wirer Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Umyt, povysavat, kola, textilne koberceky, letna zmes ostrekovac, utriet celne sklo zvnutra, pripadne este vosk na lak -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 počkej, to chceš říci že ještě neznáš příručku nazpaměť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Wirer presne. Malta jsem si cetl ty co tu dal wirer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 umyté, povysávané,utřenésklo z vnútra, vost na lak mám po celý rok. textilní koberce nepoužívám, pouze gumové, a směs do ostřikovací dávám pořád zimní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Wirer presne. Malta jsem si cetl ty co tu dal wirer. něco mi uniklo? , kam je dával? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Jsem ted na mobilu az budu na PC tak to najdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 nebo jinak, bylo tam něco co tě překvapilo, co jsi třeba nevěděl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 No prekvapilo tezko rict zatim jsem to tak jen listoval a cetl co me tak nejak zaujalo protoze par veci potrebuji vedet a kdyz uz to mam v PC tak proc si to neprecist Jinak tady je to co jsem si stahl. http://forum.skodahome.cz/topic/131796-dílenská-příručka-a-učební-pomůcky-fabia-ii-roomster/?p=2021192 a jsëste jednou Diky wirerovi za postnuti a ze si to nenechal pro sebe kdyz si to zaplatil. Dekuji tady bo tam to pawouk promazal coz vubec nebylo na skodu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Sem připraven na zítra 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 (editace) Ten nerez kotel by se mi hodil Editováno: 25. Duben 2015, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 To je od rodičů baby studna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Filipe si mohl rict ze budete myt bych privezl i toho sveho a ne se s tim mordovat , ale sam jsem delal a vysledek je taky uspokojivy jen takovy maly detail. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Aspire: krása ja to mam jen umyté a utrene zapomněl sem doma lestenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 No pred 14 dny jsem dal jednu vrstvu a dnes druhou. Takze lestenku a jine nesmysly uz zase dlouho potrebovat nebudu jen oplach vodou jako vzdy. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Ahoj pánové, divám se, že se pilně připravujete Já se dnes dozvěděl, že mám auto hotové, ale až zítra ráno jedu z práce domu, takže to bude tak tak na sraz Doufám, že mi v autorizáku to auto aspon umyli a vysáli, abych ho neměl opět nejšpinavější, protože abych stihl dojet na sraz nebudu už myčku stíhat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Jirko no nakonec by to nebyla alespon nejaka zmena Je fakt ze tu je krasne tak to jde , ale zitra kdovi jake bude pocasi tak mozna vsichni prijedou jako prasata 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 A pak se bude smát bo my jak chuji lestime a myjem a stejne to budem mit zesrane:D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 (editace) Hoši,já to jdu umýt a vysát za chvíli musím reprezentovat EDIT: a zítra natankovat bo bych tam nedojel Editováno: 25. Duben 2015, autor: Ondra16V 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 No prekvapilo tezko rict zatim jsem to tak jen listoval a cetl co me tak nejak zaujalo protoze par veci potrebuji vedet a kdyz uz to mam v PC tak proc si to neprecist Jinak tady je to co jsem si stahl. http://forum.skodahome.cz/topic/131796-dílenská-příručka-a-učební-pomůcky-fabia-ii-roomster/?p=2021192 a jsëste jednou Diky wirerovi za postnuti a ze si to nenechal pro sebe kdyz si to zaplatil. Dekuji tady bo tam to pawouk promazal coz vubec nebylo na skodu. jo, aha dílenskou, tak to jo, tam je furt co číst . Onehdá mi posílal nové Ekkar přes Skype ... akorát že teď si vybavuji, že mi klekl HDD, takže to budu muset sosnout ještě jednúc a asi od wirera Sem připraven na zítra jsem tým leskem načisto oslněn 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Taky leštím,ale dálnice v košilce a kravatce. Čau zítra. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Karlos kravaťák 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Skoda, ze mate zraz zajtra. Ja som akurat doobedoval a chystame sa smer domov... -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 No u nas neni problem se nekomu podridit, ale clovek musi dat do predu vedet ze by se s nama rad sesel. No a sraz se tak potom udela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Jasně, určitě dej příště vědět, jakmile budeš mít možnost přes ČR někam jet, sraz si uděláme, když se domluvíme. Takových nádherných modrých kombíků není nikdy dost 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 A béžových ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.