Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Filippatrk: Užíjte si to ;)

Aspire: Hyc jak cyp :D :D

Je jsem pred chvili privezl rodinku od prehrady a ted jsem si sedl k PC a ventilator na me fuci jen to co jde :D A dnes se na terlicke prehrade utopil polak. Rikala moje ze ho nemohli porad najit ale pak ho nasli a na breh dostali v cernem pytlu.

Chtěl jsem něco napsat ale nevím zda tady mají všichni rádi černý humor :D 

Ale kdyby bylo 20-22 tak by se vůbec nic nestalo  :kol-32:

No od ctvrtka uz se to tu ma snizit tak jsem zvedav. Jsem se dival na radar a v cechach jim tam alespon sprchlo trochu. V tom suchu ani hriby neporostou nikdy. A ja uz bych chtel tak zajit do lesa a pak je krasne ocistit a snist :D

No hřiby nejím takže pohoda :D 

Včera v tom teple jezdili i na Beats for love ty kropící vozy :) 

Co to je ten Beats ? :D Bohuminu nejaka zkratka ? :D

:D aha :D jsem ani nevedel ze neco takoveho je. Tys tam byl ? A jake to tam bylo ?

Jó byl jsem tam :) No sám bych tam ani nešel ale kámoš tam hrál tak jsem dělal řidiče :) Takže jsem měl VIP stání a vstup zadara :p:D Ale pokecali jsme a potkal jsem tam dost lidí co znám :D Přijel jsme nad ránem :D 

kol11  Jak je u vas ?

Černé auto nefunkční klima a 700 km dálnic předemnou... Kdo mě trumfne?  :kol-28:

post-35598-0-34905700-1436112498_thumb.j

Nefunkční klima  :smich:

No smát ne ti nebudu bo v náklaďáku jí nemám :(:D 

Nejhorší je, že cestu tam, kdy bylo chladno fungovala... Ale pak si zaprcaná hadička řekla udělám puf a klima došla.. Tak mám ted na výběr, bud po neomezených dálnicích pojedu jak šnek s otevřeným oknem a nebo poletím a přežiju to  :D 

Leť!!! :D 

Jo kucí jdete někdo na Coloursy? :)

No uvidim, asi budu muset, ale v Mini je neuvěřitelně malá nádrž, za cca 1200 kč je plná.. Bych musel tankovat na každém rohu pak  :kol-32:

Ja na coloursy chtěl, ale práce nedovolí  :kol-26:

Leť!!! :D :D  Jirko nezavidim. Na coloursy nejdu nemam rad navaly lidi tak mi to je ukradene :D

No já bych na ně šel ale dávat 2500,- za lístek fakt nebudu... :(   :kol-32:  Třeba se mi podaří nějaký sehnat ale pochybuju :(

Jojo, ty lístky to je mazec...   :kol-32:  No nic, už pojedu, tak snad zítra v ČR :kol-28: .. Tak tady nedělejte mezitím bordel v jizbě  :t

Jsou souteze vsude v radiich tak poslouchej a vyhraj. A listek je v kapse. Jsem tak nechtic vyhral listky na koncerty na ktere vubec bych nikdy nesel :D Brutal assalut a jeste Mighty sounds.

Jirko stastnou cestu :) a uzij si poradne to teplo :D

Že dík, asi ti nějaké sbalím do pytlu a dovezu  :kol-28:

Poť se v tom autě ;):D 

:D Presne nechtel si svou Hromcu a pan chtel jezdit anglicakem tak to se ti hromca odvdecila :D A pytle si muzes nechat :D

Ondro ty parchante  :kol-29:

Už letím, při této rychlosti se da jet ještě s oknama dokořán  :kol-28:  Jen teda mini požírá už i svodidla u cesty  :kol-32:

post-35598-0-29250000-1436121973_thumb.j

Upraveno od Galvi

Přesně jak píše Michal :D 

Sakra v 170 už musíš být hluchý. Bych s takovým malým autem měl strach jet tak rychle :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.