Hkubes Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 (editace) Hledal jsem kam to napsat, ale nenašel ,tak to zatím dám sem. První menší závada na Fabii. Dnes jsem přišel domů a koukám na Fábii a nelíbilo se mi přídavné brzdové světlo. Tak jsem se podíval blíže a ono celé uvolněné a po délce vyklopené. Zajel jsem do servisu a začalo kolečko. Vyfotili to, pak na diagnostiku (nechápu proč!) pak popis závady a foto do škodovky a teď se čeká jak se k tomu vyjádří. Bez toho to nemůžou opravit. Zatím se neozvali tak doufám že zítra a bud se to udělá nebo se to celé vymění. Uvidíme co na to pánové ze Škodovky. Editováno: 19. Únor 2015, autor: Hkubes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Hele, přední světla a třetí brzdové světlo mi moc nejde k sobě, takže jsem to oddělil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 pak na diagnostiku (nechápu proč!) prečo? ...pretože dneska už sa pomaly k všetkým závadám prikladá diagnostický protokol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Třetí brzdové světlo je vedeno v EPC,tak asi proto diag,No aspoň u F I to tak bylo.Jžš nové auto a už se to rozpadá,to je ta německá kvalita,ještě že to nevidí Vorlajz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Neplácej zase kraviny. Pokud nemáš něco konstruktivního, tak zajeď s tím svým vehiklem do své nory (tématu) a nevylézej z ní. Nebudu tě pořád napomínat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 21. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Dnes ráno mi volali ze servisu, že ohledně světla ještě nic nemají. Jen že ve škodovce říkali, že je dobře že stím nic nedělali a že se ozvou příští týden. Tak snad jen do té doby nevypadne úplně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Takže konstruktivně je zajímavé že se s tím nic nedělá,neumím si tedy představit jak by škoda řešila větší problém,dobře třeba jde o prkotinu ale zákazníkovi to není jistě příjemné jezdit s nečím co není v pořádku i když je to jen to světlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Boužel máš novinku a každý problém si musí zkouknout technik od škodovky a zavést nápravné opatření aby už k tomu nemohlo dojít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 24. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Ve čtvrtek jedu do servisu, mají to rozebrat a už objednali i nové. Tak uvidíme co tam povolilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 26. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 (editace) Tak dnes výměna přídavného brzdového světla. Na dílně jsem byl u toho, když se snažili světlo vyndat. Popravdě, dělali to poprvé a nikde se nemohli dočíst jak s tím ven. Nakonec pomohlo to, že bylo po délce mírně vypadené. Vzali z umělé hmoty páky a začali ho páčit ven .To se jim nakonec povedlo ale spodní, byli trochu zhoblované. Jsou z umělé hmoty a drží tak na 1mm . Nahoře jsou nějaká pérka. Takže po vyndání již nešlo světlo nasadit zpět. Udělal jsem pár fotek, aby jste viděli jak to světlo vypadá a jak tam drží. Nové se tam pouze nacvakne. Na jednom jsme se ale shodli, pokud vám přestane svítit, uvolní se a nebo vám přestane jít zadní ostřikovač, světlo se musí vypáčit a zpět ho těžko dostanete. Navíc trochu utrpěl plech na kterém to drží a musel se srovnat. Prostě škoda šetřila jak mohla. Jinak nové zadní brzdové stojí cca 730Kč.Nafotil jsem i štítky na krabici a to původní světlo. Jde vidět na fotce jak je po celé délce pokroucené uvnitř. Editováno: 26. Únor 2015, autor: Hkubes 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Mám jen dotaz, v třetím brzdovém světle jsou žárovičky nebo led diody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 LED diody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Ok díky , já jen, že jsem si vzpomněl na starou Octavii I kde byly žárovičky a pravidelně jsem je měnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Hkubes - a copak ti pěkného dali za omluvu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 27. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Hádej můžeš dvakrát, ale myslím že se ani napoprvé nespleteš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 AHA, takže jsi spíše posloužil jako tesovací jezdec a bylo - omlouváme se a věřte, že nám je to líto. Nashledanou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 27. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Asi tak, na mě se učili. Ale to nemění nic na tom,že v pořádku to asi nevyndáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bandit_Sdi Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Ahoj , chtěl bych se zeptat jestli mi poradíte jak vyměnit zadní ostřikovač na fabce. Děkuju za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monty74 Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Mno, jelikož si ve vlákně o FIII, tak ti to opraví na záruku v nejbližším autorizovaném servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Já bych řekl, že se sekl v sekci. Pokud je to tak, ptej se ZDE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bandit_Sdi Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Aha to se omlouvám nevím že to je FIII. jinak tam jsem to nenašel já mám FI combi. Ale děkuju za rady zkusím dneska sundat zadní tapec a uvidím co najdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaI Vloženo 7. Března Sdílet Vloženo 7. Března (editace) Potřeboval bych demontovat 3. brzdové světlo na Fábii 3 generace z roku 2015. Nějak jej vysunout z pátých dveří. Věděl by někdo, jak na to? Občas mi nesvítí, chyba sice byla nalezena v přerušených kabelech na ohybu při otevírání a zavírání 5. dveří. Kabely jsou značně ztvrdlé a praská jim izolace. Bude nutné časem vyměnit celý svazek (cca 15 vodičů). Ale pro tuto výměnu je nutné se dostat i k tomu brzdovému světlu. Budu vděčný za jakoukoli radu. Editováno: 7. Března, autor: Luďa Upraven nadpis. Dotaz je v sekci Fabie 3, tak to není nutný psát do názvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Března Sdílet Vloženo 7. Března Odporucam stiahnut dielensku prirucku, kym sa niekto neozve ako na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FCCID Vloženo 7. Března Sdílet Vloženo 7. Března hádám to bude nejspíš stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaI Vloženo 7. Března Sdílet Vloženo 7. Března Děkuji za příručku, pokusím se z ní něco pochopit 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.