Ondra16V Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Vpohodě Já počkám do srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Ahoj. Je zde moc veselo Mi se libi tato Vaše tvařička (emotka) s tim fakarsem :D velmi pěkně vypada :D Karlos61 > Mi se libi kdy se vitame a mluviš mi polské Cześć . Tohle krasně vypada takové česko polske Cześć . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Přeju Vam dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Tomus: no to ćeść mam od tvojich koleguv co ich voźe do roboty. Sorry,ale líp to neumím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Dnesni vecere uffff 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Ahoj všechny Karlos61 > je pekne . Pro mně je dulezite ze trochy rozumis polsky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Aspire > Ty sobie dužo pileš :D Piwa jsou bardzo drogie w knajpach . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Michale co si mi nechal dobrého? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Ondro precist si ucet 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Tak pivo na to kde to je tak je cena v pohodě. Ale jsem se tak přežral se ne nemůžu ani hýbat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 TOMUS Jo Ondro muzes mi ho pak proplatit 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 :D To jsem si zase naběhl 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Aspire > paragon daj žonie aby zaplacila :D Bedzie cie za kochač do konca žycia :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Proto ja nepiju piveček :D ani alkoholu. Stale řidim takhle ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 To nemůžu byla se mnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Odkud viš ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 20. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2015 Bo sedela vedle me i s dcerou. Sam bych to ani nesežral. Jsem snědl jen ty žebra a byl jsem KO. Ale neměli chybu přímo luxusní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 20. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2015 Sakra Michale, to mi nedělej, jen jsem se podíval na tu fotku účtu a dostal jsem hlad Ještě že si tu dal jen fotku účtenky a ne jídla 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 20. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2015 No chteli jsme to i vyfotit jak ti japonci ale byla tam dost tma bo to bylo delane jako staroceska krcma a ty fotky byli nic moc i s tim bleskem mobilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 20. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2015 Michale: at to má být užívejte pořádně dovči, tu se nevracej tu se jenom maká 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2015 Tu sa robí,tu sa necypuje 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 20. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2015 A Sněhurčin Rejpal nerobí a furt cypuje :D 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2015 Já robím Třeba teď jsem se vrátil z T-M v Karolíně a ten týpek co tam byl snad na něčem jel 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 uzivam si vcera jsem se byl treba podivat na nejlepsi JZD v kraji jak tam makaj 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Krása .... Hoštice . Tam jsem byl také jednou, když jsem jel služebně okolo, tak jsem si udělal malou zajížďku, ale jinak s rodinou se tam chystáme už léta, tak mám pocit, že se tam dostaneme, až náš Sebík bude krapánek větší. Jinak myslím že nějak v srpnu tam bývá i "Stodola Michala Tučného". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.