Přejít na obsah

Slezská Jizba "bo u nas je fajně"

jozzi

Doporučené příspěvky

Cesta fajná,lilo jak cyp.Ale měli jsme velitele kolony,tak se nebylo co bát.Tomek zrobte sraz u vysilače,parking je i knajpa. :kol-32:

To že lilo jak cyp to jsem videl u vysilače :D :D . BYl jsem tam mokry , kdybych hned vyšel z koupelný :D

Knajpa kolem vysilače je chujowa :D .

Mičurin odpovědel Ti na FCP (fabia club polska) . Každy to může přečist a pro každého je tohle vyhodni :)

Dnes mám takové navrhy

- setkani u Eiropy aby se dobře jelo :) a pokecani

- lacosta - pizzerka. Tam aj fazol sni dobře :)

- navštěva Palmiarni v GL. a mala navštěva Gliwického naměsti.

mám ještě takový navrh . Přijed'te k mně zůstavite se vozidla a pojedeme městickou komunikaci. Zjistim kolik stoji celodenni jizdenka. To je proto aby nemit problemu kdy zastavit/zůstavit vozidlo.

Termin je k domluveni :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A já jak starý kozel za ním!

Karlos61 , Eee tam :D . Důležité že rychle vy jste nas našli :)

Ja  už chtěl navratit za Vama a Vas hledát :)  , ale v posledni vtěřině videl že Mičurin zatača se k leva :)

Tam už se dělal kolon :D :D a lidé nevědeli co maji dělat , bo my ve dva měli jsme zapojene vystržne světla :) . Ondra letal na pruhu a řikal " oni projeli rovno" :D . V tomto chvili jsem uvidel mičurina, takhle jsem začekal jsem :) .

Editováno: , autor: TOMUS
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...