filippatrik Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Tak jak Syncy?Nezmrzli jste?Eště by to chtělo 50čisel toho bíleho a Nohavica može spivat"ladovská zima" Bíle nahorách ale do města bych to letos netahal vůbec mi to nechybí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Vsak dalnice na Ostravu je bila dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 (editace) Sníh a zimu třeba pak se všichni diví co je v létě za havěť všude kolem nás... Nehledě na to že je 4.1. a já pořád ještě nebyl tuto zimu na svahu :/ Editováno: 4. leden 2016, autor: Bullets Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Asi pojedemes klukama na Vankac nekdy pres tyden. Na snehu jsem nebyl dva roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Jo a nejenom dalnice na Ostravu ale bile mi pripada 3/4 cest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Takže Ke spotřebě-neřeším A dál Dneska jsem měl jet ráno dodávkou,která stála od 23.12 (!!!) vevnitř na skladě.Tak si to naložím a že vyjedu.Hovno.Ten debilní ital nenastartoval Takže pomohla až FIII ,která celou dobu stále venku Iveco nastartovalo až na potřetí i přes kable. No a když jsem nastartoval tak jsem zkoušet funkčnost ruční brzdy 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Dneska teda proběhlo pokračování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 A? Ja se prave divam na Osm hroznych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 (editace) Vcera som pozrel animacik Star Wars - Klonove valky A aspon trochu srandy na cestach. Pre niekoho nocna mora, ked som videl ako jazdia v pravom pruhu a sup uz som bol vpredu PS: na foto iba denne svietenie [emoji14] -- Z mobilu Editováno: 5. leden 2016, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 A? Ja se prave divam na Osm hroznych. Asi je to strašidelnější jak jednička ale sere mě že to skončilo tak že je jisté další pokračování... Vcera som pozrel animacik Star Wars - Klonove valky A aspon trochu srandy na cestach. Pre niekoho nocna mora, ked som videl ako jazdia v pravom pruhu a sup uz som bol vpredu PS: na foto iba denne svietenie [emoji14] -- Z mobilu Tady to vypadá stejně a dneska ráno jsme drifili i s trolejbusem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Mičurin je ok. U nas našlo trochu snihu takže mame zimu Ja nechapu proč mate na autě tehle zimný kryty v předku. To nic nedava kdy máš spravnou soustavu chladeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Sníh a zimu třeba pak se všichni diví co je v létě za havěť všude kolem nás... Nehledě na to že je 4.1. a já pořád ještě nebyl tuto zimu na svahu :/ Tak to já mám premiéru na Ski už za sebou. Byli jsme hned 2.1.na Kopřivné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 my pořád nic, loňskou zimu pouze jednou a letošní jsem ještě ani lyže nedovezl od našich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Já čekám na pořádný sníh a v okolí nic extra v provozu nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 my pořád nic, loňskou zimu pouze jednou a letošní jsem ještě ani lyže nedovezl od našich Mám to úplně stejně a to mám lístky na lanovku na bílé zdarma ale snad se to už otočí a tento týden nebo příští se má velké bude dat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Tak skipasy zadara ti upřímně závidím já právě čekám jak se vyvine počasí a příští pátek bych chtěl někam vycestovat (ideálně Jasná nebo VT) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 (editace) Mám trošku dilema jestli pořídit Deimosy na zimu. Ty kola se mi samy o sobě tolik nelíbí ale zase ta cenovka... Editováno: 5. leden 2016, autor: Bullets 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Za kolik? V létě budu mít k dipozici na prodej Oriony vč. pneu. Najeto budou mít tak 7500 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Fungláče za 4500,- právě. Navíc máme k autu nové zimní gumy tak si myslím že by to vydrželo dlouho a "udělá to trochu parády" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 To je dobrá cena, to bych bral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Původně jsem uvažoval příští rok pořídit 16" když jsem nenašel 15" Pyxisy které se mi líbí. Ale zase jak jsem řekl gumy jsou nové a akorát bych na všem prodělal. Takhle to bude slušná zimní varianta a 15" v zimě jsou docela běžné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Pořád ještě mám 15.ky plechy z audiny.Za 2.litry můžou být Tvoje. Jsou nově nalakované, pěkné puklice si koupíš a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Však teďka právě plechy máme a já to nějak nemůžu pořád přejít asi bych to neřešil kdyby se neobjevila tahle nabídka. Já jsem hold ujetý na hlíny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 A proč vlastně váháš? Cena je dobrá, letos to už dojezdíš a na příští zimu bude dělat větší parádu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 To já bych to dal asi hned přezout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.