Ondra16V Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Já uvidím jestli se tam v tom Bohumíně zastavím No já bych to.... Víš co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 No ja tam urcite pojedu uz mi to rikal kamos ze to stoji zato ale to je blazen do zeleznice tak se mu libi urcite vsechny masiny a ja jsem i tak trochu zvedavy co nam tu jezdi po kolejich Ondro vim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 To jsem rád že to taky víš 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Patriku to půjde v pohodičce zaleštit pokud doma ještě najdu onu pastu na sraze tě toho zbavím 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Supr díky moc kdybys nezapoměl bylo by to top. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Patriku a kde jsou ty fotky ? Z vcerejska. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 On měl jiné starosti dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Supr díky moc kdybys nezapoměl bylo by to top. Jen musím pohledat jestli jí ještě mám docela se mi to šiklo a mamce na autě jsem rozleštil horší věci než ten tvůj žebřík. Jinak Tempo moc ee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Sem na ty fotky v tom dnešním a celkově dlouhodobým stresu nějak zapoměl. Snad si zitra vzpomenu. Jojo vím, že Tempo moc ne, že je lepší 3M leštící pasta, ale doma sem nic krom leštěnky neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Radši si měl počkat a pořídit něco kvalitnějšího aby časem Tempo neudělalo více škody jak užitku právě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Tempo hlavně s rozumem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Zase jsem utrácel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Tak trička už sem viděl (vypadají nad očekávání i barva se povedla) zapoměli , ale vyšít jmenovku Aliase ale prej to bude hotové ráno v 8h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Asi to nebylo důležité když na to zapoměli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 (editace) No dcera uz me uhani at uz to mame ze pry si prijedeme drive pro ne Ale musim rict ze jsem taky zvedav jake budou. Patriku pak hod foto i toho tveho rooma co si nafotil furt cekam Editováno: 15. Září 2015, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Obzvlášť pro Michala fotky Roma Jsem na ně normálně zapoměl a fotky triček pozdeji potřebuju vyběhat nějaké uřady jak je vyzvednu ale za 1,5h pro ně běžím 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Pekne pekne :kol-47:a umyto tak priste i na sraz at to vidim na zivo sice jsem cekal ze to das do sveho vlakna ale vubec mi to nevadi a jeste kde se da prosim sehnat takovy krasny placek s travou na foceni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 (editace) Sem porušil *** a vjel na letiště v Hodoňovicích u Bašky, maj to na modely. Editováno: 16. Září 2015, autor: filippatrik 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Tak A JE TO TADY Teď sem to dotáhl domů udělal páru snímku hned řeknu, že na fotkách ta barva vypadá hůř než ve skutečnosti asi supr foťák. Jinak trika máááá: Karlos 61 René 65 Ondra 16V ASPIRE Malta Renďas Naďa Evča filippatrik Motaaa Standa mičurin Galvi Tomuś 2x BÁJA jozzi Alias 116 A teď pár snímků. PS: doufám, že trička mají všíchni kdo mi poslali peníze 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Nemá to chybu Obzvlášť pro Michala fotky Roma Jsem na ně normálně zapoměl a fotky triček pozdeji potřebuju vyběhat nějaké uřady jak je vyzvednu ale za 1,5h pro ně běžím A tak nevypadá to špatně 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Super trika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Nádhera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 luxusní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Paráda,už se těším na ty všechny zelené žabičky u bramboráku. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 No parada zitra to hned rano musim ukazat Barci bo se ti povedlo vyfotit zrovna to jeji 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.