Bullets Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Co blázníte všichni ze zvěřiny však u nás už to pomalu ani pes nežere viď Ťuňto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 (editace) Davide pokud nadbyva, rad se ji ujmu beru i kamionaky ale uz rozbourane, nemam na fo doma plac Editováno: 13. Květen 2015, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 to u nás budou za 14 dní zvěřinové hody, hned naproti baráku, tak už se těším jak si tam zajdem na něco dobrého a spláchnem to pěkně pivkem a nebude se doma muset nic vařit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Přezouváme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 (editace) Jo nechtěl by někdo nějakou rostlinku chilli? Už mám svoje nasazené a nějaké mi zbyly (ještě něco dám k naším a tchánovcům ): Aji Lemon Drop (žlutá), 30.000 ~ 50.000 SHUBlack Hungarian (černá), 5.000 ~ 10.000 SHUBolivian Rainbow (červená), 5.000 ~ 30.000 SHUCayenne Yellow (žlutá), 85.000 SHUJalapeno Purple (fialová), 2.500 ~ 8.000 SHUSatan Horn (červená), nezjištěno kolik ale silnáTabasco (červená), 30.000 ~ 70.000 SHU Editováno: 13. Květen 2015, autor: Bullets 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Co za to nejpálivější co máš? Hoši neztratil se nám Galvi? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Když to řeknu blbě tak mám z loňska otestovanou jen polovinu druhů (zbytek letos nový) a nejpálivější je asi Satan v závěsu je Cayenský pepř ale ten už není zaprášilo se po něm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 By ste me museli zabit nez bych to dal do pusy. Za ziva by se mi asi zaludek obratil vzhuru Jo Galvi asi ma hodne prace ze uz se tu tak neukazuje, ale pokud si vsimam tak to plati i o zbytku sem tam tu nekdo napise jednu vetu a pak zmizi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Michale to víš-lepší zůstanou Bullets- jakto že si to všechno nezkusil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Spíše ti co mají méně práce 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 (editace) Ondro Loni jsem pěstoval jen Bolivian Rainbow, Cayenne Yellow (měla budoucí tchýně), Satan Horn a Tabasco zbytek jsem pořídil před letošní sezonou ať to máme na balkoně barevnější Editováno: 14. Květen 2015, autor: Bullets Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Kurva sem sedřený jak rákosník a za chvíli zas do rachoty. VY POVALEČI ! Ondra: dohoď mi taky cosik ze srny Bulets: pak dáš zkušenosti z gumama, a chilli raději ne páč by mě zas pálela prdel i druhý den A Galvi na tom bude asi jak já počítám jedna věta a pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Prý jsou dobré takže uvidíme každopádně cena je jinde jak u Contíků které preferuji a jsem s nimi moc spokojený... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Spíše ti co mají méně práce Bohužel mám tu smůlu,že tu nikdo není. A ve 3.ráno kvůli vám ptákům vstávat nebudu. Jinak dnes malinkaté výročí. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 pěkné Karlos , jsem o 100 táců napřed, nebo s druhým o šedesát pozadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Karlos: pěkně Bullets: když mluvíš o těch gumách tak jsem dneska vezl 10 gum na náklaďák,vážilo to víc než tunu Jo a Aspire,Jozzi,Filippatrik-> aby jste neřekli že jsem pozadu 1.9 TDI 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Peknej room. Vsak aby ne ze to tolik vazilo vsal to je taky poradny kus gumy. Karlos v tri tu nemusis vstavat to tu vetsinou vzdy nikdo neni prijd odpoledne. Ale jinak pekny najezd. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Karlos: pěkný nájezd Ondra: konečně sis koupil pořádné auto jinak pěknej, služební ? A ty gumy jsou naprd ty bych neobul 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Sluzebni je to v pozadi a Ondra se nahodou postavil vedle neho. Jo kdyby v nem jel uz by to menil to sve za rooma 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Co se mi v stredu povedlo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 co to bylo za přenosnou dopravní značku? To byl příspěvek na svačinu co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Čištění ulice. Jsem v noci zaparkoval a dopoledne už na mě klepala městská policie. Jsem prehledl tu značku jelikož jsem kolem ni vůbec nejel . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 50 korun :D :D to maj tak na jedno pivo a na druhé už si musí připlatit Co si zaparkoval a rano tam postavili značku? To se mi už taky stalo že sem raz v osm večer přijel zaparkuju a rano už mi u auta stoji policajti... Ale byli rozumní když sem jim po 10te řekl, že ta cedule tam nebyla tak to zbalili a odjeli pryč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 No mne teraz volal oco, ze mu volali z mestskej policie, ze blokuje nejaku pani. Auto nebolo ocove ale moje, blokoval som Nisana na sluzobnom parkovisku, kde je na zemi pisany nazov firmy...takze prakticky som bol vo vyhode...auto som posunul a slecna mohla odist... -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Filippatrik: jj služební Smůla Aspire: Michale ale já přijel v tom Roomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.