Publikováno Únor 21, 201510 r vybila se baterka, tak jsem ji odpojil nabil a po připojení svíti kontrolka ESP(autíčko ve smyku) a hlásí to závadu na ESP stabilizace podvozku a taky že jsou špatně nafouknutá kola a nejde to zkalibrovat.... Upraveno Únor 21, 201510 r od hadak11
Únor 21, 201510 r Zkus to jednoduše projet (stačí tak 2km) já když mám odpojenou baterku tak mi také svítí kdeco, ale po projetí to počítač překontroluje a opraví.
Únor 25, 201510 r Měl bych dotaz na znalejší: to, co tu popisujete, znamená, že ty systémy v té době opravdu nefungují nebo jsou jen zblblé kontrolky, resp. ŘJ palubky?
Únor 25, 201510 r Moj laicky pohlad na vec mi hovori, ze riadiaca jednotka nevedela aky ma auto obvod pneumatik.
Únor 25, 201510 r I když auto stojí v garáži tak počítač co nějakou dobu kontroluje systém, jak ale odpojíš baterku tak počítač to bere jako systémovou poruchu. Po opět. zapojení baterie musíš projet auto - v te době poč.provede opět kontrolu všech systémú a vše uvede do původního stavu.
Únor 25, 201510 r Díky za odpovědi, ale mě by zajímalo, jestli by ESP v takovém stavu zapracovalo, kdybych třeba bezprostředně po rozjezdu klouzal po ledě. Nebo naopak, jestli nemůže nějak zasáhnout, i kdybych po žádném ledě nejel, aby tak nějak nechtěně nepřibrzdilo některé kolo. Ostatně, jediné místo, kde se mi pravidelně daří kontrolku rozblikat, je právě na příjezdové cestě k domu, která je v zimě neudržovaná.
Leden 21, 20223 r Hlásilo vybitá baterie a nestartovalo, jen jakoby cvakal startér. Motor TSI 1,4. Po nabití baterie (nabíječka hlásí full) a namontování baterie panel hlásí závada ESP, i něco o kolech a dofouknutí. Auto nestartuje, startér jen cvaká a panel hlásí slabá baterie.
Leden 22, 20223 r Zkus jinou baterii nebo nastartovat přes kabely. Když to nastartuje, tak si kup novou baterku. Potom to projeď a ty kontrolky pozhasínají.
Duben 29, 20241 r mam takovy dotaz co kdyz mi auto prestalo jet z niceho nic pak jsem chtel nastartovat tak nic a jak jaem odpojil baterku tak mi to pise zavada na esp
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.