TOMUS Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Nikdo mi neumi poradit v proste veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Diky za pomoc Preju klidnou dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 máš origo rádio? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 No to je tezke poradit kdyz nevidime dovnitr jestli tam je neco urvane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 no a videl si je ? Bo ja fakt nevim kde tam je Asi tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Jestli ti to přestalo hrát když si vjel do díry nebo poklepal na dveře tak bych to viděl špatným kontaktem nebo zlomeným drátem. Zkus to rozdělat a mrknout, pokud si měl ve dveřích vodu klidně by mohl být zoxidovaný nebo uhnilý kontakt na repru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Taky by mohl být uvolněný drát přímo na membráně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 přesně tam jsem mířil, buď blbě udělaná kabeláž (blbě přepinované, či překrimpované) v konektoru u rádia (pokud došlo ke změně z aftermarket na origo či naopak), nebo na druhé straně u repráků špatně nakrimpovaný kontakt, nebo zlomená kabeláž v průchodce dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 (editace) Tak zmereno delka od kraje okna k steraci 56 cm a delka samolepky co mam ja je 40 cm a sirka zhruba 5 cm. Editováno: 11. Září 2015, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 hm, tak to by stačila aj ta tvoje délka ... . Dík nicméně si to ještě nechám projít hlavou a možná udělám dvě stejné verze na páté dveře pod RZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Jirko, hoď mi pls cenu na SH v černé v délce 50cm a výšce max 10cm. Já ti pak upřesním počet a případně i tu barvu na mimoňa, ještě to musím probrat s mladou takže závaznou objednávku ti řeknu nejpozději v pondělí ju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 ještě mě napadlo, toho mimoně, tuším jsem to taky tady někde viděl, že ho má někdo na bočním okně, jenom jako půlku (od hlavy nahoru), že čučí na okraji skla, nemáš ho náhodou? Bral bych ho raději namísto celé té postavičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Mimon 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 to je přesně on Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Ahoj Kluci , Klučky Nemam ori radia . Ori nechci Podle mně tohle je takhle že tam momentaně nema styku na repaku . Dnes volal jsem do ado autodruzstva mají mi udělat cenu na montaž Dnes byl se v obchodě co mají car audio a je opravuji. Pokecal jsem s prodavačem na temu repaků. On mi řekl že Vw/Skoda daji repaky s papirovou membranou a staci trochu vody a repaku může byt k koša na odpadky. Ford daji takové repaky co nektere udržuji jen 2 roku a jsou kaput. Skodovka ma moc lepši, ale taky marné. V dnešni době nejlepši jsou repaky od pioneer. On neměl žadne reklamaci a žadne opravy na ně. Ja v poslednim autě měl pioneery a byl s nyni moc spokojeny a u fabie bude mit taky . Prodavač mi řekl že nejlepé bude s předku dát vyškové a basové a na zadek široké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Tak vidíš , že už to máš prakticky vyřešeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 No tak . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Ale Všechnim Diky moc za porady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Jirko ja ro meril taky a js ro presne na 1,33 uctenky z ikei kdyz kupujes stul 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Malta, sepiš mi to prosím všechno do zprávy, nestíhám teď, tak ať to nedomotám a neudělám něco špatně. Jinak určitě ti cenu pošlu než se to vyrobí na odsouhlasení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 Jirko ja ro meril taky a js ro presne na 1,33 uctenky z ikei kdyz kupujes stul No ty vole 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 Kurec mi to došlo teď po dvou dnech co to mělo byt s tou učtenkou 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 vzdyt je to uplne jednoduche co napsal Pepa . Pepan chtel samolepku a delku nevedel tak to zmeril uctem. No a Jirka ma zajet do ikei a koupit stul a jak bude mit tu uctenku pak tak tam bude mit delku s te samolepky. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 já tušil, že váš gang hovoří jinou řečí edit: tož už neumřu blbý, bo jsem tomu vůbec nerozumněl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.