Lasse Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Řešil jste už někdo bezpečnostní šrouby na kola? Jaký mají rozměr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Samozřejmě stejný jak org. akorát hlava je jiná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 23. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 To je mi jasný. Jaké má šroub např. stoupaní závitu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Řešil jste už někdo bezpečnostní šrouby na kola? Jaký mají rozměr? M14 x1,5x28 -dosedací sedlo kulové pro ráfky Fe i Al z příslušenství -dosedací sedlo kuželové pr většinu aftermarket ráfků -pokud je ráfek přesně vrtaný pro konkrétní vozidlo,i sedlo bývá kulové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 23. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Díky,to je parádní odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtěchPraha Vloženo 21. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2017 (editace) Měl bych dotaz ohledně bezpečnostních šroubů - povedlo se mi "vyžvýkat" násadu na golu pro bezpečnostní šrouby, bohužel v originálním servisu nedokázali identifikovat správný typ šroubu a originální krabičku nemůžu najít, tzn jediná možnost je šrouby odvrtat. Mám ale fakturu, kde je uvedená sada bezpečnostních šroubů, podle ní to ale zjistit taky nejde. Mám navíc dojem, že jsem před převzetím požádal servis, aby mi šrouby rovnou zaměnili, takže krabičku jsem nikdy neměl. Je normální, že mi Škoda prodá bezpečnostní šrouby a sami nemají protikus? Dík za vaše postřehy. Editováno: 21. Listopad 2017, autor: VojtěchPraha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 21. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2017 U meho auta jednou pouzili univerzalni sadu co meli k dispozici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtěchPraha Vloženo 21. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2017 A máte napsané označení na protikusu? Můj protikus nese jen označení T a i kdyby šlo o univerzální, tak by měli mít správný porikus. Nemám zkusit jiný autorizovaný servis, jestli budou mít správnou variantu? Přecejen koupit nový protikus nebo celou sadu a odvrtávat šrouby, to je rozdíl :/. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 21. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2017 Bezpeč. šrouby jsou od slova bezpečnostní. Tedy není univerzální nástavec. U origo šroubů je v krabičce kod. Já je mám z výroby a možná je kod jedna z nálepek v servisce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtěchPraha Vloženo 21. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2017 Já je mám taky z výroby (jsou součástí faktury auta v rámci konfigurace). Po práci mrknu do servisní knížky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 21. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2017 před 11 minutami, milanxx napsal: Bezpeč. šrouby jsou od slova bezpečnostní. Tedy není univerzální nástavec. zas tak "bezpečné" nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 21. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2017 Jasně ale to byla reakce na to že neni univerzální protikus a taky, že servis ho nemá na skladě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 21. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2017 V servisu mi kdysi tvrdili, ze maji k dispozici svoje orisky...pochopil jsem to tak, ze existuje x opakujicich se druhu a oni kdyz zakaznik orisek nema pouziji ty svoje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 21. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2017 Než odvrtávat by bylo snad lepší nechat povolit třeba pneuservisem, která na to narazí takový ořech a tímto povolí, možná ale šrouby poškodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtěchPraha Vloženo 21. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2017 Takhle mi to bylo řečený i v autorizovaným servisu, bohužel žádná z těch jejich druhů nepasuje na moje bezpečnostní šrouby, proto mi přijde divný, že mi prodali šrouby a nemají od nich ořech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 21. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2017 Byl jsem se podivat, mam Dečko kdyby nekdy nekdo potreboval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 Když se mi povedlo minulý rok zničit ořech a nemohl jsem přezout gumy, zajel jsem do autorizovaného servisu, kde se mechanik podíval, vzal kufřík s asi 30 ořechy a na 3. pokus se trefil, takže zase tak jedinečné nejsou, je to jen pro odehnání amatérských zlodějů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 JJ, je jenom pár tvarů, které se neustále opakují. Za mých mladých let, kdy jsem se živil ve Škodovce, bylo jen 12 sad, co se dávalo na Octy. Objel bych víc pneuservisů, určo budou mít ten správnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.