Galvi Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Proboha proč kupujete pořád ty višně.. vždyť gumoví medvídci jsou stejnak nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Já teda nejraději kalvados a slivovici. Po gumových medvídcích se hodně kazí zuby. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 vidíš Ondro, toto jsou motory co mají budoucnost http://www.novinky.cz/auto/399897-audi-a3-dostalo-litrovy-trivalec-a-nove-asistencni-systemy.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Fuj Ale jak jsem již řekl-musím si pak zajít na testovačky té tříválcové oktávky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 A pro Jozziho foto golfových jamek v Polsku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Ponekud hranata ale na chipping dobra Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 Ahoj:) Kluci jakhle vam proběhla cesta zpět? Přeju hezky den. Už mám nové navrhy na nový sraz v polsku, ale misto setkani bude jedno - europa centralna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 Cesta fajná,lilo jak cyp.Ale měli jsme velitele kolony,tak se nebylo co bát.Tomek zrobte sraz u vysilače,parking je i knajpa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 Tomus-domluv další sraz a přijedem Cesta zpět?Chcalo a chcalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 v Plzni sívtilo sluníčko , ale je fakt že ráno když jsme vyjížděli, chcalo až k Praze a zpět zase od Prahy až domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 Moja prvni, snad to rodina prezije Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 svíčková? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 Cesta fajná,lilo jak cyp.Ale měli jsme velitele kolony,tak se nebylo co bát.Tomek zrobte sraz u vysilače,parking je i knajpa. To že lilo jak cyp to jsem videl u vysilače :D . BYl jsem tam mokry , kdybych hned vyšel z koupelný Knajpa kolem vysilače je chujowa . Mičurin odpovědel Ti na FCP (fabia club polska) . Každy to může přečist a pro každého je tohle vyhodni Dnes mám takové navrhy - setkani u Eiropy aby se dobře jelo a pokecani - lacosta - pizzerka. Tam aj fazol sni dobře - navštěva Palmiarni v GL. a mala navštěva Gliwického naměsti. mám ještě takový navrh . Přijed'te k mně zůstavite se vozidla a pojedeme městickou komunikaci. Zjistim kolik stoji celodenni jizdenka. To je proto aby nemit problemu kdy zastavit/zůstavit vozidlo. Termin je k domluveni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 Mičurin kde jsi projely kdy vyrazili jsme na hlavni od vysilače ? Tam byla asi značka A1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 A já jak starý kozel za ním! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 svíčková? ja ja , vlastnima rukama prepasirovana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 (editace) A já jak starý kozel za ním! Karlos61 , Eee tam . Důležité že rychle vy jste nas našli Ja už chtěl navratit za Vama a Vas hledát , ale v posledni vtěřině videl že Mičurin zatača se k leva Tam už se dělal kolon :D a lidé nevědeli co maji dělat , bo my ve dva měli jsme zapojene vystržne světla . Ondra letal na pruhu a řikal " oni projeli rovno" . V tomto chvili jsem uvidel mičurina, takhle jsem začekal jsem . Editováno: 10. Duben 2016, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 To vite my starší už to tak nestačíme sledovat,ja se te A-1 všimnul na poslední chvilku,ale našli jsme se a to je hlavní.Nikdo tam nekrouží eště dneska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 Zase to jídlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 Jistě Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 Nějaká voda místo omáčky ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 Voda? Kvalitne prepasirovana, zahustovana smetanou Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 Co tam máš dneska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 Dneska jsem byl na Lipinach takze gulasek a porkova Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.