ASPIRE Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 :D cemu nerozumis ? Vsak jsem to vysvetlil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 Michale to nemá cenu,je divný já tušil, že váš gang hovoří jinou řečí edit: tož už neumřu blbý, bo jsem tomu vůbec nerozumněl Tomu rozumí jen Ostravaci a ti z teho okolí 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 Jo a jedete dneska někdo do Kurviné na hornické slavnosti? http://www.hornicke-slavnosti.cz/program/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 Nejdu jsem byl dnes na slezkoostravskem hrade na drevarskych zavodech a zitra me tam ceka den s IZS. A ted jsem si zasel konecne na pivko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 Už chlastam pivo takže ne, škoda, žes nenapsal ráno. Já to Michale pochopil dneska ráno ve spěchu na netu. Jsem se dneska projel pěkně a nafotil auto tak uvidím zítra jak to picnu do PC jestli z toho něco bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 :D cemu nerozumis ? Vsak jsem to vysvetlil však už jsem psal že su rád že neumřu blbý, páč původnímu znění jsem nerozumněl, ale tvé přetlumočené verzi zcela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 Patriku na fotky uz se tesim mam rad jak je na co koukat. Malta nojono jiny kraj jiny mrav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 (editace) A my byli pozývat mno a kapánek jsme zapnulkovali Editováno: 12. Září 2015, autor: Bullets Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 tak to uz neprelozim 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Třeba chtěl říct že "to kapánek zapůlkovali"? Nebylo to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 tak to mohl hned napsat ze se ožral 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Mohl no Jinak jste udělali chybu že jste včera nebyli v té Kurviné Teda až na to že bych některé spoluobčany hladil až bych je vyhladil 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Co tam bylo zajímavého? Až na ty spoluobčany? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Kur*a hoši ja bych si nakopal do oných partyjí. Zítra maj přijít stavět lešení na barák, říkám ok strčím auto do garáže, když fotr nechce. Hmm couvam couvám a ejhle na stěně neviditelný hlinikový žebřík, který tatovému Rapidu nevadí bo má nízkou prdel že....a škrc a je tam. Do háááje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 (editace) Galvi-mám nějaké mobilní videa Kabát revival alias skupina Vaťák a hlavně Tři Sestry Ty věci předtím jsem neviděl všechny-byla tam ještě Tanja a dle mě blé Patriku Že ty si čuměl po babách? EDIT: Prej si pražákovi zboural pilíř Editováno: 13. Září 2015, autor: Ondra16V 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Ondra, že jsem si myslel že si rypneš. Chuja po babách. Ještě že mám doma dvě tuby Tempa Tolik obsahu sem nevypotřeboval ani nevim. Naštěstí se mi to ted ještě podařilo zaleštit. Ale sere mě to jak cip, zas vim, že to tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Tempo je skvělý pomocník Jinak snad promineš 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 jenže já to neměl za sebou ale viselo to ve výšce v puli okna. A neprominu ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 (editace) Patriku jestli chces nakopat do onych partyji neni problem prijed do Havru a provedu Ale jinak si sikula kdyz to byl neviditelny zebrik tak to moc neposkrabal ale nasere. Ondro koho si to chtel vlastne hladit ? To tam byli vsichni tak hodni a strizlivi ? Na couvani do garaze je nej toto Editováno: 13. Září 2015, autor: ASPIRE 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Ahoj Jede nekdo http://www.denzeleznice.cz/moravskoslezsky-kraj ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Nemůžu jinak bych jel ale budu na oslavě , budu se muset krotit at sem schopny v neděli dojed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Michale ti černí mi pijou krev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Jo a jedete dneska někdo do Kurviné na hornické slavnosti? http://www.hornicke-slavnosti.cz/program/ Mohl no Jinak jste udělali chybu že jste včera nebyli v té Kurviné Teda až na to že bych některé spoluobčany hladil až bych je vyhladil Vrať se zpátky do 1.třídy, aby Tě p.učitelka naučila správnou výslovnost Českých měst, a poté i jak se píší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 TOMUS ano jedu a do Bohumina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 No Ondro pockej az se k nim pridaji ti co tu zdrhaji to bude teprv maso jak se ty dve skupiny hned seznámi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.