Pavel M Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Pánové, nevíte jaké žárovky jsou ve Fabii v hlavních světlometech (projektory) a v předních mlhovkách? Vím, že potkávačky jsou H7, ale o dálkových a mlhovkách není zmínka ani v manuálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 V manuálu je u dálkových také H7. Ale máš pravdu, že o mlhovkách jsem tam nic nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 (editace) Ted jsem našel jen to, že škodovka dává do mlhovek H8 Editováno: 16. Únor 2015, autor: Hkubes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 16. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Díky. Našel jsem v manuálu bezpečnostní upozornění, které se týká žárovek H4, H7 a H8. H4 je v obyč. světlech a pokud jsou v projektorových dvě H7, tak na mlhovky zbývají ty H8. Na H8 v mlhovkách to vypadá i podle tvaru patice na instruktážních obrázcích pro výměnu žárovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Jen malá připomínka - dálková nejsou v projektorech, ale vedle v reflektorech. Což je super, protože když rozsvítíš dálková, zůstanou svítit potkávací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 16. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 To že má dálková samostatnou parabolu samozřejmě vím, jen jsem nevěděl, jaká je tam žárovka . Tím, co jsem psal, jsem chtěl jen rozlišit dva typy světlometů používaných na Fabii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Omlouvám se, nepochopil jsem správně tu větu, cos psal, proto ta reakce. Budeš dávat jiné žárovky, než budou v sérii? Pořád váhám, jestli do projektorů dát Night Breaker, nebo Cool Blue Intense... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 16. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Ještě uvidím, jak to v sérii bude svítit, ale mám v plánu dát minimálně na potkávačky něco lepšího. Zvažuju Night Breaker unlimited a Philips X-Treme Vision. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Ještě bych zařadil do výběru Philips white vision. Začínají se na ně sbírat kladné reference. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Tady se můžete podívat ,jaké jsou nejlepší žárovky. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Nejvíce mě v tom testu oslovila Bosch plus 90. Asi si je koupím do zásoby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 No z toho testu pro mne vyplývá, že Bosch Plus 90 svítí sice vpravo dál než NB, navíc i více do šířky. Jenže v levém pruhu svítí méně - dosvítí zhruba na 41 metrů - NB se mi zdá vyrovnanější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Dnes jsem objednal Osram NB Unlimited, tak jsem zvědavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 los pakos.... tak to jsem také zvědavý, jaký budeš mít dojem z toho ty... a budeš si to měnit sám?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Odkud si objednával. Hoď tu potom recenzi třeba i foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 MichalV123: předpokládám, že u tak banální věci nepotřebuji asistenci servisu. agent007: objednával jsem z Alzy z důvodu, že jsem tam objednával ještě nějaké další věci a měl jsem tam slevu, tak jsem toho hned využil. Pokusím se přihodit porovnávací foto před a po. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Tak pánové vyměněno, zítra nahodím foto, dnes už jsem psychický vyčerpaný. Určitě půjdu do pekla, protože jsem ani sám netušil, že znám tolik sprostých slov kolik jich padlo na výměnu žárovek. Abych to shrnul, zde je návod, protože to opravdu není nic co by člověk zvládl někde u silnice. Co budem potřebovat: 1. Dostatek piva 2. Rukavice 3. Nové žárovky 4. Takový ten malý pičinec, kterým vytáhnete krytku z podběhu 5. Sakra hodně trpělivosti Postup: 1. Napijeme se piva 2. Vezmeme udělátko na sundání podběhu a vytočíme si kolo od řidiče směrem do auta 3. Sedneme si a zastrčíme to udělátko do dírky v tom krytu v podběhu 4. Tlačíme směrem k sobě 5. Nejde, napijem se a tlačíme znova 6. Povolilo, otevřeme kapotu a zapomeneme na myšlenku, že odpojíme baterku 7. Znova se napijeme a vezmeme si rukavice 8. Sundáme gumovou krytku a strčíme dva prsty kolem baterky a dva přes podběh 9. Proklejeme Škodu 10. Vytočíme konektor na nějakou stranu 11. Zapomeneme na kterou jsme točili 12. Otevřeme si další pivo 13. Vyndáme žárovku a zasadíme novou 14. Vložíme zpět a zkoušíme otočit 15. Proklejeme sami sebe, že jsme zapomněli kam točíme 16. Napijeme se piva 17. Povedlo se 18. Vyzkoušíme jestli svítí 19. Nasadíme zpět gumovou krytku a krytku do podběhu 20. Opakujeme na druhé straně Jen z předběžných zpráv a světel, které jsem viděl na garážových vratech jde vidět, že NB Ultimate svítí výrazně bělejším světlem než original Osram, které jsem tam měl z výroby, ale jak jsem psal, zítra více... 2 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Krásný návod U Škodovky zase někdo přemýšlel až moc... Krytka v podběhu mi přijde jako celkem nákladné řešení... Vyměnil jsi rovnou i v dálkových? Ano, NB Ultimate svítí výrazně bělejším světlem, v noci je to mnohem příjemnější pro oči. Takhle v projektorech bude i pak menší kontrast mezi projektorem a ledkama pod ním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 pekny navod:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 los pakos - udelal jsi mi radost.. já si říkal,že nejsem úplně neschopný a musí to jít... bohužel kde to tak blbě že to nejde ani poradne popsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Neni jednoduchšie zhodit koleso?ved koleso je dole za 5 min plus vymena ked je tam priestor musi byt fajn. Ja som tak menil na astre parkovačky a dialkove cez podbeh lebo som mal xenony a menil som nieklokokrat a najrychlejsie ked islo koleso dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Kolo ti udělá pouze místo k tomu podběhu... I když jsem věděl, že doprotisměru hodinových ručiček odtahuji, tak to prostě nešlo... a potom to zase dotáhnout, tak to byl porod. Nekecám, ještě dva dny na to mě bolel palec.. los pakos - a když si vzpomenu na tvoje ,,předpokládám, že u tak banální věci nepotřebuji asistenci servisu,, tajk povídej, nenapadlo tě tam zajet??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Jakub3211: Sundání kola ti vůbec nepomůže, protože sundáváš malou krytku v podběhu, kterou máš ještě z 80% zaslepenou karoserii, takže pokud nemáš ruku jako desetiletá holčička, tak to nemá vůbec cenu. MichalV123: předpokládal jsem špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Zde přikládám slibované porovnání, vlevo je vždy sériová žárovka a vpravo nová NB Unlimited. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Rozdiel je jasný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.