty ma netrapia to sa povacsinou da dorobit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom2217 Vloženo 17. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 sak zajdi k predajcovi a prekonfiguruj to mylim ze to pojde, ja som to tak tiez robil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Už sa 2 týzdne nedá. Tento týzden je zaplánovana. Ale škoda toho lebo nestálo to vela a šak čo už Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom2217 Vloženo 17. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 kedy si auto objednával ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 V polke januara neviem presne dátum ale prvy termín čo mi dali bol konec marca začiatok aprila a vyzerá to tak ze to bude ovela skôr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom2217 Vloženo 17. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Super, nech ti to vyjde. Ja sa tiez neviem dockat ale zatial my to dali na prvy majovy tyzden. Jaku si si tam dal motorizaciu? Ja som ja si dal 81 kw dufam ze to pojde dobre, lebo jazdil som iba na 66 kw kratkej a to z toho som bol prijemne prekvapeny. Tak dufam ze 81 bude este o nieco lepsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Tak isto ako ty aj tu predvadzacku som mal rovnaku a tiez som bol prekvapeny ako pekne taha 90k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Zpět k tématu! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramrod Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 tiez som rozmyslal nad tým paketom,ale F3 ma dost vysoky podvozok od vyroby, takze ked das 15-16 kolesa zase bude vyssie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
happymaster23 Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Ramrod: Celkový průměr kola se s použitím většího/menšího disku neliší (resp. liší, ale jenom velmi nepatrně). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KonnyX Vloženo 2. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2016 Zdravím ve spolek. Měl bych dotaz k paketu a zápisu 17" pneu v techničáku. Jaký rozměr pneu je v techničáku zapsaný když budu mít namontovaný paket na špatné cesty a 16" kola? Respektive jsou tam zapsána jako možná i 17" kola? A pokud ne, dají se tam standardním postupem dopsat? Mluvím o běžných homologovaných kolech pro F3. Děkuji moc za odpověd. Zatím jsem se ji nedozvěděl ani na Škoda-auto, protože výroba i homologace právě nastoupili na třítýdenní dovolenou :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hammi Vloženo 5. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2016 Mrkni sem http://www.skoda-auto.cz/mini-apps/pages/alternativni-pneumatiky.aspx Měla by tam být již zapsána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KonnyX Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 Děkuji za snahu, nicméně tam odpověď není. Dle konfigurátoru mi při paketu na špatné cesty namontovaném na F3 17" pneu nenamontují a při těchto pneu, zas nenamontují ten paket, ale já bych chtěl obojí. A tak (pro upřesnění) má otázka zní: Je tento jejich postup v konfigurátoru jen obchodní politika (prostě vám to takhle neprodají), ale technicky tomu nic nebrání a v TP ty sedmnáctky jako možné uvedeny budou? Druhá možnost že uvedeny nebudou, ale nic mi nebude bránit si je koupit a na základě typovégo listu mi je na STK schválí a na úřadě tam dopíší? Ví to někdo prosím? Vozidlo je již objednané a tak to kvůli ještê možným změnám spěchá. Děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 (editace) Na 100% to u F3 nevim, ale podle me je to vylozene jen jejich obchodni politika, pac dosli k nejake nesmyslne uvaze, ze kdo chce vyssi auto tak nebude chtit vetsi kola. Jsou to fakt dementi, protoze s malyma kolama to vyssi auto vypada nic moc, ale s vetsima uz je to uplne v pohode a clovek ma vsechny vyhody vyssiho auta. V TP to podle me bude mit napsane stejne kola jako jakakoliv jina Fabie. Alespon drive u starsich modelu O2, F2 to tak bylo na 100%. Technicky tomu kazdopadne nebrani vubec nic, ty kola maji stejny obvod a i kdyby meli vetsi (coz nemaji) tak tam je na ne naopak vice mista. Editováno: 10. Červenec 2016, autor: mike_k 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjjlll Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 Mám paket pro špatné cesty na F3 kombi, a v TP mám toto: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 Já bych se zkusil zeptat přímo konkrétního prodejce, ústně určitě lze obejít tyto "algoritmy". Na webu je to nastavený obecně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JUICE. Vloženo 7. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2016 Nezkoušel někdo dodělat ten kryt motoru? Co jsem koukal tak všude mají jen ten částečný který mám od výroby, anebo celokryt pro TDI, tak nevím jestli to pasuje i na TSI? http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6r0825235e-spodni-kryt-motoru-tdi-cn-22358.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 7. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2016 Jo, ja jsem ho nechaval dodelat nekdy pred rokem... Resilo se to tady: http://forum.skodahome.cz/topic/131632-hatchback-vs-combi/?do=findComment&comment=2114217 Mam tam ten origo, co se dava v ramci paketu pro spatne cesty. Taky to stalo raketu proti tem Cinam, co uz se daji dneska sehnat na netu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JUICE. Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Aha takže jsou 2 možnosti, buď originál: http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/fabia-iii/motor-prevodovka/motorove-dily/16193-spodni-kryt-motoru-ochrana-proti-podjeti-benzin-motory-fabia-iii-2015.html anebo náhrada: http://www.cc-autodily.cz/kryt-motoru-spodni-7 Ovšem nevím kde se k tomu origu dají koupit ty držáky do nosníků a jaký uchycovací materiál použít k té náhradě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.