Ondra16V Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Tak jsem musel odskočit od sporáku, abych sem přidal důkazní materiál. No konečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 A to bylo jake? Tohle byla hračka pro dnešní den a jak jsem potom sedl do Scouta bylo to takové... mno jak to říct slabší? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Za mě moc malé, ale jinak pěkné. Když už, tak pořádně, jen se to potom blbě myje. Ale to už je dávná minulost. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Kluci, na srazu někdo mluvil o LED vnitřním do fabky, tak bych do té své trojky po vánocích cosi vložil, ať to mám bílé... Co poradíte? Jelikož je to teď docela zmrzlé a nikam neplánuji jet, nechce ses mi do toho hrabat aby nic neprasklo, tak ani nevím co tam dát, díky Dopasuju Ti ledky přímo na míru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 To by bylo fajn, když to nebude za milion Dokážeš i metrovou LED sufitku? Jen vtip, ale pokud máš možnost sehnat bílé LED do interiéru, bylo by fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Chces metrovou? Mam doma nejake zbytky LED pasku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Možnosti mám , vlastně bídě ti to svítit úplně stejně jako mě v autě , zadek mám lampičky z f3 předek už je věky stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Nevím, jak to máš... Kdybys měl aspoň foto, ale každopádně určitě bych mě zájem, tak se můžeme domluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Normálně jsi mě přinutil projet svi vlastní vlákno a zjistil jsem že za tmy to focene nemám ale jsou to 5500 takže spíš bílé jak modré... Každopádně zítra Ti to fotnu. Doporučují jen to co mám sám jezdí na nich i malta. Jinak počítal jsem to a tři lampičky interiér vyjdou na 200, kufr musíme testnout bude led nebo diamnodka cena 30, popřípadě parkovacky diamnod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Super, díky Tak fotit to nemusíš, někdy se domluvíme, namontujeme a nechám se pak za tmy překvapit Zítra mi ještě Nuff doveze něco na test, tak potom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 A já na ně taky jezdííím a spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Není problém , mám novou várku a teoreticky budu v od pátku 7 večer do neděle rána v Ostravě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Za mě moc malé, ale jinak pěkné. Když už, tak pořádně, jen se to potom blbě myje. Ale to už je dávná minulost. mít takého krasavce v garáži tak sním spím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Nuff ni nedoveze, nuff si to prave montuje do auta. Motaaa: Je pravda, ze takove auto vyjde skoro stejne draho jako manzelka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Není problém , mám novou várku a teoreticky budu v od pátku 7 večer do neděle rána v Ostravě A já budu teoreticky od pátku od 4 hodin mimo ovu až do pondělí... Ale ještě se to všechno plánuje, tak uvidím, dal bych vědět a někam bych dojel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 (editace) Hmm to bych si asi raději vybral auto jak tak drahou manželku no trochu skok na golfa Editováno: 6. Prosinec 2015, autor: Motaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Ono skok hlavně s motorem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 jj to co má teď v golfu, měl u toho auta v ostřikovačích 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 :D :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Nuffe,jak tam držely kliky? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 (editace) určitě lépe jak u Wv i ostřikovače měli silnější motůrek než v golfu má pod kapotou. Editováno: 6. Prosinec 2015, autor: Motaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 No každopádně musí příště přijet Octavou,tam taky něco najdem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Kliky drzely paradne. Hlavne se dvere samy doviraly. Jooo x35d bylo trochu jiny kafe oproti 1.2TSI. Jezdilo to za 10 litru, jedna guma stala 9 klacku a servis v 90t km vysel na 35 tisic. Hlavne ze ja jsem s tim jen jezdil. Zivit bych to nechtel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 No právě stou raději ani nepřijede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 No jo ale za Comfort se platí a jak máš na také auto musíš mít na údržbu a zbytek a ne že koupíš a pak doma si rád za suchý rohlík,ale jak si psal tys to neplatil takže jízda byla super tomu věřím. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.